Verlovingsringen Etten-Leur

Direct naar de verlovingsringen Etten-Leur collectie? KLIK HIER

verlovingsringen-etten-leur

Je zoekt een verlovingsring, spannend! Geen stress, want je bent nu op het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in aanzoeksringen. We hebben zilveren en gouden ringen. Leverbaar met diamant, zirkonia en kleurstenen. Daardoor geschikt voor iedere portemonnee. Jij, de klant bepaald hoe je de ring wilt samenstellen. Je bent van harte welkom!

Voor de collectie te bekijken op onze website verlovingsringkopen.nl, KLIK HIER !

Verlovingsringen Etten-Leur informatie:

Verlovingsringen Etten-Leur informatie: Wanneer je gaat informeren voor een aanzoeksring dan blijkt dat deze meerdere namen kent. Althans, er worden meerdere namen voor gebruikt. Dit leggen we even uit. Verlovingsringen is de verzamelnaam waar alle andere naam varianten onder vallen. Dit zijn de verlovingsring, de aanzoeksringen en de aanzoeksring.

Vaak zijn het tijdloze modellen en dat heeft een reden. De verlovingsring heeft net zoveel waarde voor je aanstaande als de trouwringen. Tenslotte gaat ze deze de rest van haar leven dragen. Daarom is het belangrijk dat je bij het uitkiezen van de ring de juiste keuze hierin maakt. Geen nood, wij zijn er om je hierbij te helpen. Samen komen we er zeker uit.

Ringen Goud of Zilver:

Verlovingsringen Etten-Leur Goud of Zilver: Net vermelde we al dat de verlovingsring een leven lang word gedragen. Vandaar dat wij een ring in goud hiervoor adviseren. Deze is namelijk harder en daardoor slijt vaster dan een zilveren uitvoering. Het andere voordeel is dat een gouden verlovingsring vaak beter combineert met je trouwringen.

Deze worden namelijk in gouden uitvoeringen het meest verkocht. Steeds vaker zien we terug dat de aanzoeksring zelfs naast de trouwring gedragen wordt. Het voordeel van goud ten op zichtte van zilver is dan ook dat deze in meerdere kleuren leverbaar zijn. Namelijk in de kleuren rood, rosé,  geel en wit.

Verlovingsringen Etten-Leur Prijzen:

We hebben al een verlovingsring voor Euro 49, – Deze is dan uitgevoerd in zilver met een zirkonia. Een verlovingsring in goud met een diamant begint bij Euro 245, – De verlovingsringen prijzen zijn buiten de keuze voor zilver of goud, vooral afhankelijk van de steen grote en de kwaliteit hiervan. We leggen het graag allemaal uit in de winkel aan de hand van voorbeeld ringen.

Nog een leuk weetje om af te sluiten: Voor een gemiddelde aanzoeksring wordt in Nederland Euro 750, – uitgegeven. Maar wat voor verlovingsringen prijs je ook in gedachte hebt, wij zorgen voor de juiste maat en graveren de ring onder service.

Verlovingsringen Etten-Leur afspraak:

Wij werken graag op afspraak. Dit voorkomt wachttijden en hierdoor wordt er ruim voldoende tijd ingepland om alle mogelijkheden met je door te nemen. Voor een spontane kennismaking ben je altijd van harte welkom. Is er tijd dan helpen we je uiteraard graag direct. Zo niet, dan plannen we direct een afspraak met je in. Je bent van harte welkom!

Rings & Suits
Simone en William Albers – Verlovingsringen Etten-Leur