Trouwpak en maatpak Breda

Stop met zoeken naar een trouwpak en maatpak in Breda, want met duizenden verschillende stoffen in een breed kleurenpalet op voorraad leveren wij eerste klas maatwerk met onze pakken en herenkostuums in Breda. Daarnaast bieden we vele extra design mogelijkheden binnen onze configureer-opties. Je slaagt gegarandeerd voor jouw nieuwe maatpak of trouwpak in Breda.

Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Bepaal zelf tot in detail hoe je de wereld tegemoet treedt. Dit kan een pak zijn waarmee je in het middelpunt staat of juist niet. Met een maatpak van Rings & Suits voorzie je altijd in je persoonlijk gewenst modebeeld.

blauw met beige geruite trouwpakken TP0011
witte trouwpakken TP0038 twee delen
grijs met paars geruite trouwpakken TP0002
sportieve lichtblauwe trouwpakken TP0017
krijtstreep bruine trouwpakken TP0012

Alleen maar aangename verrassingen voor je maatpak Breda

De prijs voor een maatpak bij onze pakken winkel in Breda, varieert naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van deze stofkeuze, bepaal je zelf de prijsklasse. De prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven. Alle extra details die aan het maatpak in Breda worden toegevoegd of veranderd, verhogen de prijzen niet.

Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen. Samen gaan we aan de slag met het design voor je trouwkostuum Breda. Hierin leveren wij maatwerk, waarin je letterlijk uit duizenden stoffen kiest. Dus je vindt gegarandeerd je favoriete kleur en stof dessin.

Trouwpak man Breda op maat

Hierbij combineren we samen voor je trouwpak man in Breda een passende voering en knopen. Daarna bepaal je de stijl van het pak. Ga je voor klassiek of ga je juist voor trendy? Een smalle Italiaanse stijl of ga je liever voor de comfortabele Duitse stijl.

Welke keuze je ook maakt. Het wordt altijd een uniek trouwpak in Breda! En wij zorgen voor de perfecte pasvorm, want vanwege het maatwerk is je maatpak Breda ongeëvenaard en persoonlijk op je lijf geschreven.

Favoriete trouwpak kleuren

Ondanks dat je uit alle kleuren kunt kiezen, zijn er kleur trends zichtbaar. Want de meest favoriete trouwkostuum kleuren zijn; blauw. groen, bruin, grijs, rood, wit, beige en zwart. De blauwe en grijze trouwkostuums worden veruit het meest verkocht.

Daarnaast leveren we pakken in Breda voor zowel de casual en zakelijke markt. Hiervoor bepaal je zelf de stijl en look. En ook hier gaan we samen aan de slag met het design en het samenstellen.

Dus wens je bijvoorbeeld een Engelse snit. Een Italiaans getailleerd maatpak in Breda. Of een pak in “Peaky Blinders” stijl ? Het is allemaal mogelijk. En voor alle seizoenen in alle mogelijk dessins, kleuren en patronen.

trouwpakken-TP0014

Trouwpak en maatpak in onze pakken winkel Breda

Trouwpakken kan je onderverdelen in confectie en maatpakken. Een confectie pak is een kant en klaar trouwpak in breda, dat op een vaste maatvoering is vervaardigd. We bieden hierbij een kwalitatief hoogstaand pak. Leverbaar in maar liefst 35 kleuren en inclusief een aantal design opties.

Een maatpak daarentegen, wordt speciaal op je lichaamsmaten gemaakt. Daarnaast kan je het pak in design helemaal zelf naar wens samenstellen. Dus ben je op zoek naar een tof maatpak in Breda? Dan ben je bij Rings & Suits aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze pakken?
Neem een kijkje in ons prachtige assortiment.

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk voor herenkostuums en pakken in Breda? We ontvangen je in twee verschillende sessies. We beginnen eerst met een oriënterend gesprek. Welke wensen heb je? Wat wens je uit te stralen? Dient er een trouwthema in het pak verwerkt te worden? Wil je een trouwpak in Breda dat je na het huwelijk door kan dragen? Enzovoort.

Hierin adviseren wij of deze samengaan met je doelstelling, persoonlijke uitstraling, haar- en gelaatskleur. Uiteraard is ons advies niet bindend, want jij moet je comfortabel voelen met de uitstraling van je trouwpak in Breda. Maar je staat er zeker niet alleen voor.

Vervolgens nemen we eerst de stoffen door. Hiermee leggen we de basis in kleur en stof structuur van je maatpak in Breda. Daarna gaan we kijken naar de voering stoffen om bij de buitenstof te combineren. Dan volgt het uitzoeken van de knopen, samen met het uitzoeken van het garen in de gewenste kleur of kleuren.

Hiermee is de basis van je trouwpak of maatpak Breda gelegd, om deze daarna te kunnen combineren met een passend overhemd. Voor het samenstellen is een stukje stof van de trouwjurk wenselijk, maar dit is pas echt van belang in de vervolgsessie.

Van dit geheel maken we een moodboard voor je trouwpak of maatpak in Breda. Met je telefoon maak je hiervan een overzicht foto en eventueel foto’s per onderdeel. Deze kan je gebruiken als naslagwerk en geheugensteun. Hiermee eindigt de eerste sessie van circa 45 tot 60 minuten.

Vervolgens ga je met de foto’s thuis aan de slag. Met behulp hiervan ga je op zoek naar vergelijkbare trouwpakken en maatpakken op pinterest, want iedere denkbare combinatie staat er wel op. Kom je een leuke styling van een pak tegen of juist leuke details? Plaats deze foto’s dan in je pinterest account, ook al is het niet de juiste kleurstelling. Zo vorm je alvast een beeld van wat je wel en niet mooi vindt aan een pak. En dit kun je via de telefoon of bij je volgende afspraak aan ons voorleggen.

trouwpakken-TP0007
trouwpakken-TP0025

Tweede sessie

Nu breekt een nog leuker gedeelte aan: het personaliseren van je pak !

We blikken terug op het gemaakte moodboard voor herenkostuums en pakken in Breda tijdens de eerste sessie. Deze lopen we per onderdeel samen nog een keer door. Zijn er geen wijzigingen, dan gaan we naar alle design mogelijkheden kijken. Aan de hand van voorbeeld pakken, kan je uit de verschillende details en design opties kiezen.

Bijvoorbeeld uit het type en breedte van de revers: wat voor soort stiksel je wenst of juist geen. Het aantal knopen voor je colbert, wel of geen zakken, en ga zo maar door.  Maar één ding is zeker: het wordt altijd een uniek pak !

Daarnaast bieden en voorzien we in alle benodigde accessoires, zoals het overhemd, plastron, stropdas, vlinderstrik, pochet, riem en schoenen.

Online

Een trouwpak op maat en maatpak in Breda kun je niet online aanschaffen. Het is tenslotte maatwerk en op je lijf geschreven. Anders spreken we niet over een uniek pak. Wel hebben wij ter inspiratie voorbeelden van trouwpakken online gezet, maar houd hierbij in je achterhoofd dat er veel meer mogelijkheden zijn.

Prijzen

De trouwpakken prijzen staan niet bij de afbeeldingen vermeld. Aangezien je stofkeuze de uiteindelijke prijs bepaald. Wel vind je een prijsoverzicht bovenin de menubalk. Hier vind je een vanaf prijs en een gemiddelde prijs terug. Dit geeft een beter prijsbeeld weer, dan enkel een vanaf prijs. De weergegeven prijzen zijn netto prijzen, inclusief alle design en monogram opties.

Maatpak en trouwpak Breda advies

Zoals je hierboven kon lezen, sta je er niet alleen voor. Wij staan je bij in dit proces met onze expertise en jarenlange ervaring. Vandaar dat wij deze volgorde in sessies en oriëntatie hanteren.  Daarnaast adviseren wij om, voor een maatpak of trouwpak man Breda, uiterlijk vier maanden voor de gelegenheid te gaan oriënteren. Eerder mag uiteraard altijd. Voor de tweede sessie adviseren wij om deze uiterlijk drie maanden voor de datum in te plannen.

Heb je specifieke vragen of wensen? Dan mag je ons altijd op voorhand contacteren voor advies.

Kwaliteit

Voor de pakken in Breda werken wij samen met een zeer gerespecteerde producent in Portugal. Kwaliteit en duurzaamheid staan dan ook bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij enkel met Europese leveranciers samenwerken die dezelfde normen nastreven. Duurzaam ondernemen wordt door alle onze leveranciers nagestreefd. Daarnaast wordt kinderarbeid uitgesloten, aangezien wij geen zaken doen met producenten buiten Europa.

Garantie en service

We geven altijd een 100% tevredenheidsgarantie bij onze pakken en herenkostuums in Breda, want bij de definitieve pas sessie van je maatpak nemen we alle details met je door. Kleine door te voeren perfecties aan het pak worden door onze coupeuse aangepast. Denk hierbij aan de uiteindelijke pantalon lengte en eventueel de mouwlengte van het colbert. Deze geven vaak net de finishing touch aan het geheel.

Meestal kom je het trouwpak  man of maatpak in Breda niet alleen samenstellen, maar bijvoorbeeld met je ouders, vrienden of getuigen. Daardoor is het vaak vanwege werk en hobby’s lastig om tijdens reguliere openingstijden een bezoek in te plannen. Vandaar dat wij als extra service aanbieden om dit in de avonduren te doen. Dit kan zeven dagen per week op afspraak. Hierbij bieden wij dan ook een 100 % één op één begeleiding.

trouwpakken-TP0036
trouwpakken-TP0031
trouwpakken-TP0039
trouwpak-breda-TPB0020
trouwpakken-TP0037

Maak nu je afspraak voor een trouwpak of maatpak Breda

Wanneer je ruim van te voren een afspraak met ons maakt is er altijd wel een tijdstip dat ons beiden past. Hoe ruimer je dit inplant, hoe meer mogelijkheden er nog vrij zijn. We zijn er zeven dagen per week voor je en ook in de avonden.

Gebruik hiervoor het contactformulier onderaan de website. Geef hier een ruime keuze aan beschikbare data, inclusief de passende tijden hiervoor. Na ontvangst van je aanvraag vergelijken we deze data met onze afspraken agenda. Daarna mailen we de beschikbare mogelijkheden naar je terug.

Door deze strikte planning, garanderen wij 100% aandacht en advies. En er is alle tijd om eventuele vragen door te nemen. Beleef de ervaring voor een maatpak of trouwpak man in Breda. En heren, het wordt een ongeëvenaard en persoonlijk op je lijf geschreven uniek pak!