Trouwpakken Roosendaal

Direct naar de trouwpakken Roosendaal afbeeldingen? KLIK HIER

Een mooi, stijlvol en comfortabel maatpak koop je bij Rings & Suits in Breda, nabij Roosendaal. Deze specialist stelt samen met jou je trouwpak helemaal samen. Alle trouwpakken worden geleverd met volledig maatwerk. Zo kan je trouwpak eenvoudig worden afgestemd op de kleding van de bruid. Daarom ga je voor het mooiste trouwpak snel vanuit Roosendaal naar Rings & Suits.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwpakken-roosendaal-fototrouwpak-roosendaal-fotobruidspaar-foto1trouwpak-foto1lang colbert-foto1

 

Een maatpak volledig naar jouw wens in de buurt van Roosendaal

Bij Rings & Suits heb je de keuze uit duizenden verschillende stoffen in combinatie met een breed kleurenpallet. Je zult de winkel dus niet gauw zonder passend trouwpak verlaten! Dankzij ons trouwpakkenconfiguratiesysteem personaliseren we in een handomdraai een trouwpak, zodat deze aansluit op al jouw wensen en behoeftes. Zo ontvang je niet alleen een comfortabele tweede huid, maar ook een mooi pak met goede uitstraling en dito design. We maken gebruik van dertig meetpunten, zodat het pak perfect past. Jij kiest of je de look neutraal houdt of hier enkele afwijkende details aan toevoegt.

Trouwpakken Roosendaal – Hier vind je wat je zoekt

De speciaal geselecteerde stoffen die wij gebruiken, zijn afkomstig van de beste weverijen. Hierna worden ze omgevormd tot de mooiste pakken, waaronder jouw trouwpak of een mooi maatpak. Zelf bepaal je hoe jouw trouwpak eruitziet. Val je graag op met knallende details of ga je liever voor subtiel met zachte kleuren? Ook de finishing touch is belangrijk. Vergeet de stropdas, het overhemd, de pochette en mooie trouwschoenen niet! Alles wat wij leveren is maatwerk. Hierdoor voorzien wij je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld.

Voordelige details

Ben je bang dat de prijzen voor jouw trouwpak in de buurt van Roosendaal snel zullen oplopen? Bij Rings & Suits krijg je niet te maken met onaangename verassingen. Zo zitten extra toevoegingen of details zoals tekst, monogrammen, biesjes, andere stiksels of biesjes en verschillende voeringen bij de prijs inbegrepen. Zo kan je met een gerust hart een gepersonaliseerd trouwpak aanschaffen. De prijzen voor onze pakken zijn op basis van de stofkeuze. Aan iedere stof hangt een ander prijskaartje. Je koopt bij ons al een trouwpak voor € 795 euro!

Bespreek samen met ons alle mogelijkheden voor trouwpakken Roosendaal

Kom eens langs bij onze winkel in Breda, nabij Roosendaal, om de mogelijkheden voor jouw trouwpak te bespreken. Graag laten we je ons assortiment van dichtbij zien. Bij ons vind je niet alleen het mooiste trouwpak, ook voor trouwringen ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je al vragen die je op voorhand wilt stillen? Bel ons dan via 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor trouwpakken Roosendaal? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur