Trouwringen en verlovingsringen Waalwijk

Ga je binnenkort trouwen? Wij van Rings & Suits, expert op het gebied van ringen nabij Waalwijk, beginnen dan eerst om jullie hierbij te feliciteren met het voorgenomen huwelijk, want voor jullie staat er voldoende op de planning. Het uitzoeken van een verlovingsring of trouwring Waalwijk is erg belangrijk, want je draagt deze de rest van je leven.

Ben je op zoek naar een trouwring of verlovingsring nabij Waalwijk? Dan ben je bij Rings & Suits aan het juiste adres. Bij ons vind je de ringen nabij Waalwijk in een set van twee trouwringen, maar daarnaast zijn de ringen Waalwijk ook los van elkaar aan te schaffen. Ben je op zoek naar meer trouwringen informatie, dan helpen we je hier ook graag bij.

geelgouden trouwringen geelgoud afbeelding

Gouden trouwring

witgouden-trouwringen-wgtr0494-witgoud

Witgouden trouwring

Zilveren trouwring

Verlovingsring Waalwijk

Voor de verlovingsring nabij Waalwijk is goud de best verkochte soort. Wij verwachten niet dat hier verandering in komt, want dit is al erg lang het geval. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Je kunt gouden verlovingsringen nabij Waalwijk kopen in verschillende karaatgehaltes: van 14 tot 18 karaat. Daarnaast kun je de verlovingsring Waalwijk in verschillende kleuren goud verkrijgen: rosé, geel en witgoud.

Het is belangrijk om de kleur en het edelmetaal te kiezen met de trouwring Waalwijk in gedachte. Wij zorgen dat deze elkaar versterken en samen nog mooier schitteren aan je vinger. Uiteraard kan je ook beide ringen afzonderlijk aan beide handen dragen. Dan hebben we zelfs nog meer mogelijkheden.

Trouwring bij de juwelier nabij Waalwijk of online?

Vanzelfsprekend zijn jullie altijd welkom in onze sieraden winkel nabij Waalwijk, maar wij adviseren toch om je eerst goed online te oriënteren. Maak hiervoor gebruik van ons trouwringen Waalwijk configuratie systeem. Met behulp van dit programma kan je geheel online alle ringen naar wens samenstellen. Juist deze keuzes geven inzicht in alle mogelijkheden. En nog belangrijker: wat jullie wel en niet mooi vinden. Wil je de ringen meteen configureren? Klik dan hier.

Prijzen bij de goudsmid en edelsmid nabij Waalwijk

Ons programma toont direct de actuele prijzen voor je trouwring of verlovingsring Waalwijk. Bij iedere verandering die je doorvoert, zie je direct de juiste prijs in beeld, want de prijzen zijn gekoppeld aan de huidige edelmetaalkoersen. Hierdoor kloppen ze altijd op ieder moment en kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast is dit ook erg handig wanneer je vanuit een budget werkt of als je juist een budget wilt bepalen. Wel zo handig voor je trouwring Waalwijk.

Sieraden winkel nabij Waalwijk: Rings & Suits

Voor de ringen kan je in onze sieraden winkel nabij Waalwijk. Hier kan je het gewenste model in iedere breedte aan je vinger passen. Ditzelfde geldt voor de bewerking, materialen en diamantzettingen. Aan keuze geen gebrek, want we hebben meer dan duizend paar ringen op voorraad. Dankzij dit brede assortiment en zelf samenstellen, verkopen we altijd unieke trouwringen!

Trouwring of verlovingsring Waalwijk: ringmaten

De juiste ringmaat voor de verlovingsringen Waalwijk is vaak een uitdaging. En toch adviseren wij om hier niet te zwaar aan te tillen, want deze maken we naderhand voor je op de juiste maat. Of je nu de ring in de winkel of online aanschaft. Maar weet je de juiste maat, dan kunnen we deze uiteraard direct voor je verzorgen. Mocht de ring dan alsnog niet passen, dan kunnen we deze met onze service aanpassen naar de juiste maat.

roodgouden trouwringen rdtr0538 in rood goud met een vierkant princes geslepen diamant
product-categorie-kleurstenen-verlovingsringen-570x570

Benieuwd naar onze trouwringen?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Trouwringen advies nabij Waalwijk

Een afbeelding op het scherm blijft slechts een foto. Onze ervaring leert dat je onmogelijk de trouwringen van een beeldscherm kan kiezen. Daarom adviseren wij om juist niet te zoeken naar het perfecte plaatje, maar juist om naar alle mogelijkheden te kijken. Daarna kan je pas het model, de breedte en de rest bepalen. Door deze methode bepalen we welke ringen nabij Waalwijk het beste bij jullie persoonlijkheid en hand passen. Hierin zijn namelijk de grootte van de handpalm, lengte en vormgeving van je vinger bepalend. Vandaar dat we de trouwringen ook per stuk verkopen. Hierdoor mogen de trouwringen Waalwijk binnen het ringen paar van elkaar afwijken.

ALWGTRLEOP Leopoldsburg in witgoud
solitair ring met diamant in goud

Kwaliteit

Een trouwring Waalwijk van Rings & Suits is van de hoogste kwaliteit. Dit zijn namelijk gesmede ringen en dit zorgt ervoor dat de ringen gemiddeld 40 % harder zijn dan een doorsnee verkochte trouwring in Nederland. Daardoor zijn ze minder krasgevoelig !

Dit komt door de wijze van produceren. Wanneer je trouwringen smeed wordt er een extra stap in de productie gezet, namelijk het walsen van het materiaal. Dit zorgt voor extra hardheid van de ringen. Dit zie je dan ook terug wanneer je de ringen dagelijks draagt. Helaas betekent dit niet dat de ringen helemaal niet krassen, want alles kan krassen. Ook onze trouwring Waalwijk. Maar ze krassen hierdoor minder snel en minder diep !

Deze hardheid wordt uitgedrukt in Vickers. Vraag hiernaar wanneer je ringen wilt vergelijken, anders ben je simpelweg appels met peren aan het vergelijken. Daarnaast wordt direct duidelijk of je iemand spreekt met kennis en ervaring, want we nemen aan dat je een goed advies wenst voor de ringen die je de rest van je leven gaat dragen.

Garantie

Je ontvangt op al onze trouwringen Waalwijk een levenslange garantie op fabricagefouten. Deze ga je niet nodig hebben, maar mocht er ooit iets aan het licht komen, dan ontvang je altijd een nieuwe ring. De opgelopen beschadigingen door verkeerd gebruik en normale slijtage aan steenzettingen zijn hierop uitgezonderd. Door het dagelijks dragen krijgen de ringen gebruikssporen in de vorm van krasjes. Voor iedereen geldt dat het eerste krasje op je ring pijn doet, maar hiervoor kan je terugvallen op onze uitstekende service !

Trouwringen Waalwijk service

Op al onze trouwringen Waalwijk ontvang je ook nog eens een levenslange matteer en polijstservice. Dit houdt in dat je op ieder moment de ringen mag brengen voor een servicebeurt. Dan controleren wij gelijk de steen zettingen, mits van toepassing. Dit doen we geheel onder service voor onze klanten. Het maakt niet uit hoe vaak je hiervan gebruikmaakt.

Daarnaast hanteren wij serviceprijzen voor onze trouwring en verlovingsring Waalwijk klanten voor de werkzaamheden die hierbuiten vallen. Bijvoorbeeld voor het bijzetten van stenen op een later stadium, bijvoorbeeld wanneer je een jubileum trouwjaar viert of voor een andere gelegenheid. Uiteraard kan je hier gelijk van maken in combinatie met een servicebeurt.

Deze service prijzen hanteren wij ook voor de zettingen, want deze zijn aan stoten onderhevig. Hieraan ontstaat door het stoten een langzaam slijtageproces. Vandaar dus ook ons advies om deze jaarlijks te laten controleren. Dit doen we direct ter plaatse voor je, dus de ring hoeft hiervoor niet achter te blijven. Voor een servicebeurt is dit wel het geval.  Maar het eindresultaat mag er dan ook zijn.

trouwringen in rosegoud met carbon

Trouwring man

trouwringen vrouw en dames ijsmat bewerkt

Trouwring vrouw

gouden trouwringen set

Trouwring set

Graveren bij de goudsmid nabij Waalwijk

Het graveren van de trouwringen Waalwijk is bij ons inbegrepen. Dit doen we in de vorm van een leuke actie. Deze bieden we aan onder de naam “happiness actie”, want naast de machinale gravure ontvang je ook nog eens een briljant in de ringen !

Wil je graag een trouwring of verlovingsring samenstellen bij een gespecialiseerde juwelier nabij Waalwijk? Rings & Suits werkt met de beste goudsmid en edelsmid in omgeving Waalwijk, voor de beste kwaliteit ringen. Maak vandaag nog een afspraak in onze winkel: wij zijn 7 dagen per week geopend op afspraak, ook in de avonden.

Benieuwd naar onze verlovingsringen?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Jullie zijn van harte welkom om onze trouwringen en verlovingsringen Waalwijk te komen bekijken!