Gouden verlovingsringen

De gouden verlovingsringen zijn nog steeds het meest populair voor de keuze van de aanzoeksring. Dit komt, aangezien je de verlovingsring in drie kleuren kan kiezen. Namelijk in de kleuren; geel, rood / rosé en wit. Hierdoor geef je altijd een passende ring aan je aanstaande in de kleur waar zij de voorkeur aan geeft. Klik op de volgende link om naar de gouden uitvoeringen binnen de gehele collectie verlovingsringen te gaan.

 

Gouden Verlovingsringen Afbeeldingen solitaire ring Witgoud briljant foto1Gouden Verlovingsringen Afbeeldingen alliance ringen Witgoud Geelgoud briljant princes foto2Gouden Verlovingsringen Afbeeldingen dubbele alliance ring Witgoud diamanten princes foto3Geelgouden Verlovingsringen Afbeeldingen geel gouden rozetring briljant foto4Witgouden alliance ringen met briljant afbeedling foto5

Hierdoor sluiten de gouden verlovingsringen uitstekend aan bij de rest van de sieraden die voorafgaande aan het aanzoek zij al draagt. Voor de complete gouden verlovingsringen collectie bezoek je onze “verlovingsringkopen” specialisatie site. Nu deze bezoeken?  KLIK HIER

Gouden Verlovingsringen – modellen

De gouden verlovingsringen herken je vaak al aan hun uitvoering, modellering. Vaak zijn het klassieke, tijdloze modellen en dit heeft een reden. De aanzoeksring heeft een net zo grote emotionele waarde als de trouwring. Nadat je de sierlijke knieval hebt gemaakt en het ringen doosje open klikt, wordt de ring aan de vinger geschoven.

Deze ring gaat hierna niet meer af, haar leven lang. Laat je daarom goed informeren over alle mogelijkheden en voordelen om de juiste keuze te maken. Hiervoor nodigen wij je van harte uit. Wij zijn de specialist en nemen graag de tijd om je hierbij te adviseren. Op zoek naar iets anders, iets bijzonders? Wij leveren maatwerk, dus je bent hiervoor aan het juiste adres. Klik op de volgende link voor meer informatie over de gouden verlovingsringen.

Welke kleur?

De gouden verlovingsringen zijn leverbaar in de kleuren wit, geel en rosé. Hiervan zijn de witgouden verlovingsringen het meest populair. Dit komt door het grote aanbod van andere sieraden in deze kleurstelling. En daarnaast laat de witte kleur zich het eenvoudigste met andere kleuren sieraden combineren.

Vaak is deze uitgevoerd met een witte diamant. En dan meestal briljant geslepen. Uiteraard zijn de ringen leverbaar met andere kleur edelstenen. Maar vergeet niet dat je aanstaande de ring de rest van haar leven gaat dragen. Vandaar dat het verstandig is om voor een neutrale kleur edelsteen te kiezen. Klik op de volgende link om naar de witgouden verlovingsringen collectie te gaan.

Geel blijvend aan top !

De verlovingsringen in geel blijven veel gevraagd. Het verschil in verkoop met de witte variant is dan ook niet enorm. Dit komt door de traditionele uitstraling van geelgoud. Daarnaast wordt de kleur geel vaak in verband met de keuze van de trouwring gelegd.

En daarom wordt er veel gekozen voor een geelgouden verlovingsring. Zodat deze daarna in combinatie met een geelgouden trouwring gedragen kan worden. Daarnaast is de kleur geel warmer dan een witte uitvoering. En ziet men duidelijk dat het om een gouden ring gaat. Klik op de volgende link om naar de geelgouden verlovingsringen collectie te gaan.

Gouden Aanzoeksringen – levertijd ?

Alle gouden aanzoeksringen die bij ons op de site vermeld staan, zijn ook daadwerkelijk op voorraad. Ben je op zoek naar iets afwijkend dat voor je op maat geleverd word, dan dien je met een levertijd van circa drie a vier weken rekening te houden.

Wanneer je een voorradig model al op de juiste maat voor het aanzoek wenst, houd dan rekening met twee weken. Maar dit adviseren we niet ! Het is beter om de ring achteraf op de juiste maat te laten maken.

Ringmaat bepalend welke hand

Dan weet je aan welke hand ze de ring gaat dragen en kunnen wij de ringmaat zelf vakkundig opmeten. Eventueel al rekening houdend met een trouwring in goud die ernaast gedragen gaat worden.

Wat je keuze hierin ook is. Wij leveren altijd onder service de juiste maat. Daarnaast ontvang je in de ring nog een gratis gravure. Dit kan als verrassing voor je aanstaande gedaan worden of je bepaald het in overleg met haar.

Gouden Verlovingsringen – Afspraak

Je bent voor de gouden verlovingsringen altijd welkom. Wel doen we dit graag op afspraak. We plannen dit graag samen met je in, waardoor we alle tijd hebben om je juist te informeren. Dit doen we onder het genot van een drankje. Succes verzekerd !

gouden verlovingsringen

Simone & William Albers

Rings & Suits – Gouden Verlovingsringen.