Trouwring Tilburg

Klik op de volgende link voor meer informatie over de trouwring Tilburg collectie

trouwring-tilburg

Op zoek naar dé trouwringen voor jullie bruiloft, in de buurt van Tilburg? Rings & Suits is de speciaalzaak op het gebied van trouwringen, trouwschoenen en trouwaccessoires. Met meer dan 1.000 paar in de winkel vind je gegarandeerd de perfecte ring voor jullie allebei.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

Trouwringen Breda afbeeldingen Blumer bicolor gouden trouwringen foto1Trouwringen Breda afbeeldingen Blumer bicolor gouden trouwringen foto7Trouwringen Breda afbeeldingen Blumer bicolor gouden trouwringen foto8

Je trouwring Tilburg op maat gemaakt in de regio

Ringen zijn beschikbaar in veel verschillende soorten en maten, net zoals dat er verloofde stellen zijn in alle soorten en maten. Veel stellen nemen genoegen met een kant-en-klare ring. Erg zonde, want er is zo veel meer mogelijk!

Wij kijken niet alleen naar of de ring bij jou en je hand past, maar modelleren deze volledig naar wens. Zo wordt de ring breder of smaller gemaakt, hoger of lager ingezet en iedere kleur en ieder materiaal kan naar wens vervaardigd worden. Hierna vertellen jullie ons of jullie echt tevreden zijn. Ja? Dan zijn wij dat ook voor je trouwring Tilburg.

Een ruime keuze uit het brede assortiment ringen

Wij hebben misschien wel het grootste aanbod trouwringen in de regio Breda en Tilburg! Niet zo gek, want in onze winkel vind je meer dan 1000 paar met allerlei verschillende maten, kleuren, vormen en uitvoeringen.

Wij twijfelen er niet aan dat er een perfect paar voor jullie bij zit! Onze winkel is vanuit Tilburg eenvoudig te bereiken, dus kom eens langs om trouwringen te passen! Bel naar 076-7370220 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

En je kan je trouwring Tilburg bij ons helemaal zelf samenstellen. Hiervoor maken we gebruik van een configuratie systeem. Deze werkt ook vanuit huis. Neem maar eens een kijkje op de volgende website.

Nog meer onder één dak

Maar dan zijn we er nog niet. Want wij helpen je ook aan unieke trouwpakken. Dus ben je ook nog op zoek naar een gaaf trouwpak Tilburg op maat? Dan gaan we net als voor de ringen voor een uniek design. Je schittert dan als bruidegom op de trouwdag.

Maar we zorgen ervoor dat je daarna het pak op normale wijze kan door dragen. Hoe we dit doen? Dit leggen we verder uit in de winkel. Maar we kunnen vast een tip van de sluier oplichten. Dit is het voordeel van maatpakken Tilburg. Want dankzij maatwerk is bijna alles mogelijk !

De verlovingsring

En ook voor je verlovingsring ben je aan het juiste adres. Mocht je deze vergeten zijn. Of vanwege een andere reden niet hebben aangeschaft? Dan is het nooit te laat. Want je kan deze perfect combineren met de trouwringen.

Wij zorgen er namelijk voor dat beiden ringen elkaar versterken en een prachtig koppel vormen. Ditzelfde geldt wanneer je één van beiden al in bezit hebt. Dus ook voor de verlovingsringen ga je naar verlovingsring Tilburg.

Maak een afspraak

Op afspraak zijn jullie voor een trouwring Tilburg maar liefst zeven dagen in de week welkom ! En ook in de avonden.

Want we nemen graag de tijd, zodat jullie de collecties kunnen bewonderen. Jullie vragen kunnen stellen. De modelleringen en de verschillende edelmetalen naast elkaar kunnen vergelijken. De ringen kunnen aanpassen en per halve millimeter in breedte kunnen afstemmen op jullie vinger en handen.

Zo gaan we stap voor stap de ringen samen stellen. Geheel naar jullie wensen. Dit kan per paar of individueel. En één ding is zeker. Hierdoor worden het altijd unieke ringen !

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je trouwring Tilburg? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Rings & Suits – Jullie zijn van harte welkom !