Over ons:  RINGS en SUITS

Over ons van Rings en Suits staat voor ringen en pakken. In eerste instantie lijkt dit misschien een vreemde combinatie?

Maar wanneer we van deze combinatie trouwringen en trouwpakken maken, dan klopt het plaatje weer. En dat is precies wat we doen.

 

over ons rings & suits

Met ruim 1000 paar ringen en ca. 4000 stoffen wordt het gezellig winkelen voor je bruiloft. Tenslotte verdient de klant dit aanbod dat bij een specialist past. Dat kan bij Rings en Suits eenvoudig en handig onder één dak.

Dit betekent niet dat je enkel voor beiden aankopen welkom bent. De klant bepaald, want dat is waar we voor staan. Hierdoor kunnen we ook voor de vrije tijd- en business klanten van maatpakken voorzien. Kwestie van design en advies.

Over ons:  Rings en Suits visie:

Eigen design, personaliseren en eigenheid is de rode draad die door ons bedrijf loopt. Aan de hand van voorbeelden laten we eerst de vele mogelijkheden zien. Hierdoor vormen we een overzicht, de basis van wat de mogelijkheden zijn. Wanneer hier modellen uitspringen die jullie aandacht trekken, gaan we aan de slag.

Door middel van configuratie software laden we vervolgens desbetreffende modellen in. Hierdoor krijg je direct een visueel beeld van de aanpassingen die je op dat moment toepast. Alle mogelijkheden binnen het configuratie systeem kunnen we ook daadwerkelijk laten zien.

 

over ons rings & suits

Voorbeelden van deze mogelijkheden zijn:

Trouwringen: breedte, hoogte, model, kleur, diamant zettingen, aantal diamanten, edelmetaal keuze, etc.

Maatpakken en overhemden: model, stiksel, knopen, monogram / teksten, revers, boorden, stoffen, voering etc.

Schoenen: model, verschillende leersoorten per schoen, stiksel, veters, voering, zool, etc.

Rings en Suits, over ons:

Wij zijn Simone en William Albers, broer en zus. Het vak is ons met de paplepel ingegoten, aangezien wij het familiebedrijf van onze ouders voortzetten. Dit bedrijf bestaat sinds 1956 en is destijds gestart aan de Ginnekenweg.

Vanwege onze ervaring en expertise kunnen wij als geen ander jullie adviseren en begeleiden in dit traject. Wanneer anderen roepen dat iets niet kan, dan begint voor ons de uitdaging pas echt. We worden graag met je aangesproken en ons motto is: “Doe maar normaal, want dan doe je al gek genoeg”.

Bij Rings en Suits is er geen drempel en geen vraag te gek. Stap gewoon eens spontaan binnen voor een vrijblijvende kennismaking en oriëntatie. Wij weten zeker dat je daar geen spijt van krijgt. Het is een beleving !

Voor het samenstellen van trouwringen en het inmeten van de maatpakken, werken wij op afspraak. Wij nemen graag de tijd om je zo goed mogelijk te informeren. Vandaar dat wij voor iedere afspraak gemiddeld twee uur inplannen.

Rings & Suits

Simone en William Albers – over ons