Trouwen Eindhoven

Trouwen Eindhoven staat garant voor spektakel !

Jullie zijn slechts nog 45 minuten verwijderd van…

Trouwen Eindhoven afbeeldingen foto512 bruidspaar zwart wit afbeelding

Trouwen Eindhoven

Welkom op trouwen Eindhoven. Op deze pagina geven we een overzicht voor je planning van jullie huwelijksdag. Per onderwerp gaan we kort op de inhoud in. Maar we laten het gedetailleerde werk aan de specialisten zelf over. Bij een bezoek aan onze winkel geven we graag onze kennis en ervaringen door van deze trouw specialisten, gevestigd in de regio Eindhoven.

Uiteraard maken we graag van de gelegenheid gebruik om in dit overzicht verder in te gaan over onze specialisaties in trouwringen en trouwpakken. Verder worden op deze pagina de volgende trouwen Eindhoven onderwerpen besproken:

 • De stad Eindhoven
 • Locaties voor trouwen Eindhoven
 • Bepaal de trouwdatum voor je trouwen Eindhoven
 • De trouwjurk
 • Trouwen Eindhoven richtlijnen
 • Vraag een staaltje aan
 • Hoe om te gaan met dit staaltje
 • Het trouwpak voor trouwen Eindhoven
 • Wil je het trouwpak na de huwelijksdag door dragen?
 • Bijpassende trouwschoenen en accessoires
 • De trouwringen voor trouwen Eindhoven
 • Zelf je trouwringen samen stellen
 • Vervoer op je trouwdag
 • De fotograaf voor trouwen Eindhoven
 • De Bruidstaart
 • Het bruidsboeket voor trouwen Eindhoven
 • De uitnodigingen
 • De muziek voor trouwen Eindhoven
 • Kapper en beauty
 • Ceremoniemeester en of wedding planner
 • Trouwen Eindhoven acties
 • Afspraak maken voor trouwen Eindhoven

De stad Eindhoven

De stad Eindhoven is een ideale locatie om te trouwen. De gemeente Eindhoven is de vijfde grootste gemeente van Nederland en is gelegen in de provincie Noord-Brabant. Bekend van de Phillips vestiging en de bijnaam die Eindhoven hierdoor kreeg. Ofwel “De lichtstad”. De plaats zelf telt circa 235.923 inwoners, welke Eindhovenaren worden genoemd. Het centrum en de stad zelf heeft een modern karakter. Dus voor een modern huwelijk zijn alle elementen aanwezig om te trouwen in Eindhoven.

Locaties voor trouwen Eindhoven

De stad kent vele mooie locaties om te trouwen. Wat een locatie voor jullie kan betekenen dien je met diegene te bespreken. Maar vergeet zeker niet om bij het uitzoeken van het diner en hapjes deze voor te gaan proeven ! Een smakelijke aangelegenheid en prettige voorbereiding op jullie huwelijksdag.

Maar we geven wel een aantal tips van bekende locaties in Eindhoven die je kunt gebruiken voor de fotoreportage op je trouwdag.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan “De blob” en het “Phillips stadion”. Het gebouw van het “Abbermuseum” of  de aangelegde natuur “Meerhoven” en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wil je meer weten over Eindhoven zelf en de directe regio omgeving? Klik dan op de volgende link over de stad / gemeente Eindhoven

Je trouwdag samengevat weergegeven:

Hieronder beschrijven we in een kort verslag waar je verder allemaal op de trouwdag rekening mee kunt of dient te houden. Voor verdere informatie over de aangehaalde onderwerpen verwijzen we je door naar desbetreffende specialisten. Want de trouwmarkt is een vak op zich.

En dit is gelijk ons eerste advies aan jullie. Ga voor je trouwen Eindhoven enkel naar de specialisten ! Niet diegene die roepen en schrijven dat ze specialist zijn. Maar diegene die hun bedrijfsvoering enkel op de huwelijksmarkt richten. Hier ga je geen spijt van krijgen, want deze bedrijven weten als geen ander wat jullie wensen zijn en hoe ze hierin jullie van dienst kunnen zijn.

Bepaal de trouwdatum voor je trouwen Eindhoven

Allereerst dienen jullie samen de trouwdatum voor je trouwen Eindhoven te bepalen. Check deze datum met de gemeente Eindhoven en de locatie waar jullie de bruiloft wensen te houden. Wanneer beiden vrij zijn, neem dan in de voorbereidingstijd hier een optie op. Ben je van beiden overtuigd, dan kan je deze direct vastleggen. En stuur daarna direct naar je dag gasten een “save the date” eruit !

De populairste dag om te trouwen zijn de vrijdagen. Gevolgd door de zaterdagen. Wees dan ook niet verbaasd wanneer je locaties in Eindhoven en data tegenkomt die een jaar op voorhand zijn volgeboekt. En houd rekening voor de burgerlijke stand op de zaterdagen met een verhoogd tarief.

De trouwjurk

Wellicht het meest magische moment van jullie trouwen Eindhoven. Voor de bruid allereerst tijdens het uitzoeken en het dragen op de huwelijksdag zelf. En voor de bruidegom wanneer hij zijn aanstaande voor het eerst op de trouwdag ziet in dit magische, vaak in de wit uitgevoerde trouwjurk.

Want de meeste bruiden kiezen er nog steeds voor om de trouwjurk zonder partner aan te schaffen. Toch zien we een opkomende trend om de trouwjurk gezamenlijk uit te gaan kiezen. En dit past bij de moderniserende trend van het huwelijk. Want je trouwt in deze tijd op de manier zoals jullie wensen.

Trouwen Eindhoven richtlijnen

Uiteraard zijn er traditionele richtlijnen waar je aan vast kunt houden. Maar deze zijn niet meer verplicht zoals in het verleden. Destijds was de trouwdag vastgelegd in kaders hoe deze eruit kwam te zien. Wanneer je wat op de dag ging doen en wie je ging uitnodigen. Met als resultaat dat iedere opvolgende bruiloft een herhaling leek van de vorige.

Gelukkig hebben we dit achter ons gelaten. En dit zorgt ervoor dat het huwelijk nog steeds razend populair is. Zo populair dat zelfs 75 % van de jongeren van gescheiden ouders nog steeds in het huwelijksbootje wenst te stappen.

Vraag een staaltje aan

Nu je de jurk hebt uitgekozen, dien je ervoor te zorgen dat je niet de bruidswinkel verlaat zonder een staaltje van de stof. Of wanneer ze deze niet voorradig hebben om deze aan te vragen. Waarom? Deze heeft namelijk je partner nodig voor zijn outfit.

Niet enkel om de juiste match te kunnen maken, maar vooral om te voorkomen dat de trouwjurk vuil lijkt ! En dat is nogal een uitspraak. Maar deze is wel op waarheid berust. Want wanneer we van een witte, ivoor of crème kleurige jurk uitgaan. En de bruidegom bijvoorbeeld een lichter overhemd en accessoires in deze tint uitzoekt, dan is dit echt het geval.

Hierdoor wordt de aandacht naar de bruidegom getrokken in plaats van naar jullie samen. En dit is uiteraard niet de bedoeling voor je trouwen Eindhoven.

Hoe om te gaan met dit staaltje

En nu komen we gelijk in één van onze vakgebieden aan. Het trouwpak voor jullie trouwen Eindhoven. Dus we spreken uit ervaring. Zo weten we ook dat er bruiden zijn die liever niet het staaltje stof aan de bruidegom laten zien. Geen nood, want de bruidegom komt vaak niet alleen.

Geef dan in dit geval het staaltje mee aan een vertrouwenspersoon in een dichte envelop of kom deze zelf op voorhand afgeven. Dan zorgen wij voor discretie en dat je partner de juiste kleur besteld, zonder dat hij iets van het staaltje heeft gezien.

Het Trouwpak

grijs trouwpak afbeelding voor trouwen Eindhoven

Hebben jullie op de trouwdag voor trouwen Eindhoven een thema? Dan kunnen we deze in het trouwpak verwerken. Want wij leveren maatwerk !

Je hebt keuze uit letterlijk duizenden stoffen. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste kleur in het gewenste dessin. Combineer dit met een passende of juist contrasterende voering, knopen en stiksel en de basis is gelegd voor je unieke trouwpak. Leverbaar in twee of drie delen in combinatie met de juiste accessoires. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatpakken Eindhoven.

Wil je het trouwpak na de huwelijksdag door dragen ?

Dit is onze volgende specialisatie binnen trouwen Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat je op de bruiloft als de enige en echte bruidegom eruit ziet. Maar ook dat je na de bruiloft het pak kunt door dragen ! Hoe we dit doen ? Dit leggen we graag uit aan de hand van voorbeelden in de winkel.

Maar één ding is zeker. Wij zorgen ervoor dat je trouwpak 100 % comfort bied in de gewenste styling. Van zomerse outfits tot aan “Peaky Blinders” stijl toe. Klassiek of modern. Je zegt het maar. En je staat er niet alleen voor. We doen het samen en zorgen voor een uniek resultaat. Wil je vast inspiratie opdoen voor je trouwpak? Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwpakken Eindhoven.

Bijpassende trouwschoenen en accessoires

En wat voor het trouwpak geld, passen we ook toe voor de schoenen. Want deze stel je zelf samen ! Zo weten we zeker dat deze altijd bij je pak matchen voor je trouwen Eindhoven.

De trouwschoenen worden in Portugal geproduceerd. En niet bij de minste producent. Want dit is dezelfde firma die alle “Van Bommel” schoenen vervaardigd. Vandaar dat je gelijkenissen terug ziet in modellering en leest. Leverbaar met de bijpassende riem. Om de schoenen zelf samen te stellen klik je op de volgende link. Schoenen ontwerpen

Witte trouwschoen Trouwen Eindhoven model Johnhalfhoge trouwschoen wit trouwen in Eindhoven afbeeldingTrouwen Eindhoven met wit zwarte trouwschoen heren

Ook het overhemd wordt op maat geleverd. En met de juiste accessoires, zoals een plastron, stropdas, strik en pochet, maken we het geheel helemaal af.

De trouwringen

Met 1001 paar ringen op voorraad, voorzien wij in alle vormen, maten, uitvoeringen, kleuren en stijlen. Vandaar dat je altijd je voorkeur aan de hand kunt zien, voelen en beleven.

Eenmaal je droomring gevonden, gaan we aan de slag om deze verder te personaliseren. Gebruik makend van software toveren we de ring op het scherm. Hier voeren we vervolgens alle wensen aan de ringen door. Want niets is te gek voor je trouwringen en trouwen Eindhoven. Tenslotte dient de ring in verhouding tot de bouw van je vinger en handpalm overeen te komen. En hierbij houden we rekening met eventuele bestaande en toekomstige sieraden.

Alle gerenommeerde trouwringen merken vind je terug bij ons in winkel. Zorgvuldig samengesteld en opgebouwd vanuit onze trouwringen specialisatie sinds 1999. Aantallen zegt nu eenmaal niet alles. Maar de samenstelling van jaren opgebouwde toonaangevende collecties daarin tegen alles ! Klik op de volgende link voor meer informatie over trouwringen Eindhoven.

 

Trouwringen in witgoud voor Trouwen Eindhoven Trouwringen kussen Trouwen Eindhoven

Zelf je trouwringen samen stellen

Op de website www.detrouwringjuwelier.nl kan je snel en vanuit huis al beginnen met het samenstellen van je ringen. Ga naar de website. Klik vervolgens op trouwringen. Klik op een trouwringen afbeelding om vervolgens “met configurator bewerken” te kiezen.

Nu worden de desbetreffende ringen ingeladen en kan je aan de slag. Het veranderen van de ringen geeft je een uitstekend beeld van wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast worden altijd de actuele prijzen weergeven van alle te leveren edelmetalen. Niet geheel onbelangrijk om inzicht te krijgen binnen de design wereld van de trouwringen.

Eventuele ontwerpen sla je op in je favorieten. In de winkel voor trouwen Eindhoven kunnen we deze voor jullie inladen en kunnen we direct aan de slag om deze samen verder vorm te geven.

Klik HIER om te beginnen met configureren. Of ga voor een volledig overzicht naar onze trouwringen afbeeldingen overzicht.

Vervoer op je trouwdag

Of jullie nu kiezen voor vervoer in een trouwkoets, een snelle bolide of een bakfiets. Sta ook eens stil hoe jullie gasten op de locatie komen. Breng hiervoor de woonplaatsen van je dag gasten in kaart. Hierdoor kan je eenvoudig vervoer met andere dag gasten combineren en het vervoer veraangenamen.

Hierbij kan je tevens mogelijkheden van overnachtingen in kaart brengen en deze aan je dag gasten mededelen. Een goede voorbereiding in deze, zorgt voor minder afzeggingen en stress op de trouwdag zelf voor trouwen Eindhoven.

De fotograaf voor trouwen Eindhoven

Uiteraard willen jullie de belangrijkste dag van je leven eeuwig laten vastleggen. Huur hiervoor een trouw fotograaf in en laat de foto’s vastleggen in een album. Een digitale versie blijft vluchtig en raakt al snel vergeten, met alle risico’s van data verlies.

Daarnaast leven we in een tijd, dat iedereen een camera op zijn of haar telefoon heeft. Dus neem maar van ons aan dat er velen “fotografen” op jullie trouwdag rondlopen. Maak hier gebruik tijdens het trouwen Eindhoven ! Vraag na de bruiloft aan iedereen om hun leukste foto’s naar jullie door te sturen. En kies vervolgens hieruit jullie favorieten om deze in jullie trouwalbum toe te voegen.

De bruidstaart

Wederom een prettig en smakelijke aangelegenheid, is de bruidstaart. Deze vind je in alle soorten en maten. Zowel in smaak, samenstelling, design en kleur. Vandaar dat je zonder voorproeven niet de juiste keuze kunt maken. Tenslotte wil je maar al te graag weten wat je de gasten voorschotelt op en tijdens trouwen Eindhoven.

Maar voor de bruidstaart specialisten is dit geen enkel probleem. Deze zijn hierop ingesteld en ontvangen je met open armen. Hierin is het wel handig om rekening te houden met eventuele allergieën onder de dag gasten. Breng dit dan ook op tijd in kaart voor jezelf.

Het bruidsboeket voor trouwen Eindhoven

Het bruidsboeket is vaak één van de laatste zaken die je regelt voor de bruiloft. Dit heeft er alles mee te maken dat de bloemen vers verwerkt moeten worden. Des al niettemin raden we aan om ruim op tijd je wensen te bespreken. Ook in de bloemen wereld kennen ze wisselende levertijden, afhankelijk van de drukte en type bloemen keuze.

bruidsboeket voor Trouwen Eindhoven

Denk daarnaast of je de dag gasten wenst te voorzien van corsages tijdens trouwen Eindhoven ? Zo ja, laat deze dan uitvoeren met magneten in plaats van spelden. Dit scheelt een hoop ergernis met opspelden en het is beter voor de kleding !

De uitnodigingen

Uiteraard mogen de uitnodigingen niet ontbreken. Verstuur deze op tijd naar je gasten. Zeker wanneer jullie de trouwdag in de zomer en aansluitende vakanties plannen. Houd hiervoor minimaal vier maanden voor de huwelijksdag aan. Maar ook zeker gebruik van de moderne applicaties.

Maak dus een speciale trouwdag app aan met bijvoorbeeld de titel “trouwen Eindhoven”. Naast de “save the date” kunnen jullie hiermee snel en eenvoudig naar alle gasten tegelijk communiceren.

De muziek tijdens trouwen Eindhoven

De juiste muziek is niet weg te denken voor trouwen Eindhoven. Kies je voor een “DJ” of juist voor een band? Afhankelijk van het gewenste type feest en locatie maak je herin de keuze. Zorg ervoor dat je het repertoire op voorhand doorspreekt om de juiste atmosfeer te creëren.

Hebben jullie enkel een binnen locatie, houd dan rekening met het volume. Maar maken jullie tevens gebruik van een buiten locatie? Gooi dan alle remmen los. De gasten die de muziek of het volume niet waarderen kunnen dan zelf kiezen om buiten hun feestje voort te zetten.

Kapper en Beauty

Het advies is om minimaal twee maanden voor de huwelijksdag op zoek te gaan naar een gepaste kapper. Deze heeft namelijk tijd nodig om jullie kapsel in een gewenst model te laten groeien. Houd er dus rekening mee dat je voor de trouwdag een aantal keren de schaar in je haar wordt gezet.

Bepaal daarnaast of je de kapper aan huis wenst op de trouwdag of dat je dit de dag van te voren laat uitvoeren. Ditzelfde geld voor de beauty afdeling. Bespreek tijdig hoe je op de huwelijksdag opgemaakt wenst te worden. En het is wel zo handig wanneer je dan weet welk kapsel je die dag gaat dragen.

Dan kunnen beiden specialisten dit op elkaar afstemmen voor het trouwen Eindhoven.

Ceremoniemeester en of wedding planner

Met de voorbereidingen en op de trouwdag zelf komt er al snel veel bij kijken. Zorg daarom ervoor dat je werk uit handen kunt geven en stel één of meerdere ceremoniemeesters aan. Wil je echt alles tot in de puntjes geregeld hebben voor je trouwen Eindhoven ? Ga dan op zoek naar een wedding planner.

Deze kennen de kneepjes van het vak. Hebben vaak de juiste contacten en de ervaring om tot de kleinste details alles naar wens te verzorgen.

Verlovingsringen

Mocht je nu na het lezen van bovenstaande tekst graag je aanstaande een aanzoek willen doen? Of je hebt dit al gedaan, echter zonder aanzoek ring? Ook dan ben je voor trouwen Eindhoven bij Rings & Suits aan het juiste adres. Want wij zorgen ervoor dat de verlovingsring en trouwringen perfect op elkaar afgestemd worden.

Hierdoor kan je deze samen aan dezelfde vinger dragen op een wijze dat beiden uitstralingen van de ringen elkaar versterken ! Kies je liever ervoor om deze separaat van elkaar te dragen aan beiden handen, dan zijn er nog meer mogelijkheden.

Klink op de volgende link voor informatie over de verlovingsringen Eindhoven.

Trouwen Eindhoven Acties

Bij Rings & Suits zijn we altijd bezig met leuke acties voor onze klanten. Zo ontvang je bijvoorbeeld bij aanschaf van trouwringen de “HAPPINESS TROUWRINGEN ACTIE”. Deze vind je terug in de navigatiebalk onder “Aanbiedingen”.

En bij aanschaf van een trouwpak op maat, ontvang je een lederen riem naar keuze ter waarde van Euro 100, -.

Wanneer je bij ons de combinatie afneemt, dan ontvang je daarboven op nog een maat overhemd, ter waarde van Euro 179, -.

Dan hoef je eenvoudigweg enkel nog de schoenen zelf samen te stellen. Nog wat accessoires uit te kiezen. En dan ben je als bruidegom er al helemaal klaar voor.

Afspraak maken voor trouwen Eindhoven

Je bent bij ons altijd van harte welkom. Maar wel op afspraak. Dit voorkomt wachttijden en er wordt voldoende tijd ingepland om alle mogelijkheden door te nemen. Voor de eerste kennismaking met de trouwringen collecties plannen we twee uur in. Voor de eerste oriënterende trouwpak sessie een uur.

Ben je in de buurt of in voor een spontane kennismaking ? Dan staat bij ons de deur altijd open. Is er op dat moment tijd dan helpen we jullie uiteraard graag direct.

Zo niet, dan plannen we graag met jullie een afspraak in. Maar de volgende afspraak maken we vast met jullie. Het is een beleving !

Trouwen Eindhoven is Rings & Suits

trouwen Dordrecht foto van trouwringen set

Simone en William Albers – Trouwen Eindhoven