Verzenden is gratis en verzekerd2023-12-19T14:35:21+01:00

Verzenden van uw bestelling

Bestellingen vanaf Euro 50, – worden gratis, verzekerd en aangetekend verzonden. Dit betekent dat u voor ontvangst van de zending dient te tekenen. Geef daarom altijd een adres op, waar iemand aanwezig is. Mocht er bij het aanbieden van de zending niemand aanwezig zijn. Dan laat de bezorger een notitie bij u achter, waar u de zending kunt afhalen bij één van de Post NL service punten.

Heeft u zo een notitie ontvangen? Houd u er dan rekening mee, dat het service punt uw zending ca 7 werkdagen vasthoud. Daarna zal de zending door Post NL aan Rings & Suits geretourneerd worden.

Uw bestelling is verzekerd

Alle bestellingen worden verzekerd verzonden. Ditzelfde geld voor eventuele retourzendingen via ons retour portal. Enkel klanten die via de website een bestelling  plaatsen, ontvangen hieraan gekoppeld een track en trace code. En deze zelfde code heeft u nodig om een zending gratis te kunnen retourneren. U kunt dus geen gebruik maken van de retour portal, wanneer u niet in het bezit bent van een verzend code.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de Euro 50, – worden verzendkosten berekend. Binnen Nederland is dit Euro 8,75 en voor België is dit Euro 9,95. Hiervoor wordt de bestelling aangetekend en verzekerd naar u verzonden.

Afhalen

Wanneer u liever de bestelling afhaalt in de winkel. Dan zijn hier uiteraard geen verzendkosten aan verbonden. En u bent van harte welkom. Voor het afhalen in de winkel dient u wel op voorhand een afspraak in te plannen. Dit kan via het afspraken formulier op de website, telefonisch of via mail.

 

Ga naar de bovenkant