Trouwring en verlovingsring Breda

Voor je trouwring en verlovingsring Breda ben je aan het juiste adres. In onze speciaalzaak leveren wij maatwerk afgestemd op jullie wensen: individueel of voor jullie samen. Deze zijn leverbaar in alle edelmetalen, soorten en maten. Daarnaast bieden wij hierin altijd de meest toonaangevende collecties en design mogelijkheden.

Onze gesmede ringen in Breda zijn in maar liefst achttien verschillende modelleringen leverbaar. Daarnaast zijn ze nog eens duurzamer dan de gemiddelde verkochte trouwringen binnen Nederland, want gesmede trouwringen zijn nu eenmaal circa 40 % harder. Hierdoor krassen ze minder snel en minder diep. Vandaar dat je ze altijd via een onderhoudsbeurt in bijna nieuwstaat terug kan brengen: een levenslange service die je met de aanschaf bij Rings & Suits ontvangt. Net als de gravure en een briljant in de ringen, die je krijgt naast de levenslange garantie op de ringen!

geelgouden trouwringen geelgoud afbeelding

Gouden trouwring

witgouden-trouwringen-wgtr0494-witgoud

Witgouden trouwring

Zilveren trouwring

Trouwring Breda kopen

Met ruim duizend paar trouwringen sets op voorraad gaat er een wereld voor jullie open. Na een eerste oriëntatie en pasronde gaan we jullie wensen verwerken in de ringen in Breda. Dit doen we aan de hand van een trouwringen configuratie systeem. Hierdoor kan je direct visueel meekijken tijdens het samenstellen van jullie persoonlijke trouwring Breda.

Door de ringen in alle edelmetalen, vormen, breedtes en hoogtes aan je hand te kunnen passen, kies je bewust en wat bij je past. Dus kom voor je trouwring naar Rings & Suits in Breda en maak kennis met onze persoonlijke één-op-één begeleiding. Dan gaan we samen aan de slag met jullie unieke trouwringen.

De verschillende edelmetalen

De gouden trouwringen zijn het meest populair, leverbaar in de kleuren geel, wit, rood, rosé, groen en grijs. Daarnaast leveren we de ringen in de edelmetalen; zilver, platina en palladium. Al deze edelmetalen kan je bij ons in de sieraden winkel in Breda naast elkaar zien en aanpassen.

Daarnaast kan je al deze edelmetalen voor je ring ook nog eens met elkaar combineren, waarbij de ringen binnen het paar van elkaar mogen afwijken. Dit kan in breedte, hoogte, samenstelling en uitvoering, dus eigenlijk gaan ze per stuk.

De verschillende bewerkingen

Alle trouwringen kan je laten bewerken. Dit kan een glanzende uitvoering zijn of juist met een matte afwerking. Hierin bieden we vele varianten, waaronder een hamerslag bewerking en de ijs mattering.

Deze kan je combineren met één of meerdere groeven in je ring, om het geheel een strakker en moderner uiterlijk te geven. Of maak gebruik van freeslijnen, waardoor je hoogteverschillen aanbrengt.

Het gebruik van stenen

De meest gebruikte edelsteen binnen de trouwringen is diamant. Vanwege de neutrale witte kleur en duurzaamheid van de steen, is dit de ideale combinatie. Wij bieden hierin verschillende diamant slijpvormen en velen verschillende zet mogelijkheden. Daarnaast zijn de ringen in Breda leverbaar in de kleuren; wit, zwart, cognac, geel, ijsblauw, hemelsblauw, oceaanblauw, appel groen en kersen rood.

Al deze bovenstaande mogelijkheden bepalen het uiterlijk van jullie ringen. Dus gaan jullie voor klassieke, elegante, stoere of moderne trouwringen? Het is allemaal mogelijk. En jullie staan er niet alleen voor, want met onze expertise en lange ervaring staan wij jullie bij in dit proces. En komen we samen altijd tot een uniek resultaat!

roodgouden trouwringen rdtr0538 in rood goud met een vierkant princes geslepen diamant
product-categorie-kleurstenen-verlovingsringen-570x570

Benieuwd naar onze trouwringen?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Verlovingsring Breda

Ook voor je verlovingsring Breda ben je bij ons aan het juiste adres. Deze bieden we aan in goud, platina en zilver van hoogwaardige kwaliteit, tegen scherpe prijzen en in een brede prijsopbouw. Je kunt bij ons de verlovingsringen in Breda kopen in de winkel of online. Online ontvang je dezelfde prijzen, service en garantie.

Net als bij de trouwringen, is er het meeste vraag naar de verlovingsringen in goud. Dit zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Aangezien de verlovingsring goud de meeste mogelijkheden in kleur biedt, want je vindt de verlovingsring goud in de kleuren rosé, geel en witgoud. 

En al deze kleuren zijn leverbaar in verschillende karaat gehalte. Hiervan zijn de 14 karaat en de 18 karaat gouden ringen de meest bekend en worden deze het meest aangeboden. Door dit aanbod zijn er zelfs nog meer kleur varianten voor de gouden verlovingsring te Breda, want ieder karaat gehalte heeft ook een eigen kleur.

ALWGTRLEOP Leopoldsburg in witgoud
solitair ring met diamant in goud

Witgoud is de topfavoriet

De witgouden verlovingsring blijft met kop en schouders de meest verkochte verlovingsring in Breda en dit komt door de witte kleur. Deze laat zich eenvoudig combineren met bestaande sieraden, maar ook met toekomstige belangrijke sieraden keuzes. Bijvoorbeeld de toekomstige trouwring in Breda.

Zeker wanneer je partner deze samen met de trouwring aan dezelfde vinger wenst te combineren. Een andere verstandige optie is een platina verlovingsring, want platina is het mooiste en meeste duurzame edelmetaal dat er is. Het is van nature wit en kleurvast. De taaie eigenschappen van platina, zorgen ervoor dat je de verlovingsring in Breda zorgeloos de rest van je even kan dragen.

Natuurlijk met diamant

Een verlovingsring in Breda is meestal met een diamant bezet, want dit is de meest neutrale edelsteen qua kleur. Daarnaast is het de hardste van de edelstenen, wat zeer van pas komt voor een ring die je iedere dag draagt. Daarnaast zijn de verlovingsringen in Breda verkrijgbaar met kleurstenen.

De bekendste en meest gekozen slijpvorm voor de kleur en edelstenen is de slijpvorm briljant. Dan spreken we over bijvoorbeeld over een verlovingsring in Breda met een briljant geslepen diamant. Of een briljant geslepen blauw saffier. De ronde vorm van deze slijpvorm spreekt bij dames het meest tot de verbeelding.

Liever online kopen?

Wanneer je liever je verlovingsring online koopt, dan ontvang je bij ons dezelfde voorwaarden en garanties. Dus je ontvangt exact dezelfde kwaliteit, prijzen en service. En deze zijn uitstekend!

Bij ons kan je eenvoudig online bestellen. Afhankelijk van het model en uitvoering is deze snel leverbaar. Als de ring speciaal wordt gemaakt voor je, dan neemt het meer tijd in beslag. De uiteindelijke levertijd staat vermeld, wanneer je de ringmaat ingeeft. Na de bestelling nemen we alles voor je uit handen.

Je ontvangt de ring in een luxe houten verpakking. Deze is speciaal uitgevoerd met een klapdeksel, voor het geval dat je tijdens het aanzoek op de knie gaat. Mocht je andere plannen hebben, geef dit dan bij je bestelling aan, want dan verpakken we de ring nog eens extra feestelijk. Daarnaast ontvang je bij iedere online bestelling een bijbehorend diamant certificaat.

Gratis verzending

De verlovingsring Breda wordt gratis naar je verstuurd, inclusief een retourformulier en pas ringen. Het formulier kun je gebruiken om de ring te retourneren of om een verzoek voor veranderen van de maat, ruilen van de ring of voor gravering. De pas ringen zijn bedoeld om achteraf de exacte maat van de ring te bepalen. Hierbij ontvang je een instructie hoe je de maat dient op te meten. Daarna stuur je het geheel gratis naar ons op. Via de site download je hiervoor een retourformulier. Na ontvangst gaan we hiervan direct voor je aan de slag. Uiteraard ben je hiervoor ook van harte welkom in de winkel. Maar afstand is dus in deze geen probleem, mocht je wat verder weg wonen.

Diamanten ring in Breda kopen

Ben je op zoek naar een mooie diamanten ring in Breda, bijvoorbeeld als trouwring of als ring voor je aanzoek? Een diamanten ring voor dames is in Breda een zeer populaire keuze als aanzoeksring, maar je kunt bij ons ook terecht voor heren ringen met diamant in Breda. Of je nu op zoek bent naar een diamanten trouwring of verlovingsring: het is belangrijk dat je een ring uitkiest waar jij en je aanstaande de rest van je leven naar willen kijken. Een gouden ring met diamant in Breda is tijdloos, maar goud blijft een van de populairste keuzes voor trouwringen en verlovingsringen

Ben je op zoek naar trouwringen in goud met diamant in Breda, dan ben je bij Rings & Suits aan het juiste adres. Of je nu een gouden ring met diamant voor dames nabij Breda zoekt of juist heren ringen met diamant in Breda: wij hebben een breed assortiment voor dames en heren. Daarnaast zijn onze ringen volledig af te stemmen op jouw voorkeuren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende edelmetalen, zettingen of bewerkingen. Zo heb je een unieke diamanten ring in Breda, die perfect past bij jouw wensen.

trouwringen in rosegoud met carbon

Trouwring man

trouwringen vrouw en dames ijsmat bewerkt

Trouwring vrouw

gouden trouwringen set

Trouwring set

Verlovingsring Breda prijzen

De verlovingsring Breda prijzen staan online vermeld en dit is ook de prijs die je betaald. Er komen verder geen kosten bij, ook niet wanneer je de ring retourneert. En niet voor een omruiling, gravering of maat verandering. We spreken dus altijd over netto prijzen.

De vermelde prijzen zijn afhankelijk van de keuze in edelmetaal, karaat gehalte, briljant kwaliteit en of je wel of niet voor een groeibriljant model kiest.

Ringmaat advies

We begrijpen dat je graag het aanzoek met de juiste maat van de ring wilt doen, maar toch adviseren we om hier niet al te zwaar aan te tillen. Het gaat er uiteindelijk om dat je tijdens het aanzoek een mooie ring kan overhandigen. Het bepalen van de juiste maat, zonder de vinger zelf op te kunnen meten, kent namelijk nog enkele variabelen.

Eerst dien je te weten aan welke hand ze de verlovingsring Breda gaat dragen, aangezien er vaak maatverschil tussen de linker- en rechterhand zit. Vervolgens de vraag of ze haar trouwring Breda bij haar verlovingsring aan dezelfde vinger wenst te combineren, want dit bepaald dan weer aan welke hand ze straks beiden ringen wil dragen.

Zelf een bestaande ring opmeten

Wel kan je een bestaande ring van haar opmeten. Dan weet je in ieder geval dat de maat ongeveer goed zit. Dit kan je doen met een liniaal. Meet hierbij binnenwaarts de doorsnede van de ring op. Dus het gedeelte dat contact maakt met de vinger. Deze manier is geen exacte vorm van ringmaat nemen. Vandaar dat we aangeven dat je ongeveer in de buurt zit van de juiste maat.

Wanneer je liever hieraan je niet waagt, of niet ongemerkt een bestaande ring kan opmeten. Bestel dan maat doorsnede 17,5 ofwel omtrek maat 55. Dit is namelijk de meest voorkomende ringvinger maat in Nederland. En vergeet hierbij niet, dat we naderhand alles voor je in orde maken: omruiling van de juiste maat en het graveren van de verlovingsring. Alle instructies hiervoor, inclusief pas ringen om de juiste maat achteraf te kunnen meten, ontvang je bij de bestelling.

Benieuwd naar onze verlovingsringen?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Juwelier Breda Ginneken, nabij centrum

Rings & Suits is een juwelier gelegen in Breda Ginneken, nabij het centrum en is de specialist bij uitstek voor je verlovingsring en trouwring Breda. Je vindt dan ook bij ons vooral ringen in Breda, naast enkele bruidssieraden. Daarnaast kun je terecht voor het ontwerpen en het met de hand vervaardigen van sieraden. En voor reparaties van alle edelmetalen sieraden.

Hierin bieden wij een kwalitatieve diamanten collectie tegen aangename landelijk concurrerende prijzen. En een groeibriljant systeem, waarbij je in eigen tempo naar je ultieme diamant grootte binnen je ring toe kunt groeien.

Unieke juwelier in Breda

Maar vanwege onze trouw specialisatie, zijn we een unieke juwelier in Breda. Sterker nog: we zijn uniek in ons concept binnen Nederland. Zoals de naam Rings & Suits doet vermoeden, doen we meer dan enkel ringen.

Niet zomaar een sieraden winkel in Breda

We gaan ook al even mee op de Bredase markt. William Albers is de tweede generatie juwelier die een derde generatie sieraden winkel in Breda voortzet. We bestaan al sinds 1956, dus aan kennis, expertise en advies ontbreekt het zeker niet.

Vandaar dat we maatwerk kunnen leveren op het gebied van ringen in Breda, maar ook zeker zo goed voor alle andere sieraden. Samen bekijken we in de winkel je wensen. Hier vanuit gaan we samen brainstormen, ontwerpen en offreren vooraf je keuze, geheel vrijblijvend en zonder kosten om gezamenlijk een uniek sieraad te vervaardigen.

Altijd handwerk

Hierdoor ontstaat een persoonlijk sieraad dat je nergens anders in de etalages ziet. Of waarvan je op een feestje enkel sieraad dubbelgangers voorbij ziet komen. Deze meerwaarde is kostbaarder dan met de grote massa meegaan.

Als consument betaal je namelijk al snel een duit meer voor merknamen om met het – vaak tijdelijke – modebeeld mee te doen. Niets is leuker dan zelf je eigen sieraad naar wens te creëren en hierin staan wij je in alle facetten bij.

Edelsmid en goudsmid Breda

Voor onderhoud, veranderingen en ontwerpen van sieraden kun je ook bij ons terecht. Als edelsmid en goudsmid in Breda helpen we je graag. Bijvoorbeeld wanneer je in het bezit bent van een ring met een emotionele waarde, die je verwerkt wenst tot een eigen unieke trouwring. Geen enkel probleem, ook hier gaan we samen voor zitten.

En de ring van je partner kan je hierbij los aanschaffen. Deze kunnen we juist of juist niet in hetzelfde ontwerp samen stellen. Net gelang jullie wensen zijn. Of je kan het bestaande edelmetaal van de ring laten verwerken in je nieuwe trouwring, dat is ook een veelgebruikte optie. Dus kom langs en maak gebruik van onze expertise.

Reparaties goudsmid Breda

Ook voor reparaties bij een goudsmid en edelsmid Breda ben je aan het juiste adres. Wij werken samen met allround goudsmeden en diamantzetters. Voor ieder maatwerk, kiezen wij de juiste specialist.

Maar ook wanneer een sieraad niet van ons afkomstig is, ben je gewoon van harte welkom. Iedere reparatie voor een goudsmid Breda is vrijblijvend en we maken graag vooraf een prijsopgave. Dan kom je nooit voor een financiële verrassing te staan.

Trouwring en verlovingsring Breda op afspraak

Op afspraak zijn we zeven dagen in de week geopend, ook in de avonden. Via het contactformulier maak je eenvoudig en snel je afspraak. Geef hierin meerdere data, inclusief de tijden, aan die jullie het beste past. Dan leggen we deze naast onze agenda en koppelen we de definitieve afspraak aan je terug.

Vanwege de gemaakte afspraak garanderen wij 100 % aandacht en advies. Daarnaast kan je ongestoord alle collecties bewonderen en is er tijd om jullie vragen te beantwoorden.

Jullie zijn van harte welkom voor onze trouwring en verlovingsring Breda beleving!