Verlovingsringen provincie Namen

Voor je verlovingsring of verlovingsringen provincie Namen ben je aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit voor scherpe prijzen. Zowel in de winkel als online. Hier vind je een brede prijs opbouw van de verschillende uitvoeringen. Of je nu een ring in goud, platina of zilver zoekt.

Klik op de volgende link voor de gehele collectie verlovingsringen

verlovingsringen provincie namen

Verlovingsring provincie Namen

De meeste mensen zijn op zoek naar een enkele verlovingsring provincie Namen. Met deze ring wordt een huwelijks aanzoek gedaan. Na een inleidende persoonlijke boodschap vlei je op één knie neer. Waarbij je ondertussen de deksel van het ringen doosje openklapt. Daarna spreek je de verlossende woorden uit; “Wil je met me trouwen?”.

En na het bevestigende “JA” woord dat hierop volgt, ben je officieel verloofd. Maar welke ring kies je hiervoor uit? Om hierop antwoord te krijgen lees je simpelweg verder.

Klassiek en tijdloos

geelgouden-verlovingsringen-vier-poots-chaton

Uiteraard kan je iedere ring aanschaffen en hiermee het aanzoek doen. Echter is het verstandig om uit de verlovingsringen provincie Namen collecties te kiezen. Want deze verlovingsring collectie is speciaal hiervoor samengesteld. Vaak zijn dit tijdloze modellen die voor velen als klassieke ringen eruit zien. En dit is voor een reden !

Want je gaat een ring uitkiezen die ze de rest van haar leven gaat dragen. Deze dient zowel bij haar bestaande sieraden te passen. Als bij de toekomstige sieraden en haar trouwring. Vandaar dat de collecties uit bewezen modellen zijn samen gesteld die hieraan voldoen. Dus je kan met een gerust hart uit de verschillende modellen kiezen.

Kies verstandig

Ga af op datgene dat je weet. Hiermee bedoelen we dat je de ogen moet gebruiken. Kijk naar haar bestaande sieraden die ze dagelijks draagt en eventueel afwisselt. Hierdoor kan je al snel de gewenste kleur van de verlovingsringen provincie Namen bepalen. Tenslotte dient de verlovingsring hierbij te combineren.

Ga niet te snel af op de sieraden die opgeborgen liggen. Deze kunnen namelijk uit de gratie zijn vanwege het modebeeld of haar smaak die ondertussen veranderd is. Wel kan je hieruit een bestaande ring van haar opmeten om ongeveer de ringmaat te bepalen. Maar ga in ieder geval niet het gesprek aan over verloven en de verlovingsring. Want met hun zesde zintuig zak je al snel door het ijs.

De verschillende soorten edelmetaal

Nu je de kleur weet, kan de zoektocht beginnen. Valt deze op de kleur geel. Dan worden het automatisch gouden verlovingsringen provincie Namen. En in dit specifieke geval namelijk geelgoud. Deze zijn verkrijgbaar in 14 karaat en 18 karaat goud. Hierbij geld dat des te hoger het karaat gehalte, des te meer aandelen goud er in de ring verwerkt zitten.

geelgouden-verlovingsring-solitaire-diamant

Hierdoor geld voor de kleur geel dat de 18 karaat geelgouden verlovingsring donkerder in kleur is dan de 14 karaat uitvoering. Ook wel warm geel genoemd ten op zichtte van het 14 karaat koel geelgoud. Wanneer je niet weet waar de voorkeur van je partner naartoe gaat. Kies dan voor 18 karaat. Want dit is het meest verkocht binnen België.

Witgouden verlovingsringen provincie Namen

Valt de kleur op wit. Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Want dan is er keuze uit witgoud, platina en zilver. En ieder edelmetaal heeft een eigen kleur en eigenschappen. Hierin is witgoud veruit favoriet. En is zelfs al jaren het meest verkochte edelmetaal voor een verlovingsring. Leverbaar in 14 en 18 karaat witgoud.

Maar in kleur zit tussen de twee karaat gehalten geen kleur verschil. Dit komt door de extra aangebrachte rodium laag. Deze valt ook onder de edelmetalen groep en zorgt voor een extra witte en hoogglanzende uitstraling. Door het dragen slijt deze langzaam van de ring af. Maar gelukkig valt deze weer eenvoudig terug aan te brengen op de witgouden verlovingsringen.

Platina verlovingsring

Wanneer je dit extra onderhoud niet ziet zitten. Kies dan voor de platina verlovingsringen provincie Namen. Want naast de kleurvastheid van dit mooiste edelmetaal. Is het ook nog eens taaier ten op zichtte van witgoud. En hierdoor is het duurzamer in gebruik. Het krast dus minder snel en je hebt een mindere mate van slijtage aan de steenzetting.

De kleur van platina is wel iets minder wit dan die van rodium. En wordt vaak vergeleken met het maanlicht. Maar het is in alle opzichten een machtig mooi edelmetaal.

witgouden-verlovingsring-solitaire

Zilveren verlovingsringen

Daarnaast leveren we ook nog zilveren verlovingsringen provincie Namen. Een prima alternatief wanneer je budget niet toereikend is. Vaak uitgevoerd met een zirkonia steen in plaats van diamant. En in deze combinatie met het minst kostbare edelmetaal, vriendelijk in prijs. Want je hebt al een verlovingsring in zilver vanaf Euro 48, –

Diamant of zirkonia?

Zirkonia is een kunstmatig gemaakte steen. Hierdoor is deze voordelig in aanschaf. En ook al lijkt deze op het eerste oog op diamant. Het is het zeker niet. Vandaar dat 99 procent van alle verlovingsringen provincie Namen met diamant worden verkocht. Vaak zijn deze in een briljant vorm geslepen.

Want de ronde vorm van de briljant slijpvorm spreekt de meeste dames veruit het meeste aan. En daarmee hebben we direct antwoord gegeven op de meest gestelde vraag over diamant. En dat is de vraag: “Wat is het verschil tussen een diamant en een briljant?”.  Nog even voor de duidelijkheid. Een diamant is de grondstof en de briljant is de slijpvorm.

Wanneer we in de volksmond spreken over een briljant dan is dit een briljant geslepen diamant. En dit is hoe je het uit dient te spreken. Want er zijn ook briljant geslepen blauw saffieren en briljant geslepen zirkonia’s.

De solitaire verlovingsring

Binnen de verlovingsringen provincie Namen collecties vind je veel solitaire verlovingsringen. Dit zijn de modellen waarbij een enkele steen boven de ring in een zetting is geplaatst. Dit kan in een vier poot of een zes poot tot aan een dichte gladde rand zetting zijn. En dit zijn de meest verkochte verlovingsring ter wereld.

Het model dankt haar succes aan de eenvoud en tijdloze uitstraling. Hierdoor combineert het model met bijna ieder ander sieraad. En vandaar dat er veel dames zijn die de verlovingsring samen met de trouwring naast elkaar aan dezelfde vinger wensen te dragen. Hiervoor hebben wij speciale trouwringen collecties samengesteld die in de combinatie zorgen voor een nog mooier geheel. Maar dat is voor de keer dat wij jullie voor de trouwringen mogen verwelkomen.

De alliance verlovingsring

witgouden-verlovingsring-alliance-vijf-steens

En voor diegene die al in het bezit zijn van een solitaire ring. Die kijken het beste naar de alliance verlovingsringen provincie Namen collecties. Want deze kan je namelijk perfect naast het solitaire model combineren. Aangezien het model lager is uitgevoerd met briljant. Kies dan wel voor meerdere diamanten in de ring. En wel minimaal met vijf stenen.

Anders valt de alliance ring weg ten op zichtte van het solitaire model. Terwijl bij een minimale vijf steens uitvoering de ring juist zorgt voor een verrijking van de bestaande solitaire ring.

Na je bestelling nemen wij alles van je over  

Maar welke keuze je ook maakt. Het komt altijd in orde. Je mag na je bestelling je ring altijd nog retourneren voor de juiste maat. Omruilen voor een ander model en het laten voorzien van een gravure. En uiteraard zijn al deze opties geen kosten verbonden.

Vandaar dat je bij je bestelling hiervoor een formulier ontvangt, samen met een pas ringen set om de juiste ringmaat te meten. Je hoeft slechts de instructies op het het formulier te volgen en deze samen met je verlovingsring provincie Namen gratis te retourneren.

Speciale ringverpakking voor je verlovingsringen provincie Namen

Uiteraard zit er naast dit formulier en pas ringen een begeleidend diamant en een certificaat van echtheid. De verlovingsringen provincie Namen verpakken wij in een luxe houten ringen box met klapdeksel. Deze is uitgevoerd in mahonie bruin – rood om de kleur van de liefde te benadrukken. Aan de binnenzijde is deze afgewerkt met wit leer.

Vanwege deze combinatie krijgt iedere verlovingsring bij het openen van de verpakking de aandacht die het verdient. En staat niets het aanzoek meer in de weg. Succes gegarandeerd.

Service en garantie

Op alle verlovingsringen ontvang je levenslange fabrieksgarantie. Draagsporen en slijtage door het dragen zijn hiervan uitgezonderd. Maar hiervoor kan je terugvallen op onze uitstekende service. Want je ontvangt hiernaast nog eens een levenslange polijst en matteer service. Daarnaast rekenen wij speciale prijzen voor onze klanten voor zaken die buiten de service en garantie vallen.

Verlovingsringen provincie Namen online

Vanwege het grote succes van onze verlovingsringen provincie Namen collecties. Maken we tegenwoordig online reclame door heel België. Vandaar dat we binnen de provincie provincie Antwerpen voor de plaatsen met een een minimum aantal inwoners, een aparte pagina hebben ingericht.

landkaart Belgie provincie Namen 50° 28′ 0″ N, 4° 51′ 0″ E

Deze vind je hieronder terug.

Collectie pagina’s voor verlovingsringen provincie Namen op plaatsnaam:

Namen

Maak een afspraak

Voor een bezoek aan de winkel ben je op afspraak van harte welkom. Dit kan zeven dagen in de week. En ook in de avonden. Ga hiervoor naar onderaan de pagina. En maak je afspraak via het afspraken formulier. Doe dit tijdig, want de plaatsen per dag zijn beperkt.

Dit komt door onze één op één werkwijze. Hiermee plannen wij ruim de tijd voor je in. Zodat je alle collecties naast elkaar kunt zien en kan vergelijken. Je vragen kunt stellen om de juiste keuze voor je verlovingsring provincie Namen te maken.

Bestel je liever online ? Dan ontvang je dezelfde prijzen, garantie en service. En deze zijn top.

Rings & Suits – Verlovingsringen provincie Namen