Pakken Breda

Je maat pakken in Breda vind je bij Rings & Suits aan de Ginnekenmarkt.

Klik op de volgende link voor de Pakken Breda collectie voorbeelden.   of    Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Met duizenden verschillende stoffen in een breed kleuren pallet op voorraad leveren wij eerste klas maatwerk. Daarnaast bieden we vele extra designmogelijkheden binnen ons configureer opties. Je slaagt gegarandeerd voor jouw nieuwe maatpak in Breda!

 

pakken breda foto

Pakken Breda van Rings & Suits wordt gemaakt van de beste stoffen

Voor ieder maatpak ben je bij Rings & Suits in en voor pakken Breda aan het juiste adres. Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Bepaal zelf tot in detail hoe je de wereld tegemoet treedt.

Dit kan een pak zijn waarmee je in het middelpunt staat of juist niet. Voor the finishing touch, eventueel afgewerkt met een stropdas, pochet en een bijpassend overhemd, uiteraard allemaal wederom; maatwerk.

Met een maatpak voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten. Heb je geen maatpak voor het werk nodig, maar ga je binnenkort trouwen? Dan kun je bij Rings & Suits in Breda terecht voor een prachtig trouwpak met bijpassende schoenen.

Alleen maar aangename verrassingen voor je pakken Breda

De prijs voor een maatpak van onze winkel in Breda varieert naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van deze stofkeuze bepaal je zelf de prijsklasse. De pakken prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven.

Alle extra details die aan het maatpak worden toegevoegd of veranderd, verhogen de prijzen niet. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen.

Speciaal voor de business markt hebben wij zelf een maatpak geconfigureerd. Een gedistingeerde look met enkele contrasterende details in kleur. Hierdoor is het direct duidelijk dat het om een maatpak gaat.

Door een aantal designmogelijkheden weg te laten en de meest gekozen opties toe te passen, hebben wij grotendeels het werk al gedaan. Hierdoor kies je snel uit jouw favoriete stof en afwerking. Wanneer de lichaamsmaten eenmaal bij ons bekend zijn, ben je binnen 15 minuten klaar voor de volgende pakken in Breda!

Maatwerk in onze winkel te Breda

Voor onze maat pakken Breda nodigen wij je graag uit in onze winkel in Breda. Als je er toch bent, doe dan meteen wat inspiratie op voor bijpassende schoenen of andere accessoires. Wij nemen graag de tijd voor je om zo goed mogelijk te helpen. Bel naar 076-7370220 voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Rings & Suits – pakken Breda

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !

Wil je een afspraak maken voor je maatpak Breda? Mail of bel ons !

Regulier:
Donderdag 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur