Ringen in alle soorten en uitvoeringen

Klik op de volgende link voor de gehele Ringen collectie.

Wij maken ze naar jouw wensen. Design ze zelf !

 

Ringen-in-alle-soorten-en-uitvoeringenwitgouden-solitaire-afbeelding-diamant-foto21ringen-afbeeldingen-gouden-alliance-ringen-afbeelding-met-briljant-foto22geelgouden-rozet-afbeelding-met-diamant-foto23ringen-afbeeldingen-gouden-witgouden-alliance-ring-afbeelding-met-blauw-saffier-en-briljant-foto212

 

Ringen zijn er in alle soorten en maten. Ditzelfde geldt voor de consument. Toch vreemd dat het merendeel genoegen neemt met een kant en klare ring uit de etalage. Deze wordt om de vinger geschoven als een kant en klaar product. Het kan zoveel beter ! Rings en Suits bied je deze mogelijkheid.

Wat wij voor jou ringen kunnen betekenen:

Vanwege onze specialisatie leveren wij custom made ofwel volgens wens van de klant. Wij kijken niet enkel of het model bij je past en aan de hand staat, maar modelleren deze volledig naar wens.

De ring kan breder of juist smaller, hoger of juist lager en in iedere kleur en materiaal vervaardigd worden volgens wens. Na de beoordeling hiervan aan de hand van voorbeeld modellen kan je pas echt zeggen of het aan je hand staat.

Een ander voordeel hiervan is dat je hierdoor uitstekend je nieuwe aankoop naadloos kan laten aansluiten bij bestaande sieraden. Daarnaast kan je zelf bepalen wat het uiteindelijk gaat kosten en het maximale uit je budget halen.

Jij bepaalt waarin het meeste budget gaat zitten. Is dit in het materiaal zelf?, of juist in de diamant of andere edelsteen. Jij vraagt en wij maken.

Solitaire ring

De solitaire ring is de meest verkochte ring in Nederland, wellicht zelfs ter wereld. Dit dankt de ring aan zijn elegante en tijdloze uitstraling. Vandaar dat de solitaire ring het meest populair is bij aanzoeken.

Tenslotte dient de aanstaande bruid deze ring net als haar trouwring de rest van haar leven te dragen. Aangezien wij de solitaire ringen helemaal naar wens kunnen maken, kan al met de toekomstige aanschaf van de trouwringen rekening worden gehouden.

Wij leveren deze in zilver, alle kleuren goud, palladium, platina en in het karaat gehalte naar wens. Het karaat gehalte van het edelmetaal komt vaak neer op gevoel en van welke land je afkomstig bent. In Nederland is veertien karaat het meest gangbare, terwijl in Zuid-Europa een standaard van achttien karaat geldt.

Ga je richting Azië dan ligt de standaard zelfs op tweeëntwintig karaat of hoger. Voor een aantal edelmetalen geldt dat het karaat gehalte tevens de kleur bepaald. Dus dit kan ook een reden zijn om juist hiervoor te kiezen. Wel zo handig om te weten !

Klik op de volgende link voor de solitaire ringen collectie.

Alliance modellen 

De alliance ring is ook wel bekend onder de naam memoire ring. Zoals de naam doet vermoeden is deze ring geschikt om in de loop der jaren uit te kunnen breiden.

De alliance ring is een lager model ring dan de solitaire ring en is vaak uitgevoerd met meerdere edelstenen. Je bepaalt zelf met hoeveel edelstenen je wenst te beginnen, waarbij je altijd nog de mogelijkheid hebt om edelstenen toe te voegen.

De meest gekozen edelsteen hiervoor is diamant die vaak briljant geslepen is. Vanwege haar neutrale kleur is deze eenvoudig te combineren met andere sieraden. Daarnaast is diamant het hardste gesteente op aarde waardoor uw kostbare bezit de benodigde duurzaamheid krijgt.

Net zoals de solitair ring leveren wij de alliance ring in zilver, alle kleuren goud, palladium, platina en in het karaat gehalte naar wens.

De keuze in het karaat gehalte is hier weer van belang, aangezien de alliance ring vaak bij en direct naast een andere ring gedragen wordt. Wanneer dan de karaat gehalten niet op elkaar zijn afgestemd slijt het hogere karaat gehalte sneller ten op zichtte van het lagere karaat gehalte. Wel zo handig om te weten !

Klik op de volgende link voor de alliance ringen collectie.

Fantasie ringen

Bij deze groep kunnen we de fantasie haar beloop laten. Onder deze groep vallen namelijk alle modellen die niet terug te vinden zijn onder een specifieke naam.

Veelal zijn dit de modellen die juist niet met edelstenen of andere mineralen zijn uitgevoerd. Wanneer je interesse hier naar uit gaat dan werken we vanuit de tekentafel. Je legt je ideeën op tafel, wij denken mee en vervolgens gaat onze designer aan de slag.

Na circa een week leggen wij enige ontwerp tekeningen aan je voor met de daarbij behorende prijsopgaven.

Ook hierbij bepaal je zelf in welk edelmetaal je de ring uitgevoerd wenst. Aangezien de meeste klanten hierbij niet kiezen voor edelstenen en of mineralen, wordt er bij de fantasie modellen meer aandacht besteed aan de bewerking van het edelmetaal.

De diversiteit aan bewerkingen kunnen we je uiteraard in de winkel tonen. Vanwege het design proces dien je rekening te houden met een levertijd van circa vier tot zes weken. Gerekend vanaf het moment dat je binnenstapt tot aan de aflevering van de ring. Wel zo handig om te weten !

Trouwringen

Voor de trouwringen gaan we je doorverwijzen naar een andere pagina. Hier vind je alles over de trouwringen terug en de mogelijkheden.

Gebruik hiervoor bovenin de button “ringen” en daarna de filter “trouwringen”.

Verlovingsringen

Voor de verlovingsringen gaan we net als bij de trouwringen doorverwijzen naar een andere pagina. Hier vind je namelijk alles over de verlovingsringen terug en de daarbij behorende mogelijkheden.

Gebruik hiervoor bovenin de button “ringen” en daarna de filter “verlovingsringen”.

Ringen op afspraak

Aangezien wij vele mogelijkheden bieden voor het zelf ontwerpen, samenstellen van het juweel, werken wij op afspraak. Hierdoor weet je zeker dat dat je in alle rust de mogelijkheden kan doornemen en je vragen worden beantwoord.

Een afspraak kan je telefonisch met ons maken of via de mail. Zelfs buiten de reguliere openingstijden staan wij voor je klaar.

Rings & Suits