Maatpak Eindhoven

Direct naar de maatpak Eindhoven afbeeldingen? KLIK HIER

Een maatpak van Rings & Suits, in de buurt van Eindhoven, staat voor veelzijdigheid. Want voor de ene is een pak een nieuw fenomeen en voor de ander gesneden koek. Vandaar dat je bij Rings & Suits zelf je pak helemaal kunt stijlen en samenstellen. En zo bieden wij voor iedere gelegenheid een passende mogelijkheid. maatpak-eindhoven-foto

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in trouwpakken en leveren deze ook nog eens op naar volledig maatwerk. Vandaar dat je trouwpak eenvoudig kan worden afgestemd op de bruid of op bijvoorbeeld het thema van de bruiloft. Ga naar de collectie pakken of
Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Het perfecte maatpak Eindhoven vind je bij deze specialist in de buurt !

We hebben 1.500 verschillende stoffen in een breed kleuren pallet op voorraad. Vele extra designmogelijkheden binnen ons trouwpakken programma bieden unieke resultaten. Door dit programma personaliseer je in een handomdraai een trouwpak dat bij je past. Tenslotte wens je niet enkel een comfortabele tweede huid voor een ultieme pasvorm, maar ook een mooi pak in uitstraling en design. Wij zorgen hiervoor, terwijl altijd de kwalitatieve eisen blijven gewaarborgd. Wij meten de pakken in door middel van ruim dertig meetpunten en staan je bij met de keuzemogelijkheden. Design en denk out-of-the-box of houd de uitstraling van het pak juist ingetogen met slechts een knipoog in enkele afwijkende details. Het is aan de bruidegom zelf. Voor een stijlvol en mooi passend maatpak ga je naar Rings & Suits in Breda, nabij Eindhoven.

Altijd aan het juiste adres voor je maatpak Eindhoven

Voor ieder trouw- of maatpak ben je bij Rings & Suits nabij Eindhoven aan het juiste adres. Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Je bepaalt zelf tot in detail hoe je de trouwdag tegemoet treedt. Dit kan een pak zijn waarbij je in het middelpunt staat of juist niet. Voor the finishing touch, eventueel afgewerkt met een paar trouwschoenen, stropdas, pochette en een bijpassend overhemd, uiteraard allemaal wederom; maatwerk. Met een maatpak voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten.

De prijzen voor een pak

De prijzen van een maatpak Eindhoven of trouwpak variëren naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van de stofkeuze bepaal je zelf de prijsklasse. De prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven. Alle extra details die je aan het maatpak toevoegt of veranderd, verhogen de prijzen niet. Denk hierbij aan verschillende voeringen, contrasterende kleuren stiksels, afwijkende knopen, afwerking met biesjes, toevoegen van tekst en of monogrammen en ga zo maar door.

Dit alles is in de prijs inbegrepen. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen. Je hebt al een trouwpak vanaf € 795 euro. De trouwpakken worden geleverd met een zelf te ontwerpen lederen riem ter waarde van € 100 euro. Dit betekent dat je feitelijk al een maatpak hebt voor € 695 euro. Dat zijn nog eens aangename prijzen voor een trouw- of maatpak! Je kunt bij ons ook terecht voor trouwringen, en zelfs voor een verlovingsring voor de aanstaande bruid.

Kom langs voor een kennismaking!

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kijk hiervoor op de contact gegevens en maak met ons een afspraak. Je bent vanuit Eindhoven of een andere plaats welkom in onze winkel in Breda om het maatpak Eindhoven van je dromen aan te schaffen! Wij nemen graag de tijd, zodat je in alle rust de mogelijkheden kunt doornemen. Heb je al vragen? Bel naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je maatpak Eindhoven? Mail naar info@ringssuits.nl.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Gerelateerde links aan deze pagina:

| verlovingsringen Eindhoven | trouwpak Eindhoven | trouwen Eindhoven | trouwringen Eindhoven | maat-pak Eindhoven |