Trouwpakken Tilburg

Direct naar de trouwpakken Tilburg afbeeldingen? KLIK HIER

Op zoek naar een stijlvol maatpak of trouwpak in de buurt van Tilburg? Stap eens binnen bij Rings & Suits in Breda. Hier vind je altijd een pak dat voldoet aan al jouw wensen. Samen met jou stijlen en ontwerpen we jouw maatpak of trouwpak. Zo kan je lekker opvallen of juist voor een klassieke look gaan. Stem je pak tevens af op bijvoorbeeld de jurk van de bruid of het thema van de bruiloft!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwpakken-tilburg-fototrouwpak-tilburg-fotobruidspaar-foto8trouwpak-foto8lang colbert-foto8

Een uniek en gepersonaliseerd trouwpak of maatpak in de buurt van Tilburg

In het ruime assortiment van Rings & Suits vind je naast de 1.500 verschillende stoffen ook nog een breed kleurenpallet met extra designmogelijkheden. Om een trouwpak of maatpak écht te personaliseren, maken we graag gebruik van ons trouwpakkenconfiguratieprogramma. Dit programma zorgt voor een goede personalisatie. Centraal hierin staan ultiem comfort en een passende uitstraling met prachtig design. Ook meten wij jouw pak precies voor je op met behulp van meer dan dertig meetpunten. De klassieke look van jouw nieuwe trouwpak of maatpak maak je spannend door interessante details toe te voegen. De mooiste trouwpakken en maatpakken in de regio van Tilburg vind je bij Rings & Suits!

Trouwpakken Tilburg – Tot in de puntjes afgewerkt

Of je nu op zoek bent naar een mooi trouwpak of maatpak in de regio van Tilburg, je vindt het bij Rings & Suits. Wij selecteren alle speciale stoffen van de beste weverijen die uiteindelijk in jouw pak terecht komen. Jij bepaalt hoe jij op de trouwdag of andere belangrijke gelegenheid verschijnt. Opvallend of klassiek? In beide gevallen zorgen wij dat het tot in de puntjes mooi afgewerkt is. Denk hierbij aan suggesties voor passende trouwschoenen, een overhemd van goede kwaliteit en een goede stropdas en pochette. Het behoort allemaal tot ons maatwerk. Ook voor de trouwringen kun je bij ons terecht.

Ook de extra details zitten bij de prijs inbegrepen

Wil je graag contrasterende stiksels, afwijkende knopen, bepaalde patronen, biesjes of teksten op je nieuwe maatpak of trouwpak laten zetten? Maak je geen zorgen, dit zit altijd bij de prijs inbegrepen! De prijzen van de pakken zijn afwijkend op basis van de stofkeuze. Iedere stof heeft een andere prijsklasse. De prijs van een trouwpak begint bij € 795 euro. Hierbij ontvang je een lederen riem ter waarde van € 100 euro, waardoor je in feite een pak koopt voor € 695 euro!

Wij voorzien je graag van advies

Kom eens langs in onze winkel in Breda, dichtbij Tilburg, om een trouwpak of maatpak naar wens uit te zoeken! Wil je graag al meer informatie ontvangen? Bel naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons voor je trouwpak-tilburg.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur