Trouwpakken Breda

Klik op de volgende link om naar de trouwpakken Breda binnen de gehele trouwpakken collectie te gaan.  

Jouw ideale trouwpak schaf je aan in Breda bij specialist Rings & Suits. Want samen met ons stijl je helemaal zelf je trouwpak tot deze precies naar wens is. En voor iedere bruiloft is er weer iets anders mogelijk!

Aangezien wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor onder andere pakken en ringen in Breda en ver daarbuiten.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220
trouwpakken-breda-fototrouwpak-breda-foto2wit trouwpak Breda foto 3 trouwpakken breda lang colbert foto 4trouwpakken bredsa bruidspaar foto 5

Bepaal zelf de uitstraling van je trouwpakken Breda in onze winkel

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment met hierin meer dan duizenden verschillende stoffen, een ieder met een breed kleuren pallet. Daarom zijn er uiteraard voor iedere stof en iedere kleur weer andere designmogelijkheden met unieke resultaten.

Hierbij werken we samen aan het design, zodat we in een oogwenk een gepersonaliseerd maatpak ontwerpen. En je trouwpak omsluit jouw lichaam perfect dankzij de vele meetpunten die wij gebruiken. Ga je voor opvallend of klassiek?

Met onze specialiteiten geven we een leuke touch aan jouw outfit. Daarom ga je voor je trouwpakken Breda naar Rings & Suits.

Van trouwpakken Breda tot aan schoenen

De stoffen voor jouw trouwpak zijn speciaal geselecteerd bij de beste weverijen en vormen uiteindelijk jouw nieuwe pak. En uiteraard bepaal jij zelf hoe jij voor de dag komt op jouw grote dag. Ga bijvoorbeeld voor opvallend en uniek of subtiel en klassiek.

En wij zorgen dat het goed zit, tot aan de finishing touch. Denk bijvoorbeeld aan mooie trouwschoenen, een passende stropdas, een pochet en een overhemd dat de trouwpakken Breda complimenteert.

Heren schoenen configurator

Voor de schoenen en riem kan je vast op de volgende site terecht. Daarvoor klik je HIER

Vergeet dan niet om even de schoenen configurator op te starten. Hier kan je direct de trouwschoenen afstemmen op de trouwpakken Breda. In de winkel showen we vervolgens de modellen, leersoorten en mogelijkheden.

Zo bepaal je zelf de kleurstelling in de leersoorten, de kleur van het stiksel en veters etc. Design er maar op los.

De schoenen worden vervolgens speciaal voor je vervaardigd in Portugal. In dezelfde fabriek waar Van Bommel schoenen grotendeels worden gemaakt. Gebruik makend van dezelfde leest en hoge afwerkingsgraad.

Betaal dezelfde prijs voor extra details

De prijzen die wij voor de trouwpakken Breda hanteren zijn op basis van de stofkeuze die je maakt voor je trouwpak. Want per stof is er sprake van een andere prijs.

Wil je extra details toevoegen aan je pak zoals contrasterende stiksels, afwijkende knopen, teksten, een afwerking met afwijkende biesjes of iets compleet anders? Dat zit bij de prijs inbegrepen! Zo krijg je niet te maken met onaangename verassingen. Klik op de volgende link voor meer informatie over de trouwpakken Breda.

De prijzen van onze trouwpakken beginnen bij € 795 euro. Hierbij ontvang je een lederen riem ter waarde van € 100 euro, waardoor je in feite een trouwpak hebt voor € 695 euro! Dat zijn nog eens aangename prijzen.

Maatpakken

Daarnaast leveren we maatpakken voor de casual en zakelijke markt. Hiervoor bepaal je zelf de stijl en look, want we gaan samen aan de slag met het design en het samenstellen. Klik op de volgende link voor meer informatie over maatpak Breda.

Dus wens je bijvoorbeeld een Engelse snit. Een Italiaans getailleerd pak. Of een pak in “Peaky Blinders” stijl ? Het is allemaal mogelijk. En voor alle seizoenen in alle mogelijk dessins, kleuren en patronen.

Trouwringen en verlovingsring Breda

En daarnaast bieden we nog meer. Want naast je trouwpak leveren wij trouwringen. En net als de maatpakken stel je deze helemaal zelf samen. Hierdoor worden het altijd unieke ringen. Dus een reden te meer voor een bezoek aan de winkel. Dus ook voor jullie persoonlijk samengestelde trouwringen ben je op het juiste adres. Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwringen Breda.

Zo kunnen we de dames trouwring perfect afstemmen op haar verlovingsring. Dan kunnen deze samen aan één vinger als set gedragen worden. Uiteraard ben je hier vrij in. Valt de keuze om de ringen los van elkaar te dragen, dan bieden we zelfs nog meer mogelijkheden.

En mocht je nog geen verlovingsring gegeven hebben? Dan is het nooit te laat. Klik op de volgende link voor meer informatie over verlovingsring Breda.

Graag op afspraak

We ontvangen je graag op afspraak. Dit doen we in twee sessies. Tijdens de eerste sessie van circa een uur starten we met de oriëntatie. Hier leggen we de eerste hand in de samenstelling van je trouwpak.

Bij de tweede sessie gaan we echt aan de slag. Hierin leggen we het design vast en gaan we passen en meten. Voor deze sessie dien je rekening te houden met circa twee en half uur.

Persoonlijk advies met top service in Breda

Het is de missie van ons voor trouwpakken Breda om jou volledig tevreden te stellen met je trouwpak. Hoe wij dit bereiken? Door het geven van persoonlijk advies tijdens het uitzoeken van je pak! Wij staan je graag bij met goede service. Kom vooral eens langs!

Heb je al vragen? Bel dan even naar 076-7370220.

trouwpakken breda groeps foto

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons voor je trouwpak Breda.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur