Maatpak Eindhoven

Een maatpak van Rings & Suits, in de buurt van Eindhoven, staat voor veelzijdigheid. Want voor de ene is een pak een nieuw fenomeen en voor de ander gesneden koek. Vandaar dat je bij Rings & Suits zelf je pak helemaal kunt stijlen en samenstellen.

En zo bieden wij voor iedere gelegenheid een passende mogelijkheid. Klik op de volgende link voor de maatpakken collectie.maatpak-eindhoven-foto

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trouwpakken en leveren deze ook nog eens op naar volledig maatwerk. Vandaar dat je trouwpak eenvoudig kan worden afgestemd op de bruid of op bijvoorbeeld het thema van de bruiloft. Ga naar de collectie pakken of  Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Het perfecte maatpak Eindhoven vind je bij deze specialist in de buurt !

We hebben 1.500 verschillende stoffen in een breed kleuren pallet op voorraad. Vele extra designmogelijkheden binnen ons trouwpakken programma bieden unieke resultaten. Door dit programma personaliseer je in een handomdraai een trouwpak dat bij je past.

Tenslotte wens je niet enkel een comfortabele tweede huid voor een ultieme pasvorm, maar ook een mooi pak in uitstraling en design.

Wij zorgen hiervoor, terwijl altijd de kwalitatieve eisen blijven gewaarborgd. Wij meten je maatpak Eindhoven in door middel van een pas serie, zodat je mede het comfort kunt bepalen. En staan je bij met de keuzemogelijkheden.

Design en denk out-of-The-box of houd de uitstraling van het pak juist ingetogen met slechts een knipoog in enkele afwijkende details. Het is aan de bruidegom zelf. Voor een stijlvol en mooi passend maatpak ga je naar Rings & Suits in Breda, nabij Eindhoven.

Altijd aan het juiste adres voor je maatpak Eindhoven

Voor ieder maatpak ben je bij Rings & Suits nabij Eindhoven aan het juiste adres. Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Je bepaalt zelf tot in detail hoe je de trouwdag tegemoet treedt.

Dit kan een pak zijn waarbij je in het middelpunt staat of juist niet. Voor the finishing touch, eventueel afgewerkt met een paar schoenen, stropdas, pochet en een bijpassend overhemd, uiteraard allemaal wederom; maatwerk.

Met een maatpak Eindhoven voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten.

De prijzen voor een pak

De prijzen van een maatpak Eindhoven of trouwpak variëren naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van de stofkeuze bepaal je zelf de prijsklasse. De prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven. Alle extra details die je aan het maatpak toevoegt of veranderd, verhogen de prijzen niet.

Denk hierbij aan verschillende voeringen, contrasterende kleuren stiksels, afwijkende knopen, afwerking met biesjes, toevoegen van tekst en of monogrammen en ga zo maar door.

Dit alles is in de prijs inbegrepen. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen. Je hebt al een trouwpak vanaf € 795 euro.

De pakken worden geleverd met een zelf te ontwerpen lederen riem ter waarde van € 100 euro. Dit betekent dat je feitelijk al een maatpak hebt voor € 695 euro. Dat zijn nog eens aangename prijzen voor een trouw- of maatpak!

Trouw specialisatie

Maar we bieden meer ! Want we zijn daarnaast gespecialiseerd in trouwpakken. En uiteraard leveren we hierin ook maatwerk. Met behulp van speciale accessoires, het design en de juiste stof combinatie zorgen we voor het perfecte trouwpak.

En zorgen ervoor dat je na de bruiloft het pak gewoon door kan dragen ! Op de bruiloft schitter je als bruidegom. En daarna draag je een puik zelf samen gesteld maatpak. Dit kan zowel voor zakelijk als casual gebruik, naar gelang je uiteindelijke keuze. Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwpakken Eindhoven.

 

verlovingsringen en trouwringen Eindhoven

Maar ook trouwringen !

En dan zijn we er nog niet. Want we leveren ook nog de trouwringen. En deze zijn net als de maatpakken zelf helemaal naar wens samen te stellen. Dit kan per paar en individueel. Zo kunnen jullie beiden eigen wensen binnen het trouwringen paar doorvoeren.

Leverbaar in ieder edelmetaal of een in een combinatie hiervan. Iedere afgebeelde ring is leverbaar in 18 verschillende modelleringen. Van bol, plat tot aan uitgeholde modellen. En in ieder breedte vanaf 2 millimeter tot 10 millimeter toe. Van klassieke uitvoeringen tot aan stoere design trouwringen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwringen Eindhoven.

En verlovingsringen !

Maar ook voor je verlovingsring ben je aan het juiste adres. Dus mocht je deze nog niet hebben aangeschaft, dan hierbij de gouden regel. Het is hiervoor nooit te laat. Want je kan deze altijd combineren met de trouwringen.

En wij zorgen ervoor dat deze elkaar aanvullen. Hierdoor zijn ze in de combinatie nog mooier dan de ringen individueel al zijn. En daardoor heb je de mogelijkheid om beiden ringen te combineren als set aan één ringvinger. Uiteraard kunnen de ringen ook los van elkaar gedragen worden aan de verschillende handen. En dan zijn er zelfs nog meer mogelijkheden !

Klik op de volgende link voor meer informatie over verlovingsringen Eindhoven.

Terug naar het maatpak

Ga je niet of nog niet trouwen, dan komen we terug waar we op de pagina mee begonnen zijn. Het maatpak Eindhoven. Dus wil je een tof en uniek pak? Waarbij je zelf kan designen met 100 % comfort en uitstraling ? Maak dan een afspraak voor een oriënterende ontmoeting.

Klik op de volgende link om naar de collectie maatpak Eindhoven te gaan.

Kom langs voor een kennismaking!

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kijk hiervoor op de contact gegevens en maak met ons een afspraak. Je bent vanuit Eindhoven of een andere plaats welkom in onze winkel in Breda om het maatpak Eindhoven van je dromen aan te schaffen!

Wij nemen graag de tijd, zodat je in alle rust de mogelijkheden kunt doornemen. Heb je al vragen? Bel naar 076-7370220.

Je bent van harte welkom voor je maatpak Eindhoven.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je maatpak Eindhoven? Mail naar info@ringssuits.nl.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur