Maatpak Breda

Je Maatpak in Breda vind je bij Rings & Suits aan de Ginnekenmarkt.

Klik op de volgende link voor de collectie maatpakken,   of    Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Met duizenden verschillende stoffen in een breed kleuren pallet op voorraad leveren wij eerste klas maatwerk. Daarnaast bieden we vele extra designmogelijkheden binnen ons configureer opties. Je slaagt gegarandeerd voor jouw nieuwe maatpak Breda!

maatpak-breda-foto

Maatpak Breda van Rings & Suits wordt gemaakt van de beste stoffen

Voor ieder maatpak ben je bij Rings & Suits in Breda aan het juiste adres.

Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Bepaal zelf tot in detail hoe je de wereld tegemoet treedt.

Dit kan een pak zijn waarmee je in het middelpunt staat of juist niet. Voor the finishing touch, eventueel afgewerkt met een stropdas, pochet en een bijpassend overhemd, uiteraard allemaal wederom; maatwerk.

Met een maatpak Breda voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten. Heb je geen maatpak voor het werk nodig, maar ga je binnenkort trouwen? Dan kun je bij Rings & Suits in Breda terecht voor een prachtig trouwpak met bijpassende trouwschoenen.

Alleen maar aangename verrassingen voor je maatpak Breda

De prijs voor een maatpak van onze winkel in Breda varieert naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van deze stofkeuze bepaal je zelf de prijsklasse. De prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven. Alle extra details die aan het maatpak worden toegevoegd of veranderd, verhogen de prijzen niet.

Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen. Speciaal voor de business markt hebben wij zelf een maatpak geconfigureerd. Een gedistingeerde look met enkele contrasterende details in kleur.

Hierdoor is het direct duidelijk dat het om een maatpak gaat. Door een aantal designmogelijkheden weg te laten en de meest gekozen opties toe te passen, hebben wij grotendeels het werk al gedaan. Hierdoor kies je snel uit jouw favoriete stof en afwerking. Wanneer de lichaamsmaten eenmaal bij ons bekend zijn, ben je binnen 15 minuten klaar voor een volgend pak!

Maatwerk in onze winkel te Breda

Voor een maatpak nodigen wij je graag uit in onze winkel in Breda. Als je er toch bent, doe dan meteen wat inspiratie op voor bijpassende schoenen of andere accessoires. Wij nemen graag de tijd voor je om zo goed mogelijk te helpen. Bel naar 076-7370220 voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Trouw specialisatie

Maar we bieden meer ! Want we zijn daarnaast gespecialiseerd in trouwpakken. En uiteraard leveren we hierin ook maatwerk. Met behulp van speciale accessoires, het design en de juiste stof combinatie zorgen we voor het perfecte trouwpak.

En zorgen ervoor dat je na de bruiloft het pak gewoon door kan dragen ! Op de bruiloft schitter je als bruidegom. En daarna draag je een puik zelf samen gesteld maatpak. Dit kan zowel voor zakelijk als casual gebruik, naar gelang je uiteindelijke keuze. Klik op de volgende link voor meer informatie over  trouwpakken Breda.

 

verlovingsringen en trouwringen Breda

Created with GIMP

Maar ook trouwringen !

En dan zijn we er nog niet. Want we leveren ook nog de trouwringen. En deze zijn net als de maatpakken zelf helemaal naar wens samen te stellen. Dit kan per paar en individueel. Zo kunnen jullie beiden eigen wensen binnen het trouwringen paar doorvoeren.

Leverbaar in ieder edelmetaal of een in een combinatie hiervan. Iedere afgebeelde ring is leverbaar in 18 verschillende modelleringen. Van bol, plat tot aan uitgeholde modellen. En in ieder breedte vanaf 2 millimeter tot 10 millimeter toe. Van klassieke uitvoeringen tot aan stoere design trouwringen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwringen Breda.

En verlovingsringen !

Maar ook voor je verlovingsring ben je aan het juiste adres. Dus mocht je deze nog niet hebben aangeschaft, dan hierbij de gouden regel. Het is hiervoor nooit te laat. Want je kan deze altijd combineren met de trouwringen.

En wij zorgen ervoor dat deze elkaar aanvullen. Hierdoor zijn ze in de combinatie nog mooier dan de ringen individueel al zijn. En daardoor heb je de mogelijkheid om beiden ringen te combineren als set aan één ringvinger. Uiteraard kunnen de ringen ook los van elkaar gedragen worden aan de verschillende handen. En dan zijn er zelfs nog meer mogelijkheden !

Klik op de volgende link voor meer informatie over verlovingsringen Breda.

Terug naar het maatpak

Ga je niet of nog niet trouwen, dan komen we terug waar we op de pagina mee begonnen zijn. Het maatpak Breda. Dus wil je een tof en uniek pak? Waarbij je zelf kan designen met 100 % comfort en uitstraling ? Maak dan een afspraak voor een oriënterende ontmoeting.

Klik op de volgende link om naar de collectie maatpak Breda te gaan.

Je bent van harte welkom.

Rings & Suits – maatpak Breda

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !

Wil je een afspraak maken voor je maatpak Breda? Mail of bel ons !

Regulier:
Donderdag 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

maatpak Breda