Ringen Breda voor diversiteit en eigen design !

Ringen Breda is de verzamelnaam voor onze ringen collecties; “verlovingsringen, trouwringen, alliance ringen, solitair ringen en fantasie ringen”. Zo heeft de juweliers branche nu eenmaal de ringen een naam gegeven.

Klik op de volgende link voor de gehele ringen collectie.

Echter vinden wij dat je zelf bepaald, welke waarde je aan een ring geeft. Zo kan een fantasie ring prima gedragen worden als een verlovingsring of een trouwring. En zo kan een alliance ring of een solitair ring weer uitstekend gedragen worden als verlovingsring.

De klant bepaald. En dat is direct ons motto. Daarom zijn alle ringen uit te voeren naar wens!

Ringen-Breda-voor-diversiteit-en-eigen-designwitgouden-solitaire-model-diamant-foto1afbeeldingen-gouden-alliance-modellen-briljant-foto2ringen-breda-afbeeldingen-geelgouden-rozet-ring-foto3ringen-breda-afbeeldingen-witgouden-alliance-ring-blauw-saffier-briljant-foto1

Ringen Breda:

Met 1000 paar trouwringen op voorraad kunt u alle voorbeelden zien, voelen en ervaren. Tenslotte dien je de ringen aan de hand te zien en bepaald dit uiteindelijk de keuze. Wanneer een voorkeur is gemaakt gaan we het geheel fine tunen. Dit doen we om een vergelijkbaar model aan de hand te passen.

Deze kan je per halve millimeter breedte aanpassen om te zien, welke het mooiste in verhouding tot je vinger en de hand staat. Daarna bepalen we de hoogte van de ring aan de hand van dezelfde pas ringen.

Zo stemmen we de hoogte af tot een tiende millimeter nauwkeurig. Daarna bepalen we de kleur van het edelmetaal, welke bij uw huid het beste tot zijn recht komt. Is dit een edelmetaal in geel, wit, grijs of wellicht rood/rosé?

Ringen Breda voor diversiteit en eigen design !

Het gekozen edelmetaal bepaald voornamelijk de kleur, echter kunnen we door de keuze in het karaat gehalte hierin nog iets sturen. Zo kunnen we bijvoorbeeld in geelgoud de kleur lichter maken door een lager karaat gehalte te kiezen.

Kiezen we aan de andere kant voor een hoger karaat gehalte dan maken we de kleur intenser geel. Ditzelfde geldt voor de kleur rood/rosé. Bij de kleur wit kunnen we vervolgens eenvoudiger in kleur variëren door het kiezen van het edelmetaal. Dit varieert van wit tot grijs met tussenliggende mogelijkheden.

Ringen Breda:

We laten graag de mogelijkheden aan u zien en lichten het graag nader toe. Hiervoor bent u van harte welkom in onze ringen speciaalzaak aan de Ginnekenmarkt.

Dit kan op afspraak om eventuele wachttijden te voorkomen of u loopt spontaan eens binnen. Afspraken hebben voorrang. Maar is er tijd dan zijn wij u graag direct van dienst.

Wij zorgen in ieder geval voor ontvangst met een drankje en nemen graag de tijd om u te informeren over de ringen Breda.

Dus voor je verlovingsringen Breda en trouwringen Breda ben je aan het juiste adres.

Rings & Suits – ringen Breda.