Trouwring Tilburg

Direct naar de trouwring Tilburg collectie? KLIK HIER

trouwring-tilburg

Op zoek naar dé trouwringen voor jullie bruiloft, in de buurt van Tilburg? Rings & Suits is de speciaalzaak op het gebied van trouwringen, trouwschoenen en trouwaccessoires. Met meer dan 1.000 paar in de winkel vind je gegarandeerd de perfecte ring voor jullie allebei.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

Trouwringen Breda afbeeldingen Blumer bicolor gouden trouwringen foto1Trouwringen Breda afbeeldingen Blumer bicolor gouden trouwringen foto7Trouwringen Breda afbeeldingen Blumer bicolor gouden trouwringen foto8

Je trouwring Tilburg op maat gemaakt in de regio

Ringen zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten, net zoals dat er verloofde stellen zijn in alle soorten en maten. Veel stellen nemen genoegen met een kant-en-klare ring. Erg zonde, want er is zo veel meer mogelijk! Wij kijken niet alleen naar of de ring bij jou en je hand past, maar modelleren deze volledig naar wens. Zo wordt de ring breder of smaller gemaakt, hoger of lager ingezet en iedere kleur en ieder materiaal kan naar wens vervaardigd worden. Hierna vertellen jullie ons of jullie écht tevreden zijn. Ja? Dan zijn wij dat ook voor je trouwring Tilburg.

Een ruime keuze uit het brede assortiment ringen

Wij hebben misschien wel het grootste aanbod trouwringen in de regio Breda en Tilburg! Niet zo gek, want in onze winkel vind je meer dan 1000 paar met allerlei verschillende maten, kleuren, vormen en uitvoeringen. Wij twijfelen er niet aan dat er een perfect paar voor jullie bij zit! Onze winkel is vanuit Tilburg eenvoudig te bereiken, dus kom eens langs om trouwringen te passen! Bel naar 076-7370220 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

En je kan je ringen bij ons helemaal zelf samenstellen. Hiervoor maken we gebruik van een configuratie systeem. Deze werkt ook vanuit huis. Neem maar eens een kijkje op de volgende website.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je trouwring Tilburg? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Rings & Suits – Jullie zijn van harte welkom !