Verlovingsringen Breda

Direct naar de verlovingsring Breda collectie? KLIK HIER

verlovingsringen-breda

Op zoek naar verlovingsringen Breda in de regio? Wat spannend! Gelukkig ben je bij Rings & Suits aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Breda en gespecialiseerd in verlovingsringen. Je kiest bij ons voor bijvoorbeeld zilveren of gouden ringen met een afwerking van zirkonia of diamant. Zo blijven onze verlovingsringen betaalbaar voor iedere portemonnee!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

Kies je voor een verlovingsring van goud of zilver bij onze winkel in Breda?

Een verlovingsring draag je je hele leven, daarom is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Al onze verlovingsringen Breda zijn met zorg uitgekozen, waardoor de kwaliteit altijd hoog is. Goud is doorgaans harder en daardoor slijt vaster dan zilver. Dit is een van de redenen dat wij over het algemeen een ring in goud adviseren.

Daarnaast combineren gouden verlovingsringen Breda beter met de trouwring, die vaak in goud wordt gekocht. Goud is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals rood, rosé, geel en wit. Heeft je liefde positief geantwoord op je vraag? Dan kun je bij ons tevens terecht voor een prachtig trouwpak en trouwschoenen op maat!

Maak een afspraak of ga voor een spontane kennismaking

Kom je langs om een verlovingsring uit te zoeken in onze winkel? Leuk! Wij werken namelijk op afspraak. Dit voorkomt wachttijden en hierdoor wordt er ruim voldoende tijd ingepland om alle mogelijkheden met je door te nemen. Voor een spontane kennismaking ben je altijd van harte welkom.

Is er tijd, dan helpen we je uiteraard graag direct. Zo niet, dan plannen we direct een afspraak met je in. Je bent van harte welkom voor verlovingsringen Breda ! Bel voor meer informatie of om een afspraak in te plannen naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je verlovingsring?  Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur