Trouwpakken Roosendaal

Een mooi, stijlvol en comfortabel maatpak koop je bij Rings & Suits in Breda, nabij Roosendaal.

Deze specialist stelt samen met jou je trouwpak helemaal samen. Alle trouwpakken worden geleverd met volledig maatwerk. Zo kan je trouwpak eenvoudig worden afgestemd op de kleding van de bruid.

Daarom ga je voor het mooiste trouwpak snel vanuit Roosendaal naar Rings & Suits.

Klik op de volgende link voor de trouwpakken Roosendaal.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwpakken roosendaal foto1trouwpak roosendaal foto2bruidspaar trouwpakken roosendaal foto3wit trouwpak roosendaal foto4lang colbert trouwpakken roosendaal foto5

Een maatpak volledig naar jouw wens in de buurt van Roosendaal

Bij Rings & Suits heb je de keuze uit duizenden verschillende stoffen in combinatie met een breed kleuren pallet. Je zult de winkel dus niet gauw zonder passend trouwpak verlaten!

Dankzij ons trouwpakken Roosendaal systeem, personaliseren we in een handomdraai een trouwpak, zodat deze aansluit op al jouw wensen en behoeftes. Zo ontvang je niet alleen een comfortabele tweede huid, maar ook een mooi pak met goede uitstraling en dito design.

We maken gebruik van vele meetpunten, zodat het pak perfect past. Jij kiest of je de look neutraal houdt of hier enkele afwijkende details aan toevoegt.

Trouwpakken Roosendaal – Hier vind je wat je zoekt

De speciaal geselecteerde stoffen die wij gebruiken, zijn afkomstig van de beste weverijen. Hierna worden ze omgevormd tot de mooiste pakken, waaronder jouw trouwpak of een mooi maatpak. Zelf bepaal je hoe jouw trouwpak eruitziet.

Val je graag op met knallende details of ga je liever voor subtiel met zachte kleuren? Ook de finishing touch is belangrijk. Vergeet de stropdas, het overhemd, de pochet en mooie trouwschoenen voor de trouwpakken Roosendaal niet! Alles wat wij leveren is maatwerk. Hierdoor voorzien wij je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld.

Voordelige details

Ben je bang dat de prijzen voor jouw trouwpak in de buurt van Roosendaal snel zullen oplopen? Bij Rings & Suits krijg je niet te maken met onaangename verassingen.

Zo zitten extra toevoegingen of details zoals tekst, monogrammen, biesjes, andere stiksels of biesjes en verschillende voeringen bij de prijs inbegrepen. Zo kan je met een gerust hart een gepersonaliseerd trouwpak aanschaffen.

De trouwpakken Roosendaal prijzen voor onze pakken zijn op basis van de stofkeuze. Aan iedere stof hangt een ander prijskaartje. Je koopt bij ons al een trouwpak voor € 795 euro!

En hierin zit een bijpassende riem inbegrepen ! Hiervoor kan je vast oriënteren op de volgende website. Daarvoor klik je HIER

Heren schoenen configurator

Wanneer je voor de riem kijkt. Vergeet dan niet om even de schoenen configurator op te starten. Hier kan je direct de trouwschoenen afstemmen op de trouwpakken Roosendaal. In de winkel showen we vervolgens de modellen, leersoorten en mogelijkheden.

Zo bepaal je zelf de kleurstelling in de leersoorten, de kleur van het stiksel en veters etc. Design er maar op los.

De schoenen worden vervolgens speciaal voor je vervaardigd in Portugal. In dezelfde fabriek waar Van Bommel schoenen grotendeels worden gemaakt. Gebruik makend van dezelfde leest en hoge afwerkingsgraad.

Bespreek samen met ons alle mogelijkheden voor trouwpakken Roosendaal

Kom eens langs bij onze winkel in Breda, nabij Roosendaal, om de mogelijkheden voor de trouwpakken Roosendaal te bespreken. Graag laten we je ons assortiment van dichtbij zien. Bij ons vind je niet alleen het mooiste trouwpak, ook voor trouwringen ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je al vragen die je op voorhand wilt stillen? Bel ons dan via 076-7370220.

Maatpakken

Daarnaast leveren we maatpakken voor de casual en zakelijke markt. Hiervoor bepaal je zelf de stijl en look, want we gaan samen aan de slag met het design en het samenstellen. Klik op de volgende link voor je maatpak Roosendaal.

Dus wens je bijvoorbeeld een Engelse snit. Een Italiaans getailleerd pak. Of een pak in “Peaky Blinders” stijl ? Het is allemaal mogelijk. En voor alle seizoenen in alle mogelijk dessins, kleuren en patronen.

Trouwringen en verlovingsring Roosendaal

En daarnaast bieden we nog meer. Want naast je trouwpak leveren wij trouwringen. En net als de maatpakken stel je deze helemaal zelf samen. Hierdoor worden het altijd unieke ringen. Dus een reden te meer voor een bezoek aan de winkel. Dus ook voor jullie persoonlijk samengestelde trouwringen ben je op het juiste adres.

Zo kunnen we de dames trouwring perfect afstemmen op haar verlovingsring. Dan kunnen deze samen aan één vinger als set gedragen worden. Uiteraard ben je hier vrij in. Valt de keuze om de ringen los van elkaar te dragen, dan bieden we zelfs nog meer mogelijkheden.

En mocht je nog geen verlovingsring gegeven hebben? Dan is het nooit te laat.

Maak een afspraak

We ontvangen je graag op afspraak. Dit doen we in twee sessies. Tijdens de eerste sessie van circa een uur starten we met de oriëntatie. Hier leggen we de eerste hand in de samenstelling voor de trouwpakken Roosendaal.

Bij de tweede sessie gaan we echt aan de slag. Hierin leggen we het design vast en gaan we passen en meten. Voor deze sessie dien je rekening te houden met circa twee en half uur.

trouwpakken roosendaal groepsfoto

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor trouwpakken Roosendaal? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Rings & Suits – Trouwpakken Roosendaal