Trouwring en verlovingsring Roosendaal

Hoe leuk is het om je trouwring Roosendaal volledig zelf te kunnen samenstellen? Op die manier heb je namelijk zeker een unieke trouwring nabij Roosendaal, waar je de rest van je leven naar kunt kijken. Bij Rings & Suits kun je ringen nabij Roosendaal individueel of per paar zelf samenstellen. Ook je verlovingsring nabij Roosendaal kun je zelf samen laten stellen. Alle edelmetalen zijn mogelijk, of je nu kiest voor goud, zilver of platina. In ons assortiment heb je bovendien de keuze uit maar liefst achttien verschillende modelleringen. We helpen jullie graag met het samenstellen van de ringen nabij Roosendaal, aangepast op jullie persoonlijke wensen. Daarnaast beschikken wij over ontzettend veel informatie over trouwringen.

geelgouden trouwringen geelgoud afbeelding

Gouden trouwring

witgouden-trouwringen-wgtr0494-witgoud

Witgouden trouwring

Zilveren trouwring

Verlovingsring of trouwring bij dé juwelier nabij Roosendaal

Voor ringen ga je niet naar een gewone juwelier nabij Roosendaal met beperkte keuze en mogelijkheden. In plaats daarvan haal je je trouwringen bij een juwelier nabij Roosendaal, die gespecialiseerd is in trouwringen en verlovingsringen. Dit is een hele beleving!

De verlovingsring Roosendaal wordt een leven lang gedragen, daarom is het belangrijk om hier goede keuzes in te maken. We leggen je graag meer uit over de verlovingsring en de trouwring Roosendaal, zodat je weet waar je naar moet kijken.

Verlovingsring Roosendaal: tijdloos

Wanneer je gaat informeren voor een aanzoeksring, ofwel verlovingsring, Roosendaal dan blijkt dat deze meerdere namen kent. Er worden namelijk meerdere namen voor gebruikt, dit leggen we even uit. Verlovingsringen is de verzamelnaam waar alle andere varianten onder vallen: dit zijn de verlovingsring en de aanzoeksring.

Vaak zijn de verlovingsringen Roosendaal tijdloze modellen en dat heeft een reden. De verlovingsring heeft net zoveel waarde voor je aanstaande, als de toekomstige trouwring zelf. Tenslotte gaat je partner deze ring de rest van zijn of haar leven dragen. Daarom is het belangrijk dat je bij het uitkiezen van de ring de juiste keuze hierin maakt. Geen nood, wij zijn er om je hierbij te helpen. Samen komen we er zeker uit!

Trouwring Roosendaal uitkiezen: edelsmid nabij Roosendaal

Wij hebben naast verlovingsringen, ook een ruime keuze voor een trouwring nabij Roosendaal. Deze zijn individueel en per paar aan te passen naar jullie stijl en wensen. Dit doen we aan de hand van een trouwringen configuratie systeem. Hierdoor kunnen jullie direct visueel meekijken tijdens het samenstellen van de trouwringen Roosendaal. Door de ringen in alle edelmetalen, vormen, breedtes en hoogtes aan je hand te kunnen passen, kies je bewust en zie je wat bij je past. 

Bij Rings & Suits werken we met de beste edelsmid in omgeving Roosendaal, zodat we enkel de beste kwaliteit trouwringen en verlovingsringen nabij Roosendaal kunnen maken. Daarom kun je beter niet naar de standaard juwelier nabij Roosendaal gaan, maar kies je voor een trouwringenspecialist!

Ringen Roosendaal: advies van een goudsmid nabij Roosendaal

Net vermeldden we al dat de verlovingsring Roosendaal een leven lang wordt gedragen. Vandaar dat wij hiervoor een ring in goud adviseren. Deze is namelijk harder en daardoor slijtvaster dan een zilveren uitvoering. Het andere voordeel is dat een gouden verlovingsring vaak beter te combineren is met je trouwring Roosendaal.

Trouwringen nabij Roosendaal worden namelijk in gouden uitvoeringen het meest verkocht. Steeds vaker zien we terug dat de aanzoeksring zelfs naast de trouwring gedragen wordt. Het voordeel van goud ten opzichte van zilver is dat deze in meerdere kleuren leverbaar zijn. Namelijk in de kleuren rood, rosé,  geel, grijs en wit.

roodgouden trouwringen rdtr0538 in rood goud met een vierkant princes geslepen diamant
product-categorie-kleurstenen-verlovingsringen-570x570

Benieuwd naar onze trouwringen?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Trouwring of verlovingsring Roosendaal met diamant

Voor een verlovingsring Roosendaal gebruiken we hoofdzakelijk twee diamant kwaliteiten en twee diamant kleuren: dan hebben we het over witte diamant. Ten eerste de meest gebruikte kwaliteit wereldwijd in combinatie met de meest gebruikte kleur wereldwijd. Dit is de S.I. kwaliteit met een Wesselton kleur.

Daarnaast en eigenlijk daarboven komt de V.S./V.V.S. diamant kwaliteit, welke wordt gecombineerd met een Top Wesselton kleur.

ALWGTRLEOP Leopoldsburg in witgoud
solitair ring met diamant in goud

Kwaliteit onderscheiden

Deze kwaliteiten worden bepaald aan de hand van een loep die tienmaal vergroot. Hiermee kijken we in de diamant naar kleine imperfecties in de steen. Dus deze kan je met het blote oog tussen deze twee kwaliteiten niet onderscheiden. En je kan ze met het blote oog in de verlovingsring Roosendaal niet zien.

Wanneer je deze wel met het blote oog kunt zien, dan spreken we over een Piqué kwaliteit. Maar deze verkopen wij niet en dit is dus precies de reden waarom niet. En de kleurgradatie dien je te zien als een kleurnuance. Top Wesselton is net iets witter dan de Wesselton gradatie. We laten de verschillen graag in de winkel aan je zien.

Trouwringen met diamant

Bij de trouwring Roosendaal, wordt de diamant het vaakst gebruikt als edelsteen. Dit komt voornamelijk door de neutrale witte kleur en de duurzaamheid van de steen. Binnen het trouwringen configuratie systeem kan je hiervan een bibliotheek van mogelijkheden openen.

Zowel in slijpvormen als inzet mogelijkheden heb je een extra personaliseer mogelijkheid. Vanwege de duurzaamheid van diamant is deze ook leverbaar in vele kleuren: wit, zwart, cognac, geel, ijsblauw, hemelsblauw,  oceaanblauw, appelgroen en kersenrood.

Benieuwd naar onze verlovingsringen?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

trouwringen in rosegoud met carbon

Trouwring man

trouwringen vrouw en dames ijsmat bewerkt

Trouwring vrouw

gouden trouwringen set

Trouwring set

Trouwring en verlovingsring Roosendaal op afspraak samenstellen

Wij zijn zeven dagen per week geopend op afspraak, zelfs in de avonden. Je kunt telefonisch een afspraak maken om onze ringen nabij Roosendaal in het echt te bekijken. Bij de eerste afspraak krijg je de tijd om je te oriënteren voor de verlovingsring of trouwring Roosendaal en stellen we de perfecte ring of ringen nabij Roosendaal samen. Het ontwerp slaan we voor je op en deze kun je middels een code ook thuis bekijken. Je kunt je trouwringen of verlovingsring Roosendaal meteen bestellen of nog even de tijd nemen en er een nachtje over slapen, dat is geen enkel probleem!

Tijdens de vervolgafspraak nemen we het volledige ontwerp nogmaals met je door en maken we aanpassingen, indien nodig. Ben je volledig overtuigd van je keuze voor de trouwring of verlovingsring Roosendaal? Dan nemen we nauwkeurig de ringmaten op, zodat je de ringen nabij Roosendaal kunt bestellen. We adviseren je om dit minimaal 2 maanden voor de trouwdag of de dag van het aanzoek te doen.

Jullie zijn van harte welkom voor onze trouwring en verlovingsring Roosendaal beleving!