Trouwpakken Breda

Direct naar de trouwpakken Breda afbeeldingen? KLIK HIER

Jouw ideale trouwpak schaf je aan in Breda bij specialist Rings & Suits. Want samen met ons stijl je helemaal zelf je trouwpak tot deze precies naar wens is. En voor iedere bruiloft is er weer iets anders mogelijk! Aangezien wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor onder andere pakken en ringen in Breda en ver daarbuiten.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220
trouwpakken-breda-fototrouwpak-breda-fototrouwpak-fotolang-colbert-fotobruidspaar-foto

Bepaal zelf de uitstraling van je trouwpakken Breda in onze winkel

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment met hierin meer dan 1.500 verschillende stoffen, eenieder met een breed kleuren pallet. Daarom zijn er uiteraard  voor iedere stof en iedere kleur weer andere designmogelijkheden met unieke resultaten. Hierbij werken we samen aan het design, zodat we in een oogwenk een gepersonaliseerd maatpak ontwerpen. En je trouwpak omsluit jouw lichaam perfect dankzij de dertig meetpunten die wij gebruiken. Ga je voor opvallend of klassiek? Met onze specialiteiten geven we een leuke touch aan jouw outfit. Daarom ga je voor je trouwpakken Breda naar Rings & Suits.

Van trouwpakken Breda tot aan schoenen

De stoffen voor jouw trouwpak zijn speciaal geselecteerd bij de beste weverijen en vormen uiteindelijk jouw nieuwe pak. En uiteraard bepaal jij zelf hoe jij voor de dag komt op jouw grote dag. Ga bijvoorbeeld voor opvallend en uniek of subtiel en klassiek. En wij zorgen dat het goed zit, tot aan de finishing touch. Denk bijvoorbeeld aan mooie trouwschoenen, een passende stropdas, een pochette en een overhemd dat de trouwpakken Breda complimenteert.

Betaal dezelfde prijs voor extra details

De prijzen die wij voor de trouwpakken Breda hanteren zijn op basis van de stofkeuze die je maakt voor je trouwpak. Want per stof is er sprake van een andere prijs. Wil je extra details toevoegen aan je pak zoals contrasterende stiksels, afwijkende knopen, teksten, een afwerking met afwijkende biesjes of iets compleet anders? Dat zit bij de prijs inbegrepen! Zo krijg je niet te maken met onaangename verassingen. De prijzen van onze trouwpakken beginnen bij € 795 euro. Hierbij ontvang je een lederen riem ter waarde van € 100 euro, waardoor je in feite een trouwpak hebt voor € 695 euro! Dat zijn nog eens aangename prijzen.

Persoonlijk advies met topservice in Breda

Het is de missie van ons voor trouwpakken Breda om jou volledig tevreden te stellen met je trouwpak. Hoe wij dit bereiken? Door het geven van persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van je pak! Wij staan je graag bij met goede service. Kom vooral eens langs! Heb je al vragen? Bel dan even naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons voor je trouwpak Breda.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur