Trouwpak afbeeldingen

Klik op de volgende link direct naar de trouwpak afbeeldingen te gaan.

Hieronder vind je voorbeelden van trouwpak afbeeldingen. De trouwpakken zijn leverbaar in verschillende modellen, designs  en waanzinnig veel verschillende stof en kleurcombinaties. Scrol naar beneden voor het overzicht of maak direct een afspraak.

Trouwpak afbeelding zilver grijs paktrouwpak afbeedlingen jeans blauw pakTrouwpak afbeelding foto3b Breda

Trouwpak afbeelding foto4c trouwpak afbeeldingen foto5d Trouwpak afbeelding foto6e Trouwpak afbeeldingen detail foto foto7f Trouwpak afbeelding detail foto8g Trouwpak afbeeldingen detail foto9h

Trouwpak afbeeldingen:

Trouwpak afbeeldingen: Voldoende inspiratie opgedaan om je trouwpak zelf te komen designen? Maak dan een afspraak met ons of kom vrijblijvend langs voor een eerste kennismaking. Wij leveren de trouwpakken geheel op maat naar jouw wensen. Kies uit de mooiste stoffen, voeringen, knopen, stiksels enzovoort en stel zelf je unieke trouwpak samen.

Trouwpak afbeeldingen:

Trouwpak afbeeldingen:  Alle weergegeven trouwpakken zijn door ons leverbaar. Echter zijn de getoonde foto’s slechts een fractie van de ongeëvenaarde mogelijkheden. Het samenstellen van je persoonlijke trouwpak doen we samen bij ons in de winkel. Achterin de winkel hebben wij een speciale ruimte hiervoor ingericht. Hier tonen we de prachtigste stoffen in verschillende prijsklassen.

Voorbeelden

Met behulp van trouwpak voorbeelden tonen wij alle design mogelijkheden. Zo krijg je een juist beeld welk design het beste bij je past of waarmee je op de trouwdag wenst te schitteren. Eenmaal je outfit samengesteld volgt de pas sessie. Aangezien we rekening houden met circa zestig meetpunten, is de pas sessie altijd op afspraak.

Vier weken later is je trouwpak klaar. Nu volgt de definitieve pas sessie. Indien nodig perfectioneren wij de pasvorm tot het ultieme resultaat. Dit gaat meestal om kleine detail correcties, zodat je er op de trouwdag op en top uitziet.

Trouwpak afbeeldingen & riem:

Trouwpak afbeeldingen & riem: Bij aanschaf van een trouwpak ontvang je van ons een leren riem van superieure kwaliteit. Deze leren riem is net als de trouwpakken zelf te designen. Wanneer gewenst leveren we graag bijpassende schoenen. Het leuke hiervan is, dat je zelf vanuit huis deze kunt samenstellen. De werkwijze leggen we hierbij uit:

Trouwpak afbeeldingen – schoenen en riem configurator:

Trouwpak afbeeldingen: Wanneer de website is geopend, klik je eerst op de cirkel “ontwerp je eigen personal”. Vervolgens maak je de keuze uit “schoen / riem combinatie”. Maak nu een keuze uit de acht gepresenteerde modellen. Daarna maak je linksonder in het scherm, bij de pijl die wijst naar beneden een leerkeuze. Rechts hiervan vindt je de beschikbare kleuren in deze leersoort die je op de aangegeven vlakken van de schoen kunt plaatsen.

Kleuren

Vervolgens kies je de kleur van het stiksel, de kleur van de veters, de kleur van de binnenkant van de schoen en de zool keuze. Nu de schoen klaar is, klik je rechts bovenaan het scherm op “volgende stap / kies riem”. Maak vervolgens keuze uit de gespen, waarna het programma automatisch verschillende riem ontwerpen voorstelt die bij je schoenen passen.

Gegevens

Vul de gevraagde gegevens in. Er wordt nu een mail naar je verstuurd met het ontwerp in combinatie met een uniek ontwerp code. Neem dit nummer mee naar de winkel en we tonen je de schoenen. Samen leggen we eventueel de laatste hand aan de schoenen voor nog extra mogelijkheden.

De schoenen zijn leverbaar vanaf maat 38 tot maat 48 in een normaal en een extra breed uitgevoerd model leest. Daarentegen wordt de riem op iedere gewenste lengte geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt circa 4 vier weken. Echter geven wij het advies om minstens acht weken voor je bruiloft de schoenen te bestellen.

Nu direct aan de slag

Wil je nu de schoenen designen?

We laten graag alle mogelijkheden aan je zien. Hiervoor ben je van harte welkom in onze trouw speciaalzaak aan de Ginnekenmarkt. We nemen graag de tijd om je kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Vandaar dat we per voorkeur op afspraak werken. Maar ben je in de buurt, loop dan zeker even binnen voor een kennismaking. Je bent van harte welkom!

Simone & William Albers

Rings & Suits – Trouwpak afbeeldingen Breda.

Trouwpak afbeeldingen groepsfoto