Trouwpakken Tilburg

Klik op de volgende link voor de trouwpakken Tilburg binnen de gehele trouwpakken collectie.  

Op zoek naar een stijlvol maatpak of trouwpak in de buurt van Tilburg? Stap eens binnen bij Rings & Suits in Breda. Hier vind je altijd een pak dat voldoet aan al jouw wensen.

Samen met jou stijlen en ontwerpen we jouw maatpak of trouwpak. Zo kan je lekker opvallen of juist voor een klassieke look gaan. Stem je pak tevens af op bijvoorbeeld de jurk van de bruid of het thema van de bruiloft!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwpakken tilburg foto1trouwpak tilburg foto2bruidspaar trouwpakken tilburg foto3wit trouwpak tilburg foto4trouwpakken tilburg lang colbert foto5

Unieke en gepersonaliseerde trouwpakken Tilburg of maatpak in de buurt van Tilburg

In het ruime assortiment van Rings & Suits vind je naast duizenden verschillende stoffen ook nog een breed kleuren pallet met extra designmogelijkheden. Om een trouwpak of maatpak echt te personaliseren, maken we graag gebruik van ons trouwpakken design opties.

Deze zorgt voor een goede personalisatie. Centraal hierin staan ultiem comfort en een passende uitstraling met prachtig design. Ook meten wij jouw pak precies voor je op met behulp van vele meetpunten. De klassieke of juist moderne look van jouw nieuwe trouwpak of maatpak maak je spannend door interessante details toe te voegen.

De mooiste trouwpakken en maatpakken in de regio van Tilburg vind je bij Rings & Suits!

Trouwpakken Tilburg – Tot in de puntjes afgewerkt

Of je nu op zoek bent naar een mooi trouwpak of maatpak in de regio van Tilburg, je vindt het bij Rings & Suits. Wij selecteren alle speciale stoffen van de beste weverijen die uiteindelijk in jouw pak terecht komen.

Jij bepaalt hoe jij op de trouwdag of andere belangrijke gelegenheid verschijnt. Opvallend of klassiek? In beide gevallen zorgen wij dat het tot in de puntjes mooi afgewerkt is.

Denk hierbij aan suggesties voor passende trouwschoenen, een overhemd van goede kwaliteit en een goede stropdas en pochet voor de trouwpakken Tilburg. Het behoort allemaal tot ons maatwerk. Ook voor de trouwringen kun je bij ons terecht.

Ook de extra details zitten bij de prijs inbegrepen

Wil je graag contrasterende stiksels, afwijkende knopen, bepaalde patronen, biesjes of teksten op je nieuwe maatpak of trouwpak laten zetten? Maak je geen zorgen, dit zit altijd bij de prijs inbegrepen! Klik op de volgende link voor meer informatie over de trouwpakken Tilburg.

De trouwpakken Tilburg prijzen zijn afwijkend op basis van de stofkeuze. Iedere stof heeft een andere prijsklasse. De prijs van een trouwpak begint bij € 795 euro.

Hierbij ontvang je een lederen riem ter waarde van € 100 euro, waardoor je in feite een pak koopt voor € 695 euro!

Heren schoenen configurator

Wanneer je voor de riem kijkt op bovenstaande link. Vergeet dan niet om even de schoenen configurator op te starten. Hier kan je direct de trouwschoenen afstemmen op je pak. In de winkel showen we vervolgens de modellen, leersoorten en mogelijkheden.

Zo bepaal je zelf de kleurstelling in de leersoorten, de kleur van het stiksel en veters etc. bijpassend voor de trouwpakken Tilburg. Design er maar op los.

De schoenen worden vervolgens speciaal voor je vervaardigd in Portugal. In dezelfde fabriek waar Van Bommel schoenen grotendeels worden gemaakt. Gebruik makend van dezelfde leest en hoge afwerkingsgraad passend voor de kwalitatieve trouwpakken Tilburg.

Maatpakken

Daarnaast leveren we maatpakken voor de casual en zakelijke markt. Hiervoor bepaal je zelf de stijl en look, want we gaan samen aan de slag met het design en het samenstellen. Klik op de volgende link voor meer informatie over maatpak Tilburg.

Dus wens je bijvoorbeeld een Engelse snit. Een Italiaans getailleerd pak. Of een pak in “Peaky Blinders” stijl ? Het is allemaal mogelijk. En voor alle seizoenen in alle mogelijk dessins, kleuren en patronen.

Trouwringen en verlovingsring Tilburg

En daarnaast bieden we nog meer. Want naast je trouwpak leveren wij trouwringen. En net als de maatpakken stel je deze helemaal zelf samen. Hierdoor worden het altijd unieke ringen. Dus een reden te meer voor een bezoek aan de winkel. Dus ook voor jullie persoonlijk samengestelde trouwringen ben je op het juiste adres. Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwringen Tilburg.

Zo kunnen we de dames trouwring perfect afstemmen op haar verlovingsring. Dan kunnen deze samen aan één vinger als set gedragen worden. Uiteraard ben je hier vrij in. Valt de keuze om de ringen los van elkaar te dragen, dan bieden we zelfs nog meer mogelijkheden.

En mocht je nog geen verlovingsring gegeven hebben? Dan is het nooit te laat. Klik op de volgende link voor meer informatie over verlovingsring Tilburg.

Maak een afspraak

We ontvangen je graag op afspraak voor de trouwpakken Tilburg. Dit doen we in twee sessies. Tijdens de eerste sessie van circa een uur starten we met de oriëntatie. Hier leggen we de eerste hand in de samenstelling van je trouwpak.

Bij de tweede sessie gaan we echt aan de slag. Hierin leggen we het design vast en gaan we passen en meten. Voor deze sessie dien je rekening te houden met circa twee en half uur.

Wij voorzien je graag van advies

Kom eens langs in onze winkel in Breda, dichtbij Tilburg, om een trouwpak of maatpak naar wens uit te zoeken!

Wil je graag al meer informatie ontvangen? Bel naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons voor je trouwpakken Tilburg.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

trouwpakken tilburg foto

Rings & Suits – Trouwpakken Tilburg