Trouwringen Breda | De parel van het zuiden !

Trouwringen Breda staat voor het zelf samen kunnen stellen van je ringen. Hoe leuk is dat !

Dit kan individueel of per paar. En deze zijn in alle edelmetalen leverbaar. In maar liefst achttien verschillende modelleringen. Samen gaan we aan de slag met jullie persoonlijke wensen. Vanwege jullie persoonlijke keuzes worden het altijd unieke trouwringen !

Klik op de volgende link voor de trouwringen Breda binnen de gehele trouwringen collectie

 

trouwringen breda actie afbeelding

Trouwringen Breda | Natuurlijk ringssuits.nl

 

Trouwringen Breda | Niet voor niets de parel van het zuiden !

Voorwoord

Jullie zijn dus op zoek naar trouwringen. Wij van Rings & Suits – trouwringen Breda beginnen dan eerst om jullie hierbij te feliciteren met het voorgenomen huwelijk. Want voor jullie staat er voldoende op de planning. En hier horen uitzoeken van trouwringen bij. Niet geheel onbelangrijk. Want deze draag je de rest van je leven !

Hiervoor zijn wij jullie uiteraard graag van dienst. Vandaar dat wij alvast veel trouwringen online laten zien. En de getoonde trouwringen Breda is nog lang niet alles. Want dit zijn enkel voorbeelden. Aangezien je zelf de trouwringen kunt samenstellen. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Maak dan een afspraak. Jullie zijn van harte welkom !

rose gouden trouwringen breda trb0489  platina trouwringen breda trb0489 roodgouden trouwringen breda trb0489

Algemeen

De trouwringen samenstellen doe je samen. Want je wilt zien hoe de ringen er in werkelijkheid uit zien. En hoe deze aan je hand staan. Ze vasthouden en voelen of ze comfortabel zitten. Vervolgens je favoriete model aanpassen in de juiste breedte. En dat is uiteraard mogelijk !

Wij zijn als enige in trouwringen Breda gespecialiseerd. Hierdoor bieden wij altijd toonaangevende en de nieuwste collecties. In onze speciaalzaak bieden wij de breedst mogelijke keuze. In ieder edelmetaal. Dus of je nu gaat voor zilveren, gouden, platina of palladium ringen. Wel of geen edelstenen wenst. Wij hebben het allemaal. En adviseren jullie graag in materiaal keuze, breedte, kleur, maat en uitvoering.

Trouwringen Breda online

Vanzelfsprekend zijn jullie altijd welkom in de winkel. Maar wij adviseren toch om je eerst goed online te oriënteren. Maak hiervoor gebruik van een trouwringen Breda configuratie systeem. Met behulp van dit programma kan je geheel muis gestuurd alle ringen naar wens samenstellen. En juist deze keuzes geven inzicht van alle mogelijkheden. En nog belangrijker, wat jullie wel en niet mooi vinden. Wil je de ringen nu configureren? Klik dan hier.

Trouwringen Breda prijzen

Daarnaast toont het programma direct de actuele prijzen. Bij iedere  verandering die je doorvoert, zie je direct de juiste prijs in beeld. Want de prijzen zijn gekoppeld aan de huidige edelmetaal koersen. Hierdoor kloppen ze altijd op ieder moment. En kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast ook super handig wanneer je vanuit een budget werkt. Of juist om het trouwringen budget te bepalen ! Wel zo handig voor je trouwringen Breda.

Voor de trouwringen Breda kan je in de winkel terecht. Hier kan je het gewenste model in iedere breedte aan je vinger passen. Ditzelfde geldt voor de bewerking, materialen en diamantzettingen. Aan keuze geen gebrek. Want we hebben  meer dan duizend paar ringen op voorraad. Dankzij dit brede assortiment en zelf samenstellen, verkopen we altijd unieke trouwringen !

Trouwringen advies

Een afbeelding op het scherm blijft slechts een foto. En onze ervaring leert dat je onmogelijk de trouwringen van een beeldscherm kan kiezen. Vandaar dat wij benadrukken om juist niet op zoek te gaan naar dat éne paartje. Maar juist om naar alle mogelijkheden te kijken. Want je dient  altijd eerst de ring aan je vinger zien. Daarna kan je pas het model, de breedte en de rest bepalen.

Door deze methode bepalen we welke ringen het beste bij jullie persoonlijkheid en hand passen. Hierin zijn namelijk de grote van de handpalm, lengte en vormgeving van je vinger bepalend. Vandaar dat we de trouwringen ook per stuk verkopen. Hierdoor mag binnen het ringenpaar de trouwringen Breda van elkaar afwijken.

Kwaliteit

Onze trouwringen zijn van de hoogste kwaliteit. Dit zijn namelijk gesmede ringen. En dit zorgt ervoor dat de ringen gemiddeld 40 % harder zijn dan een doorsnee verkochte trouwring in Nederland. Daardoor zijn ze minder krasgevoelig !

Extra harde ringen

Dit komt door de wijze van produceren. Wanneer je trouwringen smeed wordt er een extra stap in de productie gezet. Namelijk het walsen van het materiaal. En dit zorgt voor extra hardheid van de ringen. Dit zie je dan ook terug wanneer je de ringen dagelijks draagt. Helaas betekent dit niet dat de ringen helemaal niet krassen. Want alles kan krassen. Ook de trouwringen Breda. Maar ze krassen hierdoor minder snel en minder diep !

Deze hardheid wordt uitgedrukt in Vickers. Dus vraag hiernaar wanneer je ringen wilt vergelijken. Anders ben je simpelweg appels met peren aan het vergelijken. Daarnaast wordt direct duidelijk of je iemand spreekt met kennis en ervaring. Want we nemen aan dat je een goed advies wenst voor de ringen die je de rest van je leven gaat dragen.

Garantie op trouwringen Breda

Je ontvangt op al onze trouwringen Breda een levenslange garantie op fabricagefouten. Deze ga je niet nodig hebben. Maar mocht er ooit iets aan het licht komen, dan ontvang je altijd een nieuwe ring. De opgelopen beschadigingen door verkeerd gebruik en normale slijtage aan steen zettingen zijn hierop uitgezonderd. Door het dagelijks dragen krijgen de ringen gebruikssporen in de vorm van krasjes. En voor iedereen geld dat het eerste krasje op je ring pijn doet. Maar hiervoor kan je terugvallen op onze uitstekende service !

Trouwringen Breda service

Want op al onze trouwringen ontvang je ook nog eens een levenslange matteer en polijst service. Dit houd in dat je op ieder moment de ringen mag brengen voor een servicebeurt. Dan controleren wij gelijk de steen zettingen, mits van toepassing. Dit doen we geheel onder service voor onze klanten. En het maakt niet uit, hoe vaak je hiervan gebruik maakt.

Service prijzen

Daarnaast hanteren wij service prijzen voor onze trouwringen Breda klanten voor de werkzaamheden die hierbuiten vallen. Bijvoorbeeld voor het bijzetten van stenen op een later stadium. Wanneer je een jubileum trouwjaar viert of andere gelegenheid. Uiteraard kan je hier gelijk van maken in combinatie met een service beurt.

Deze service prijzen hanteren wij ook voor de zettingen. Want deze zijn  aan stoten onderhevig. Hieraan ontstaat door het stoten een langzaam slijtage proces. Vandaar dus ook ons advies om deze jaarlijks te laten controleren. Dit doen we direct ter plaatse voor je. Dus de ring hoeft hiervoor niet achter te blijven. Voor een service beurt is dit wel het geval.  Maar het eind resultaat mag er dan ook zijn.

Graveren

Het graveren van uw trouwringen is bij ons inbegrepen. Dit doen we in de vorm van een leuke actie. Deze bieden we aan onder de naam “happiness actie”. Want naast de machinale gravure ontvang je ook nog eens een briljant in de ringen !

De actie dankt zijn naam aan een ontdekking op het internet. Hier vonden we terug dat er drie landen op de wereld zijn met de volgende overtuiging. “Wanneer diamant contact maakt met de huid, dan brengt dit geluk en voorspoed”. Hiervan zijn we zo gecharmeerd dat we dit ook in Nederland introduceren. Uiteraard geloof je hier wel of niet in. Maar wat extra geluk in het leven kan nooit kwaad. En het blijft een fraaie upgrading van je trouwringen Breda.

Graveer mogelijkheden

Uiteraard zijn er hiernaast nog volop andere mogelijkheden voor de gravure van de ringen. Bijvoorbeeld een handgravure. Waardoor je elkaars handschrift in de ringen kan laten graveren. Of voor het graveren van  speciale tekens of afbeeldingen. Daarnaast kan je gebruik maken van de lasergravure. Hierbij is het mogelijk om tot in het kleinste detail te graveren. Bijvoorbeeld voor een vingerafdruk gravure.

Naast trouwringen Breda ook Verlovingsringen !

Naast de trouwringen Breda verkopen we verlovingsringen. Dus mocht je nog niet in de gelegenheid zijn geweest om een verlovingsring aan te schaffen? Dan is dit nooit te laat ! En we kunnen deze perfect afstemmen met de trouwringen. Op deze wijze kan je de verlovingsring en de trouwring als set dragen aan dezelfde vinger.

Hierbij zorgen wij dat deze elkaar versterken en samen nog mooier schitteren aan je vinger. Uiteraard kan je ook beiden ringen afzonderlijk aan beiden handen dragen. En dan hebben we zelfs nog meer mogelijkheden. Klik op de volgende link voor meer collectie en informatie over verlovingsring Breda.

Trouwpakken en maatpakken onder één dak !

Daarnaast ben je ook voor een gaaf trouwkostuum en persoonlijk trouwpak welkom. En net als de trouwringen kan je deze helemaal naar wens stijlen en samen stellen. Dit kunnen wij als geen ander, aangezien wij maatwerk leveren. Of te wel pakken op maat, c.q. maatpakken. Klik op de volgende link voor meer collectie en informatie over maatpakken Breda.

Kies voor je trouwpak uit duizenden stoffen, je voering, knopen, en stiksel en design erop los. Samen gaan we aan de slag voor een uniek trouwpak. En wanneer wenselijk zorgen wij ervoor dat je deze na de bruiloft gewoon kunt door dragen zonder er als bruidegom uit te zien. Kijk, dat is nog een extra voordeel van maatwerk ! Klik op de volgende link voor meer collectie en informatie over trouwpakken Breda.

Trouwringen Breda op afspraak

We nemen graag de tijd voor onze klanten. Vandaar dat we enkel op afspraak werken. Maar dan kan je bij ons ook zeven dagen per week terecht.

Ook in de avonden !

Hierdoor garanderen wij 100 % aandacht en advies. Daarnaast kan je ongestoord de collecties bewonderen. En is er altijd tijd om jullie vragen te beantwoorden.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op of loop even binnen. Je bent van harte welkom.

Klik op de volgende link voor meer collectie en informatie over de trouwringen Breda.

 

Rings & Suits – Trouwringen Breda

Trouwringen-Breda-Niet-voor-niets-de-parel-van-het-zuiden-!-foto-150x150

 

Trouwringen Breda leuke en handige weetjes / tips:

Inhoudsopgave:

  1. Aan welke hand draag je de trouwringen Breda
  2. Aan welke vinger draag je de trouwring
  3. Geschiedenis trouwringen Breda
  4. Vormgeving van de trouwringen Breda
  5. De gemiddelde trouwring
  6. De verlovingsring in combinatie met de trouwring
  7. Levertijden en procedure Lees meer ▼

1. Aan welke hand draag je de trouwringen Breda

Dit is persoonlijk, aan welke afweging je de voorkeur geeft. We geven hiervoor drie invalshoeken, waarbij jullie zelf kunnen kiezen welke het beste bij jullie past. Te beginnen bij het geloof. Dan de praktische invalshoek. En we sluiten af met de romantische.

Het geloof:

Afhankelijk van het geloof, zijn hiervoor de volgende richtlijnen. De katholieken dragen de trouwringen aan de linkerhand. Dit wordt vaak verward met de tekst; “Geef elkaar de rechterhand”. Maar het is de bedoeling dat je met de linkerhand de trouwring aan de ringvinger van de linkerhand van je partner schuift.

De protestanten daarin tegen, dragen hun trouwringen aan de rechterhand. Kijken we naar de Islam, dan is hiervoor geen uitgesproken regel en mag de drager dit zelf weten. Maar de meesten geven de voorkeur aan de rechterhand.

Praktisch: 

Wanneer we de praktische invalshoek nemen, dan kijken we of de drager rechts- of linkshandig is. Ben je rechtshandig dan kies je om de trouwring aan de linkerhand te dragen en andersom. Deze keuze maak je, zodat de ring minder snel beschadigd. Een logisch gevolg wanneer je de trouwring draagt aan de hand waar je het minste mee doet.

Romantisch:

Bij deze laatste invalshoek wordt gekozen voor de linkerhand. Want je draagt dan de trouwring dichter bij je hart dan bij je rechterhand. Dit stamt nog uit de oudheid, waarbij men ervan overtuigd was dat de ringvinger in directe verbinding met het hart stond.

2. Aan welke vinger draag je de trouwringen Breda

De trouwringen worden gedragen aan de ringvinger. En dit is de vinger die naast je pink zit. Zoals we net al aanhaalde, dacht men dat de ringvinger in direct contact stond met het hart. Vandaar dat al in een vroeg stadium voor deze vinger is gekozen. En hier nooit meer van afgeweken is.

3. Geschiedenis Trouwringen Breda

De eerste trouwringen werden in de Egyptische tijd gedragen. Althans zijn dit de oudste ringen die ooit zijn terug gevonden. Deze lagen langs de rivier de Nijl en waren van riet in elkaar gevlochten.

De eerst metalen trouwringen stammen uit de Romeinse tijd. Deze waren vervaardigd uit ijzer en stonden symbool voor een niet te verwoesten huwelijk. In gewicht waren deze een stuk zwaarder dan de huidige trouwringen. Daarnaast waren ze een stuk grover dan de heden ten daagse ringen.

Tegenwoordig kan je de trouwringen in bijna alle mogelijk denkbare edelmetalen verkrijgen. Precies waar jullie voorkeur naar uit gaat.

4. Vormgeving van de trouwringen Breda

Net zoals alle edelmetalen mogelijk zijn is er in de vormgeving van de trouwringen ook veel mogelijk. Iedere trouwring is leverbaar in maar liefst achttien verschillende ring modellen. Zoals een bolle, rechte en uitgeholde uitvoering. En hierop de benodigde varianten. Zo kan je precies de ring kiezen die je beste staat en waarbij het model het beste tot zijn recht komt.

Deze keuze kan je per paar maken, maar ook individueel. Leverbaar vanaf 2 millimeter breedte, oplopend per halve millimeter tot en met een centimeter aan toe. Daarnaast kan je de hoogte / dikte van de ringen ook nog aanpassen. Ideaal om af te stemmen met bijvoorbeeld de verlovingsring of om te kiezen voor het juiste comfort of gevoel.

5. Gemiddelde trouwringen Breda

Een veel voorkomende vraag is wat je gemiddeld per paar trouwringen kwijt bent. En dit ligt uiteraard helemaal aan je keuze. Maar het belangrijkste hierin wat de prijs bepaald is het edelmetaal. Kies je voor goud, dan is dit kostbaarder dan bijvoorbeeld zilver. Kies je voor palladium, dan ben je over het algemeen kostbaarder uit dan goud.

Daarnaast bepaald de breedte en hoogte / dikte van de ringen hoeveel edelmetaal nodig is voor de ringen. Daarnaast het makelij van de ringen. Zijn deze eenvoudig of juist ingewikkeld om te vervaardigen.

Bovenin de menu balk hebben we onder de rubriek “prijsklasse” de vanaf en gemiddelde prijzen voor je in kaart gebracht. Dan heb je alvast een richting om te kunnen budgetteren.

Briljant en Diamant in je trouwringen Breda

Ook het gebruik van diamant in de ring of ringen is medebepalend voor de prijs. En dat brengt ons bij wellicht wel de meeste gestelde vraag. Wat is nu het verschil tussen briljant en diamant?

Diamant is de grondstof en briljant is de slijpvorm. Dus wanneer we over een briljant spreken, dan dienen we dit officieel uit te spreken als “Een briljant geslepen diamant”. Want er bestaat dus ook een briljant geslepen saffier of een briljant geslepen robijn. Iedere edel- en half edelsteen kan dus in een briljant vorm geslepen zij.

Maar diamant is wel veruit de meest gekozen edelsteen. En briljant de meest gekozen slijpvorm.

6. De verlovingsring in combinatie met de trouwringen Breda

Steeds meer dames wensen hun verlovingsring met de trouwring aan dezelfde vinger te dragen. En dit kan uitstekend. Aangezien je de trouwringen helemaal naar wens zelf kunt samen stelen. Dus ook om te combineren met je verlovingsring.

We meten hiervoor de verlovingsring op. Kijken naar een vergelijk model trouwring en passen deze helemaal aan de verlovingsring aan. In breedte en hoogte en eventueel edelsteen gebruik. Hierdoor versterken we het uiterlijk van de twee ringen tot één geheel.

7. Levertijden en procedure voor trouwringen Breda

De gemiddelde levertijd voor een paar trouwringen bedraagt drie a vier weken. Maar is er spoed bij, dan kan dit sneller. Laten we van een normaal tijdschema uitgaan. Ons advies is om uiterlijk twee maanden voor het huwelijk de ringen te bestellen. Dan kan je in alle rust naar de trouwdag toe leven. Het gemiddelde ligt eerder op vier tot zes maanden voor de trouwdag.

Procedure

Voor het uitkiezen van trouwringen Breda gaan we altijd uit van twee afspraken. Bij de eerste oriënterende afspraak plannen we hiervoor twee uur in. Dan hebben we alle rust om de collecties door te nemen. En gaan we samen we aan de slag om jullie persoonlijke en unieke trouwringen samen te stellen.

Dit doen we aan de hand van voorbeelden, pas ringen en een computer configuratie programma. In het systeem voeren we jullie individuele wensen door. Deze configuratie slaan we op, zodat jullie naderhand vanuit huis hieraan verder kunnen werken. Negen van de tien keer wordt er niets meer aan de ringen veranderd. Maar we houden van transparantie, waarbij niets moet en alles kan.

Trouwringen Breda – Werkwijze

Bij jullie tweede bezoek lopen we de gehele configuratie nog eens gezamenlijk door, passen de benodigde modellen. Hierdoor weten we zeker dat de juiste keuze is gemaakt. Na jullie goedkeuring kunnen we de ringen bestellen. Hiervoor dien je vijftig procent aan te betalen. Op afroep worden de ringen vervolgens geleverd. Dit kan bijvoorbeeld vier maande later zijn, geheel naar jullie wens en op maat van jullie planning.

Pas moment

Wanneer de trouwringen Breda binnen zijn, maken we een afspraak om deze te komen passen. Zo zijn we zeker van de ringmaten en kunnen we daarna de ringen voorzien van de gratis “Happiness” gravure. Eenmaal voorzien zijn de ringen af te halen of kan je deze zolang bij ons in de kluis bewaren tot vlak voor de bruiloft. Voordat de ringen voorzien worden van de gravure dient de overige vijftig procent voldaan te zijn.

Rings & Suits – trouwringen Breda