Trouwpak en maatpak Tilburg

Stop met zoeken naar trouwpakken en maatpakken in Tilburg, want we hebben duizenden verschillende stoffen, in veel kleuren, en we bieden een eersteklas maatwerkservice voor onze trouwpakken en herenpakken in Tilburg. Daarnaast bieden wij nog vele andere ontwerpmogelijkheden in de configuratiemogelijkheden. In Tilburg is je nieuwe maatpak of trouwpak gegarandeerd een succes. Zorgvuldig geselecteerde stoffen van de beste weverijen worden omgetoverd tot de mooiste pakken voor heren in Tilburg. Bepaal tot in detail hoe jij de wereld ziet. Met dit pak kun je in het middelpunt van de belangstelling staan of niet. Met maatpakken van Rings & Suits heb je altijd de stijlvolle uitstraling die je persoonlijk wenst.

blauw met beige geruite trouwpakken TP0011
witte trouwpakken TP0038 twee delen
grijs met paars geruite trouwpakken TP0002
sportieve lichtblauwe trouwpakken TP0017
krijtstreep bruine trouwpakken TP0012

Alleen maar aangename verrassingen voor je maatpak Tilburg

De prijzen voor maatpakken in onze pakkenwinkel in Tilburg variëren, afhankelijk van de stofkeuze. Aan de hand van de stofkeuze kun je jouw eigen prijsklasse bepalen. Prijzen worden vooraf duidelijk per categorie weergegeven. Alle extra details die aan een Tilburg maatpak worden toegevoegd of gewijzigd, verhogen de prijs niet. Zo weet je vooraf waar je heen gaat en kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Samen ontwerpen wij jouw trouwpak nabij Tilburg. Wij bieden maatwerkdiensten en je kunt kiezen uit duizenden stoffen. Zo vind je zeker jouw favoriete kleur en stofontwerp.

Trouwpak man Tilburg op maat

Voor je heren trouwpak in Tilburg hebben wij de juiste voeringen en knopen. Vervolgens bepaal je de stijl van het pak. Ga je voor klassiekers of mode? Smalle Italiaanse stijl of liever gezellige Duitse stijl? Welke keuze je ook maakt, het blijft altijd het uniekste trouwpak van Tilburg! Wij zorgen voor een perfecte pasvorm, want door maatwerk is een speciaal voor jou gemaakt Tilburg-pak ongeëvenaard en afgestemd op jouw lichaam.

Favoriete trouwpak kleuren

Hoewel je uit alle kleuren kunt kiezen, zijn kleurtrends zichtbaar. Toch is blauw de populairste trouwpak kleur, maar de vraag naar groen, bruin, grijs, rood, wit, beige en zwart neemt ook toe. De blauw-grijze bruidegom pak combinatie is veruit de bestseller. Ook leveren wij pakken voor heren in Tilburg voor de casual en zakelijke markt. Jij bepaalt de stijl en uitstraling. Ook hier gaan we samen aan de slag met vormgeving en compositie. Je wilt bijvoorbeeld een Engelse snit, Italiaanse maatpakken inTilburg, of een pak in “Peaky Blinders”-stijl? Het is allemaal mogelijk. Alle mogelijke designs, kleuren en patronen voor alle seizoenen.

trouwpakken-TP0014

Trouwpak en maatpak nabij Tilburg in onze pakken winkel

Trouwpakken zijn onder te verdelen in kant-en-klare pakken en maatpakken. Confectiepakken zijn de confectie trouwpakken van Tilburg, waarbij de lichaamsmaatvoering vast staat. Wij bieden pakken van hoge kwaliteit. Een maatpak wordt daarnaast speciaal op jouw lichaamsafmetingen afgestemd. Daarnaast kun je het ontwerp van het pak geheel naar eigen wens combineren. Ben je op zoek naar hoge kwaliteit maatpakken bij een pakken winkel in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Rings & Suits aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze pakken?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Onze werkwijze bij trouwpakken en maatpakken nabij Tilburg

Hoe verloopt het proces voor herenkostuums en herenpakken in Tilburg? We zullen je in twee verschillende sessies ontvangen. We beginnen met een oriënterend gesprek waarin we je wensen bespreken en wat je wilt uitstralen. Moet er een trouwthema in het pak verwerkt worden? Wil je een trouwpak in Tilburg dat je na het huwelijk kunt blijven dragen? Enzovoort.

We zullen je adviseren of deze wensen passen bij je doelstelling, persoonlijke uitstraling, haarkleur en gezichtskleur. Natuurlijk is ons advies niet bindend, want het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt met de uitstraling van je trouwpak in Tilburg. Maar je staat er zeker niet alleen voor. Daarna zullen we de stoffen bespreken. Hiermee leggen we de basis voor de kleur en structuur van je maatpak in Tilburg.

Vervolgens zullen we kijken naar de voeringstoffen die bij de buitenstof passen. Daarna zullen we de knopen selecteren, samen met het garen in de gewenste kleur of kleuren. Hiermee is de basis gelegd voor je trouwpak of maatpak in Tilburg en kunnen we het combineren met een passend overhemd. Voor het samenstellen is een stukje stof van de trouwjurk wenselijk, maar dit is pas echt belangrijk in de volgende sessie.

We zullen een moodboard maken voor je trouwpak of maatpak in Tilburg. Je kunt hiervan een overzichtsfoto maken met je telefoon, en eventueel foto’s per onderdeel. Dit kan dienen als naslagwerk en geheugensteun. Hiermee eindigt de eerste sessie, die ongeveer 45 tot 60 minuten duurt. Daarna kun je thuis aan de slag met de foto’s. Met behulp hiervan kun je op Pinterest op zoek gaan naar vergelijkbare trouwpakken en maatpakken, want daar vind je allerlei mogelijke combinaties. Als je een leuke stijl of leuke details van een pak tegenkomt, dan sla je deze in je account op voor de tweede sessie.

trouwpakken-TP0007
trouwpakken-TP0025

Tweede sessie

Nu begint een nog leuker deel: het personaliseren van je pak! We kijken terug op het moodboard dat we hebben gemaakt voor herenkostuums en herenpakken in Tilburg tijdens de eerste sessie. We zullen dit samen nogmaals doornemen per onderdeel. Als er geen wijzigingen zijn, zullen we naar alle mogelijke ontwerpmogelijkheden kijken. Je kunt kiezen uit verschillende details en ontwerpopties aan de hand van voorbeeldpakken. Bijvoorbeeld het type en de breedte van de revers: welk soort stiksel je wilt of juist niet. Het aantal knopen voor je colbert, wel of geen zakken, enzovoort. Maar één ding is zeker: het wordt altijd een uniek pak! Daarnaast bieden we ook alle benodigde accessoires aan, zoals het overhemd, de plastron, de stropdas, de vlinderdas, het pochet, de riem en de schoenen.

Online

Een op maat gemaakt trouwpak en maatpak in Tilburg is niet online te koop. Het is immers maatwerk en speciaal voor jou gemaakt, anders kunnen we niet spreken van een uniek pak. We hebben wel voorbeelden van trouwpakken online geplaatst ter inspiratie, maar onthoud dat er nog veel meer mogelijkheden zijn.

Prijzen

Er staan voorbeeldprijzen van de trouwpakken weergegeven bij de afbeeldingen, maar de uiteindelijke stofkeuze bepaalt de uiteindelijke prijs. Bovenaan de menubalk vind je echter een prijsoverzicht. Hier zie je een startprijs en een gemiddelde prijs. Dit geeft een duidelijker beeld van de prijzen dan alleen een startprijs. De vermelde prijzen zijn nettoprijzen en omvatten alle design- en monogramopties.

Trouwkostuum Tilburg advies

Zoals eerder vermeld, hoef je dit niet alleen te doen. Wij zullen je begeleiden tijdens dit proces met onze expertise en jarenlange ervaring. Daarom hanteren wij deze volgorde van sessies en oriëntatie. Voor een maatpak of trouwpak voor mannen in Tilburg, raden wij aan om minstens vier maanden voor de gelegenheid te beginnen met oriënteren. Natuurlijk mag dit ook eerder. Voor de tweede sessie adviseren wij om deze minstens drie maanden voor de datum in te plannen. Als je specifieke vragen of wensen hebt, aarzel dan niet om ons van tevoren te contacteren voor advies.

Kwaliteit

Voor onze kleding in Tilburg werken we samen met een zeer gerespecteerde fabrikant in Portugal. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons van groot belang. Daarom werken we alleen samen met Europese leveranciers die dezelfde normen hanteren. Duurzaam ondernemen is een prioriteit voor al onze leveranciers. Bovendien wordt kinderarbeid uitgesloten, omdat we geen zaken doen met producenten buiten Europa.

Garantie en service

Bij onze herenpakken en herenkostuums in Tilburg bieden wij altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Tijdens de definitieve pas sessie van je maatpak bespreken we alle details met je. Onze coupeuse past kleine imperfecties aan het pak aan, zoals de lengte van de pantalon en de mouwlengte van het colbert. Deze details geven vaak de finishing touch aan het geheel.

Vaak kom je niet alleen naar onze winkel om een trouwpak of maatpak in Tilburg samen te stellen, maar bijvoorbeeld met je ouders, vrienden of getuigen. Vanwege werk en hobby’s kan het lastig zijn om tijdens reguliere openingstijden langs te komen. Daarom bieden wij als extra service de mogelijkheid om in de avonduren een afspraak te maken. Dit kan zeven dagen per week. Tijdens deze afspraak bieden wij ook 100% persoonlijke begeleiding.

trouwpakken-TP0036
trouwpakken-TP0031
trouwpakken-TP0039
trouwpak-breda-TPB0020
trouwpakken-TP0037

Maak nu je afspraak voor een trouwpak of maatpak Tilburg

Als je ruim van tevoren een afspraak met ons maakt, is er altijd wel een geschikt tijdstip te vinden. Hoe eerder je dit plant, hoe meer opties er beschikbaar zijn. We staan zeven dagen per week voor je klaar, ook in de avonduren. Maak gebruik van het contactformulier onderaan onze website om een afspraak in te plannen.

We bieden een ruime selectie aan beschikbare data en passende tijden. Na ontvangst van je aanvraag zullen we deze vergelijken met onze agenda en de beschikbare opties naar je terugmailen. Dankzij deze strakke planning kunnen we 100% aandacht en advies garanderen, met voldoende tijd om eventuele vragen te bespreken. Ervaar de service voor een op maat gemaakt pak of trouwpak voor mannen in Tilburg.

Heren, het wordt een uniek pak dat speciaal voor jou op maat gemaakt is!