Betalen – de mogelijkheden2023-12-19T13:27:57+01:00

Betalen

Rings & Suits bied de volgende opties om via de website te betalen.

iDeal iDeal logo

Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en eenvoudig uw bestelling online afrekenen. Met behulp van uw eigen internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
Kies uw bankinstelling en geef uw bankrekeningnummer in. Daarna betaald u via het voor u bekende betaalsysteem.

Bancaire Overboeking

Wanneer u geen iDeal mogelijkheid heeft op uw bankrekening, dan is dit geen probleem. U kunt de bestelling ook gewoon aan ons voldoen per overboeking. Hiervoor dient u het vakje afhalen aan te vinken. U ontvangt van ons, na het plaatsen van uw bestelling, een email waarin u alle informatie kunt vinden om uw betaling te voldoen. Gelieve binnen 24 uur het totaalbedrag van uw factuur over te maken onder vermelding van uw bestelnummer. Zodra bij ons uw betaling binnen is, zullen wij uw order verwerken en aan u toezenden.
(Deze optie geld ook voor onze Belgische klanten. Op de aan u gestuurde bevestigingsmail staat ons internationale IBAN nummer vermeld.)

mistercash bancontact logoBancontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij bij de mogelijkheid te betalen via Bancontact. De Vlaamse vertrouwde veilige en snelle methode om via uw bankaccount online uw betaling te verrichten. Geef uw bankkaart nummer op, en volg de aanwijzigingen op het voor u bekende scherm bij uw bank.
(Indien u deze mogelijkheid niet heeft, kunt u gebruik maken van de bancaire overboeking!)

Creditcards

Online kunt u gebruik maken van de volgende debet- en creditcards: Mastercard, American Express, Visa en Discover. In de winkel zelf accepteren wij tevens de Diners club creditcard.

Langskomen en ophalen

Wanneer u liever de bestelling komt afhalen in de winkel. Dan bent u uiteraard van harte welkom. Hiervoor kunt u online via het afspraken formulier, telefonisch of via mail een afspraak voor in plannen. Aangezien wij vanwege onze één op één begeleiding enkel op afspraak werken in onze winkel.

Titel

Ga naar de bovenkant