Service en Garantie

Service en garantie voorwaarden staan vaak in kleine letters op websites vermeld. Bij ons niet ! Wij vinden dit net zo belangrijk als de verkoop zelf. Want ieder kwaliteitsproduct verdient professioneel onderhoud.  Vandaar dat wij verder gaan waar het vaak bij een ander stopt.

service en garantie ringen

Trouwringen service en garantie

Wij verkopen enkel gesmede trouwringen. Deze zijn gemaakt volgens het beste productieproces en daardoor duurzamer. Hierdoor zijn de ringen gemiddeld veertig procent harder in vergelijk tot andere productie processen.

En dat betekent minder snel, maar ook vooral minder kans op zware krassen en beschadigingen. Hier gaan we uiteraard uit van normaal gebruik. Dit betekent overigens niet dat er geen krassen door het dragen ontstaan.

Want alle edelmetalen kunnen krassen wanneer ze in aanraking komen met hardere materialen. Maar hiervoor hebben we een uitstekende service in het leven geroepen. Hierover lees je zo meteen meer.

Bij de beste kwaliteit trouwringen hoort ook de beste garantie. Vandaar dat je op alle trouwringen levenslange garantie ontvangt op productie fouten. Ga je deze dan nodig hebben ? Eerlijk gezegd niet. Want dit weten we uit ervaring.

Maar mocht het wel zo zijn, dan heb je dus levenslang garantie op een nieuwe trouwring.

Trouwringen service

Een goede trouwringen service wordt vaak door klanten over het hoofd gezien. En deze is net zo belangrijk als de ringen zelf !

Want er ontstaan draagsporen door het dagelijks dragen. Kleine krasjes die ervoor zorgen dat het uiterlijk van je ring verandert. Want op een mat oppervlak ontstaan glanzende krasjes. En op een glanzend oppervlak juist matte krasjes.

Hierdoor vervaagd de bewerking aan de buitenkant van de ring. Vandaar dat onze klanten een levenslange matteer- en polijst service op de ringen ontvangen. Daarnaast controleren we onder service jaarlijks de steen zettingen.

Maar er is in de loop der jaren ook onderhoud aan de ringen nodig. Bijvoorbeeld de vervaging van de rhodium laag bij witgoud. Mogelijke slijtage aan steenzettingen of het kapot stoten van stenen. Deze zaken vallen onder regulier onderhoud.

Hierbij bepaal je zelf wanneer je het onderhoud nodig acht. Uiteraard adviseren wij hierin bij de jaarlijkse zettingen controle. Maar de klant bepaald. Ook voor dit onderhoud rekenen wij speciale service prijzen door aan onze klanten.

Dit onderhoud komt namelijk de rest van je leven terug. En daardoor bespaar je behoorlijk op het onderhoud van de ringen.

service en garantie pakken

Service en garantie op pakken

Ook hiervoor geld dat je een levenslange garantie op productie fouten ontvangt. Ervan uitgaande bij normaal gebruik is er sprake van een ander soort slijtage dan bij de ringen.

Deze komt voornamelijk door de wijze van gebruik. En eventueel verandering van postuur bij gewicht toe- en afname. Dus mocht zich een probleem voordoen, dan wordt deze per klant persoonlijk beoordeeld.

Maar ook hiervoor geld dat latere aanpassingen tegen speciale service prijzen worden uitgevoerd.

Uiteraard niet bij aflevering van het maatpak. Want hier leveren we 100 % tevredenheidsgarantie !

Want bij de definitieve pas sessie wordt eventueel tot in detail de laatste hand aan het pak gelegd door onze coupeuse.

Mocht je nog vragen hebben over onze service en garantie ? Neem dan gerust contact met ons of maak een afspraak voor een bezoek aan de winkel.

Rings & Suits – service en garantie