Trouwen Eindhoven

Trouwen Eindhoven staat garant voor spektakel !

Jullie zijn slechts nog 45 minuten verwijderd van…

Trouwen Eindhoven afbeeldingen foto512 bruidspaar zwart wit afbeelding

Jullie hebben de stap gezet om te trouwen, samen door het leven te gaan. Wat is er nu leuker dan in de voorbereidingen van de huwelijksdag dit geheel in eigen stijl te doen en naar wens in te vullen. Goed nieuws, want bij Rings & Suits zijn jullie aan het juiste adres. Wij staan voor eigen, vrij vertaald in “naar jullie wens”. Dit is de rode draad binnen ons bedrijf. Aan de hand van voorbeelden design jezelf naar eigen inzicht en wens. Niets is te gek en alles kan!

Trouwen Eindhoven Trouwringen

Trouwen Eindhoven afbeeldingen trouwring display foto411Trouwen Eindhoven afbeeldingen Blumer wit gouden trouwringen foto513afbeeldingen trouwringen kussen foto511

Trouwen Eindhoven trouwringen: Met 1001 paar ringen op voorraad, voorzien wij in alle vormen, maten, uitvoeringen, kleuren en stijlen. Vandaar dat je altijd je voorkeur aan de hand kunt zien, kan voelen, beleven. Eenmaal je droomring gevonden, gaan we aan de slag om deze verder te personaliseren. Gebruik makend van software toveren we de ring op het scherm en worden vervolgens alle wensen aan de ringen doorgevoerd. Tenslotte dient de ring in verhouding tot je vinger en handpalm overeen te komen eventueel rekening houdend met bestaande sieraden. Alle gerenommeerde merken vind je terug bij ons in winkel. Zorgvuldig samengesteld en opgebouwd vanuit onze trouwringen specialisatie sinds 1999. Aantallen zegt nu eenmaal niet alles, maar de samenstelling van collecties is daarentegen bepalend. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kom langs of kijk vast op www.detrouwringjuwelier.nl

Hier kan je snel en vanuit huis al beginnen met het samenstellen van je ringen. Ga naar de website, vervolgens klik je op trouwringen, daarna maak je een keuze uit een collectie. Kies uit de getoonde ringen afbeeldingen door hierop te klikken. Daarna klik je op “met de configurator bewerken”. Nu worden desbetreffende ringen ingeladen en kan je aan de slag. Het veranderen van de ringen geeft je een uitstekend beeld wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast worden altijd de actuele prijzen weergeven. Niet geheel onbelangrijk om inzicht te krijgen binnen de design wereld. Eventuele ontwerpen sla je op in je favorieten. In de winkel kunnen we deze voor jullie inladen en kunnen we direct aan de slag om jullie de ringen te tonen.

Klik HIER om te beginnen of ga voor een volledig trouwringen overzicht naar onze trouwringen afbeeldingen.

Trouwpak

 

Trouwen Eindhoven afbeeldingen trouwpak bloemen foto514afbeeldingen trouwpak grijs corsage foto522

Trouwen Eindhoven Trouwpak: Wat voor de ringen geld, zetten we door in het trouwpak. Kies uit de mooiste 1500 stoffen je gewenste design trouwpak. Combineer materialen, kleuren en garen tot je unieke pak. En dan zijn we er nog niet, want we spreken hier over 100 % maatwerk. Je eigen trouw maatpak wordt op meer dan 30 punten ingemeten, zodat je naast het design je comfortabel voelt in de beleving en het draag comfort. En dat alles gebaseerd op kwaliteit tegen confectie prijzen.

Tijdens het uitzoeken van de ringen kunnen jullie samen alvast door de stoffen lopen. Hierdoor kan de bruid al enkele subtiele aanwijzingen geven voor de perfecte match met haar trouwjurk. Vanwege het maatwerk hoeft dit niet enkel terug te komen in het overhemd en of stropdas wat vaak in het verleden het geval was. Nu is er de mogelijkheid om dit tevens terug te laten komen in de stiksels, knopen, gillette en last but not least, de schoenen! Voor meer informatie over de trouwpakken, klik HIER!

Schoenen:

afbeeldingen Trouwschoen wit zwart foto532a john1