Trouwringen Breda

Direct naar de trouwringen Breda collectie? KLIK HIER

trouwringen-breda

Voor de mooiste trouwringen ga je uiteraard naar Rings & Suits, dé specialist in Breda en omstreken! In deze speciaalzaak vind je meerdere prachtige collecties trouwringen. Waan je in de wereld van de trouwringen en kom langs bij Rings & Suits. Jullie zijn van harte welkom!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Trouwringen Breda voor alle gerenommeerde merken

Alle gerenommeerde merken van geliefde trouwringen vind je bij ons in de winkel in Breda. Hiermee voorzien we in alle beschikbare stijlen, maten, vormen, uitvoeringen en kleuren. We hebben circa 1.000 paar ringen op voorraad. Hierdoor kan je altijd de gewenste ring aan je vinger passen en zien hoe deze staat. Een trouwring moet je tenslotte voelen, beleven en ervaren. Eenmaal je trouwringen Breda gevonden, gaan we nog een stapje verder. Bij ons heb je de mogelijkheid om iedere trouwring aan te passen naar je eigen wensen. Hierdoor ben je spelenderwijs zelf aan het ontwerpen. Dit gaat eenvoudig met behulp van speciale software en voorbeeldringen. Ieder model kan je aanpassen in verschillende breedtes en hoogte van de ringen. In een handomdraai toveren we je ringen op het scherm.

online trouwringen afbeeldingen en fotos wit gouden trouwringen briljant foto7

 

Ontwerp je eigen trouwring met de configurator

Met de configurator kan je snel en ook vanuit huis beginnen met het samenstellen van je trouwringen Breda. Ga hiervoor naar de website van de Trouwring Juwelier. Vervolgens klik je op trouwringen, dan ‘Alle trouwringen’. Dan kies je een afbeelding uit de getoonde ringfoto’s. Deze wordt nu vergroot op je scherm weergegeven. Daarna klik je op ‘Configurator’. Hierdoor worden de ringen ingeladen en kan het ontwerpen beginnen. Het veranderen van de ringen geeft je een uitstekend beeld wat de mogelijkheden zijn. Maak de ringen maar eens wat breder of juist smaller, verander ze van kleur en pas maar eens een andere bewerking toe. Je zult zien dat bij iedere wijziging de prijs mee verandert. Aangezien het programma gekoppeld zit aan de edelmetaal koersen, geeft deze altijd de actuele prijzen weer. Niet geheel onbelangrijk in jullie zoektocht naar ringen.

Een investering die het meer dan waard is

Het configuratieprogramma werkt als een prima tool om inzicht te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kan je aan de slag gaan om de mooiste ringen te ontwerpen tot aan je gestelde budget. Uiteraard kan je dit ook omdraaien en gewoon je droomringen samenstellen. Tenslotte ga je na het huwelijk de ring iedere dag dragen. Ons advies is daarom om op de ringen niet bezuinigen, want wanneer je dit per dag uitrekent voor de rest van je leven, valt de aanschaf reuze mee.

Meer dan trouwringen Breda

Naast het leveren van prachtige trouwringen Breda doen wij nog veel meer. Trouwpakken, schoenen en accessoires behoren allemaal tot onze specialiteiten! Komen jullie binnenkort eens bij ons langs in Breda om de trouwringen uit te zoeken? Gezellig! Voor al ons maatwerk werken we graag op afspraak. Dit voorkomt wachttijden en hierdoor wordt er ruim voldoende tijd ingepland om alle mogelijkheden door te nemen. Voor een spontane kennismaking zijn jullie altijd van harte welkom. Is er tijd dan helpen we jullie uiteraard graag direct. Zo niet, dan plannen we direct met een afspraak in. Jullie zijn van harte welkom! Voor meer informatie bereik je ons telefonisch op 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor trouwringen Breda? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Gerelateerde links aan deze pagina:

| trouwring Breda | trouwringen Oosterhout| verlovingsring Breda | trouwringen Breda | trouwringen tot 1000 euro |