Maatpak afbeeldingen

Hieronder vind je een link naar maatpak afbeeldingen. De maatpakken zijn leverbaar in verschillende modellen, designs en waanzinnig veel verschillende stof en kleurcombinaties. Klik op de volgende link om naar het pakken overzicht te gaan.

 

maatpak-afbeeldingen-foto

 

Maatpak afbeeldingen

Maatpak afbeeldingen: Voldoende inspiratie opgedaan om je maatpak zelf te komen designen? Maak dan een afspraak met ons of kom vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking. Wij leveren de maatpakken geheel op maat naar jouw wensen. Kies uit de mooiste stoffen, voeringen, knopen, stiksels enzovoort en stel zelf je unieke maatpakken samen.

Maatpak afbeeldingen:

Maatpak afbeeldingen:  Alle weergegeven maatpakken zijn door ons leverbaar. Echter zijn de getoonde foto’s slechts een fractie van de ongeëvenaarde mogelijkheden. Het samenstellen van je persoonlijke pak doen we samen bij ons in de winkel. Achterin de winkel hebben wij een speciale ruimte hiervoor ingericht.

Hier tonen we de prachtigste stoffen in verschillende prijsklassen. Met behulp van de maatpak configurator tonen wij op een groot scherm de design mogelijkheden. Deze mogelijkheden vindt je tevens terug in de voorbeeld maatpakken in de winkel.

Zo krijg je een juist beeld welk design het beste bij je past of waarmee je je comfortabel voelt. Eenmaal je outfit samengesteld volgt de pas sessie. Aangezien we op meer dan dertig punten je postuur dienen op te meten, is de pas sessie altijd op afspraak.

Vier weken later is je maatpak klaar. Nu volgt de definitieve pas sessie. Indien nodig perfectioneren wij de pasvorm tot het ultieme resultaat. Dit gaat meestal om kleine detail correcties, zodat je er altijd op en top uitziet. Klik op de volgende link om naar de maatpakken collectie te gaan.

maatpak afbeeldingen

Maatpak & riem:

Maatpak afbeeldingen & riem: Bij aanschaf van een maatpak ontvang je van ons een leren riem van superieure kwaliteit. Deze leren riem is net als de maatpakken zelf te designen. Wanneer gewenst leveren we graag bijpassende schoenen. Het leuke hiervan is, dat je zelf vanuit huis deze kunt samenstellen. De werkwijze leggen we hierbij uit:

Maatpak schoenen en riem configurator:

Maatpak afbeeldingen: Wanneer de website is geopend, klik je eerst op de cirkel “ontwerp je eigen personal”. Vervolgens maak je de keuze uit “schoen / riem combinatie”. Maak nu een keuze uit de acht gepresenteerde modellen. Daarna maak je linksonder in het scherm, bij de pijl die wijst naar beneden een leerkeuze.

Rechts hiervan vindt je de beschikbare kleuren in deze leersoort die je op de aangegeven vlakken van de schoen kunt plaatsen. Vervolgens kies je de kleur van het stiksel, de kleur van de veters, de kleur van de binnenkant van de schoen en de zool keuze.

Nu de schoen klaar is, klik je rechts bovenaan het scherm op “volgende stap / kies riem”. Maak vervolgens keuze uit de gespen, waarna het programma automatisch verschillende riem ontwerpen voorstelt die bij je schoenen passen.

Vul de gevraagde gegevens in. Er wordt nu een mail naar je verstuurd met het ontwerp in combinatie met een uniek ontwerp code. Neem dit nummer mee naar de winkel en we tonen je de schoenen. Samen leggen we eventueel de laatste hand aan de schoenen voor nog extra mogelijkheden.

De schoenen zijn leverbaar vanaf maat 38 tot maat 48 in een normaal en een extra breed uitgevoerd model leest. Daarentegen wordt de riem op iedere gewenste lengte geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 4 vier weken. Echter geven wij het advies om minstens acht weken voor je bruiloft de schoenen te bestellen.

Wil je nu de schoenen designen? KLIK HIER!

We laten graag alle maatpak afbeeldingen met hun mogelijkheden aan je zien. Hiervoor ben je van harte welkom in onze maatpakken speciaalzaak aan de Ginnekenmarkt. We nemen graag de tijd om je kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Vandaar dat we per voorkeur op afspraak werken. Maar ben je in de buurt, loop dan zeker even binnen voor een kennismaking. Je bent van harte welkom!

maatpak afbeeldingen

Simone & William Albers

Rings & Suits – Maatpak afbeeldingen Breda.