Maatpak Rotterdam

Het perfecte maatpak koop je bij Rings & Suits in Breda, dichtbij Rotterdam. Je wenst natuurlijk een maatpak dat precies aansluit op al je wensen. Daarom stijl je bij ons je maatpak helemaal zelf.

Zo is er voor iedere gelegenheid van je maatpak Rotterdam iets anders mogelijk. Klik op de volgende link om naar de collectie maatpakken te gaan.

 

maatpak-rotterdam-foto

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van trouwpakken en maatpakken in steden als Breda, Rotterdam en Tilburg en leveren volledig maatwerk. Zo stem je het pak eenvoudig af op de bruid of desbetreffende gelegenheid.  Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

Altijd een maatpak dat bij je past, ook in regio Rotterdam

In ons assortiment vind je meer dan 3.000 verschillende stoffen, met allemaal een breed kleuren pallet. Hiernaast zijn er veel extra designmogelijkheden die unieke resultaten bieden.

Dankzij ons pakken systeem personaliseer je in een oogwenk een maatpak dat bij je past. Hierbij kijken wij naar ultiem comfort en een goede uitstraling met prachtig design.

Met behulp van lichaam meetpunten in combinatie met een pas serie, meten wij de pakken. Door out-of-the-box te denken houden we de uitstraling ingetogen met een leuke knipoog dankzij spannende details. Jij kiest wat je wilt! Voor een stijlvol en mooi passend maatpak ga je naar Rings & Suits in Breda, nabij Rotterdam.

Finishing touch voor een maatpak Rotterdam

Je bent voor zowel trouwpakken en maatpakken aan het juiste adres bij Rings & Suits. De stoffen worden speciaal geselecteerd uit de beste weverijen en vormen uiteindelijk jouw pak. Zelf bepaal je tot in detail hoe jij je maatpak Rotterdam wenst. Kies je voor een uniek en opvallend pak of liever iets klassieks?

De finishing touch mag in beide gevallen niet ontbreken. Een goede stropdas met pochet, mooie schoenen en een bijpassend overhemd behoren ook tot ons maatwerk.

Met een maatpak Rotterdam voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten. Daarnaast ben je bij Rings & Suits niet alleen op de juiste plaats voor een maatpak, maar vind je hier ook nog prachtige trouwringen.

Extra details of toevoegingen? Deze zijn bij de prijs inbegrepen!

De prijzen van een maatpak Rotterdam verschillen door de stofkeuze. Per stofkeuze hanteren wij een andere prijsklasse. Deze prijzen vind je overzichtelijk in categorieën weergegeven.

Extra details toevoegen aan je pak? Dit verhoogt de prijs niet!

Bijvoorbeeld verschillende kleuren stiksels, afwijkende knopen of een afwerking met biesjes of teksten is bij de prijs inbegrepen!

Zo is er geen sprake van onaangename verrassingen. De prijs van een maatpak begint bij € 795 euro. Je ontvangt hierbij een lederen riem ter waarde van € 100 euro die je zelf mag ontwerpen. In feite heb je dus al een maatpak Rotterdam voor € 695 euro! Zijn dat geen aangename prijzen?

Trouw specialisatie

Maar we bieden meer ! Want we zijn daarnaast gespecialiseerd in trouwpakken. En uiteraard leveren we hierin ook maatwerk. Met behulp van speciale accessoires, het design en de juiste stof combinatie zorgen we voor het perfecte trouwpak.

En zorgen ervoor dat je na de bruiloft het pak gewoon door kan dragen ! Op de bruiloft schitter je als bruidegom. En daarna draag je een puik zelf samen gesteld maatpak. Dit kan zowel voor zakelijk als casual gebruik, naar gelang je uiteindelijke keuze.

Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwpakken Rotterdam.

 

verlovingsringen en trouwringen rotterdam

Maar ook trouwringen !

En dan zijn we er nog niet. Want we leveren ook nog de trouwringen. En deze zijn net als je maatpak Rotterdam zelf helemaal naar wens samen te stellen. Dit kan per paar en individueel. Zo kunnen jullie beiden eigen wensen binnen het trouwringen paar doorvoeren.

Leverbaar in ieder edelmetaal of een in een combinatie hiervan. Iedere afgebeelde ring is leverbaar in 18 verschillende modelleringen. Van bol, plat tot aan uitgeholde modellen. En in ieder breedte vanaf 2 millimeter tot 10 millimeter toe. Van klassieke uitvoeringen tot aan stoere design trouwringen.

Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwringen Rotterdam.

En verlovingsringen !

Maar ook voor je verlovingsring ben je aan het juiste adres. Dus mocht je deze nog niet hebben aangeschaft, dan hierbij de gouden regel. Het is hiervoor nooit te laat. Want je kan deze altijd combineren met de trouwringen.

En wij zorgen ervoor dat deze elkaar aanvullen. Hierdoor zijn ze in de combinatie nog mooier dan de ringen individueel al zijn. En daardoor heb je de mogelijkheid om beiden ringen te combineren als set aan één ringvinger. Uiteraard kunnen de ringen ook los van elkaar gedragen worden aan de verschillende handen. En dan zijn er zelfs nog meer mogelijkheden !

Klik op de volgende link voor meer informatie over verlovingsringen Rotterdam.

Terug naar het maatpak

Ga je niet of nog niet trouwen, dan komen we terug waar we op de pagina mee begonnen zijn. Het maatpak Rotterdam. Dus wil je een tof en uniek pak? Waarbij je zelf kan designen met 100 % comfort en uitstraling ? Maak dan een afspraak voor een oriënterende ontmoeting.

Klik op de volgende link om naar de collectie maatpak Rotterdam te gaan.

Kom langs voor persoonlijk advies

Graag helpen wij jou bij het ontwerpen van je maatpak Rotterdam of trouwpak in onze winkel in Breda. Samen bespreken wij jouw wensen en ideeën! Heb je op voorhand al vragen? Schroom niet om te bellen naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor je maatpak Rotterdam? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur