Maatpak Rotterdam

Direct naar de maatpak Rotterdam collectie? KLIK HIER

Het perfecte maatpak of trouwpak koop je bij Rings & Suits in Breda, dichtbij Rotterdam. Voor je bruiloft wil je natuurlijk een maatpak hebben dat precies aansluit op al je wensen. Daarom stijl je bij ons je maatpak helemaal zelf. Zo is er voor iedere bruiloft wel weer iets anders mogelijk.

maatpak-rotterdam-foto

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van trouwpakken en maatpakken in steden als Breda, Rotterdam en Tilburg en leveren volledig maatwerk. Zo stem je je pak eenvoudig af op de bruid of op het thema van de bruiloft.
Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Altijd een trouwpak of maatpak dat bij je past, ook in regio Rotterdam

In ons assortiment vind je meer dan 1.500 verschillende stoffen, met allemaal een breed kleurenpallet. Hiernaast zijn er veel extra designmogelijkheden die unieke resultaten bieden. Dankzij ons trouwpakkenconfiguratieprogramma personaliseer je in een oogwenk een trouwpak of maatpak dat bij je past. Hierbij kijken wij naar ultiem comfort en een goede uitstraling met prachtig design. Met behulp van ruim dertig meetpunten meten wij de pakken. Door out-of-the-box te denken houden we de uitstraling ingetogen met een leuke knipoog dankzij spannende details. Jij kiest wat je wilt! Voor een stijlvol en mooi passend maatpak of trouwpak ga je naar Rings & Suits in Breda, nabij Rotterdam.

Finishing touch voor een maatpak Rotterdam

Je bent voor zowel trouwpakken en maatpakken aan het juiste adres bij Rings & Suits. De stoffen worden speciaal geselecteerd uit de beste weverijen en vormen uiteindelijk jouw pak. Zelf bepaal je tot in detail hoe jij op de trouwdag verschijnt. Kies je voor een uniek en opvallend pak of liever iets klassieks? De finishing touch mag in beide gevallen niet ontbreken. Een goede stropdas met pochette, mooie trouwschoenen en een bijpassend overhemd behoren ook tot ons maatwerk. Met een maatpak voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten. Daarnaast ben je bij Rings & Suits niet alleen op de juiste plaats voor een maatpak, maar vind je hier ook nog prachtige trouwringen.

Extra details of toevoegingen? Deze zijn bij de prijs inbegrepen!

De prijzen van een maatpak Rotterdam of trouwpak verschillen door de stofkeuze. Per stofkeuze hanteren wij een andere prijsklasse. Deze prijzen vind je overzichtelijk in categorieën weergegeven. Extra details toevoegen aan je pak? Dit verhoogt de prijs niet! Bijvoorbeeld verschillende kleuren stiksels, afwijkende knopen of een afwerking met biesjes of teksten is bij de prijs inbegrepen! Zo is er geen sprake van onaangename verrassing. De prijs van een trouwpak begint bij € 795 euro. Je ontvangt hierbij een lederen riem ter waarde van € 100 euro die je zelf mag ontwerpen. In feite heb je dus al een maatpak voor € 695 euro! Zijn dat geen aangename prijzen?

Kom langs voor persoonlijk advies

Graag helpen wij jou bij het ontwerpen van je maatpak Rotterdam of trouwpak in onze winkel in Breda. Samen bespreken wij jouw wensen en ideeën! Heb je op voorhand al vragen? Schroom niet om te bellen naar 076-7370220.

Gerelateerde links aan deze pagina:

| trouwringen Rotterdam | verlovingsringen Rotterdam | trouwpak Rotterdam | verlovingsringen Rotterdam | maat-pak Rotterdam |

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je maatpak Rotterdam? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur