Trouwpakken Bergen op Zoom

Trouwpakken Bergen op Zoom staat voor veelzijdigheid. Voor de ene bruidegom is een pak een nieuw fenomeen en voor de ander gesneden koek. Vandaar dat je bij Rings & Suits zelf je trouwpak helemaal kunt stijlen en samenstellen.

Klik op de volgende link voor de trouwpakken bergen op zoom.

trouwpakken-bergen-op-zoom-fototrouwpak-bergen-op-zoom-foto2bruidspaar-foto3wit trouwpak Bergen op Zoom foto4Trouwpak Bergen op Zoom lang colbert foto5

Zo bieden wij voor iedere bruiloft een passende mogelijkheid. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in trouwpakken en leveren deze ook nog eens naar volledig maatwerk. Vandaar dat je trouwpak eenvoudig kan worden afgestemd op de bruid of op bijvoorbeeld het trouw thema.

Daarom ga je voor trouwpakken Bergen op Zoom naar Rings & Suits.

Trouwpakken Bergen op Zoom

We hebben duizenden verschillende stoffen in een breed kleuren pallet op voorraad. Vele extra design mogelijkheden binnen ons trouwpakken configuratie programma bieden unieke resultaten. Door dit programma personaliseer je in een handomdraai een trouwpak dat bij je past.

Tenslotte wens je niet enkel een comfortabele tweede huid voor een ultiem conform, maar ook een comfortabel pak in uitstraling en design. Wij zorgen hiervoor, waarbij altijd de kwalitatieve eisen blijven gewaarborgd.

Wij meten de pakken in door middel van ruim dertig meetpunten en staan je bij met de keuze mogelijkheden. Design en denk out of the box of hou juist de uitstraling van het pak ingetogen met slechts een knipoog in enkele afwijkende details. Het is aan de bruidegom zelf.

Voor trouwpakken Bergen op zoom ga je naar Rings & Suits.

Trouwpakken Bergen op Zoom

Voor ieder trouwpak ben je bij Rings en Suits, trouwpakken Bergen op Zoom aan het juiste adres. Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Je bepaald zelf tot in detail hoe je de trouwdag tegemoet treed.

Dit kan een pak zijn waarbij je in het middelpunt gaat staan of juist niet. Voor the finishing touche, eventueel afgewerkt met een stropdas, pochet en een bijpassend overhemd, uiteraard allemaal wederom; maatwerk.

Met een maatpak voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten.

Pakken prijzen

De prijzen van een trouwpak varieert naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van de stofkeuze bepaal je zelf de prijsklasse. De trouwpakken Bergen op Zoom prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven.

Alle extra details die je aan het maatpak toevoegt of veranderd, verhogen de prijzen niet. Denk hierbij aan verschillende voeringen, contrasterende kleuren stiksels, afwijkende knopen, afwerking met biesjes, toevoegen van tekst en of monogrammen en ga zo maar door.

Dit alles is in de prijs inbegrepen. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen. Klik op de volgende link voor meer de trouwpakken collectie.

Je hebt al een trouwpak vanaf Euro 795, –

Alle trouwpakken Bergen op Zoom worden geleverd met een zelf te ontwerpen lederen riem ter waarde van Euro 100, -. Kijk voor deze riem op de volgende link. Dit betekent dat je feitelijk al een maatpak hebt voor Euro 695, – Kijk dat zijn nog eens aangename trouwpakken prijzen.

Wanneer je voor de riem kijkt. Vergeet dan niet om even de schoenen configurator op te starten. Hier kan je direct de trouwschoenen afstemmen op je pak. In de winkel showen we vervolgens de modellen, leersoorten en mogelijkheden.

Zo bepaal je zelf de kleurstelling in de leersoorten, de kleur van het stiksel en veters etc. Design er maar op los.

De schoenen worden vervolgens speciaal voor je vervaardigd in Portugal. In dezelfde fabriek waar Van Bommel schoenen grotendeels worden gemaakt. Gebruik makend van dezelfde leest en hoge afwerkingsgraad.

Maatpakken

Daarnaast leveren we maatpakken voor de casual en zakelijke markt. Hiervoor bepaal je zelf de stijl en look, want we gaan samen aan de slag met het design en het samenstellen. Klik op de volgende link voor je maatpak Bergen op Zoom.

Dus wens je bijvoorbeeld een Engelse snit. Een Italiaans getailleerd pak. Of een pak in “Peaky Blinders” stijl ? Het is allemaal mogelijk. En voor alle seizoenen in alle mogelijk dessins, kleuren en patronen.

Trouwringen en verlovingsring Bergen op Zoom

En daarnaast bieden we nog meer. Want naast je trouwpak leveren wij trouwringen. En net als de maatpakken stel je deze helemaal zelf samen. Hierdoor worden het altijd unieke ringen. Dus een reden te meer voor een bezoek aan de winkel. Dus ook voor jullie persoonlijk samengestelde trouwringen ben je op het juiste adres.

Zo kunnen we de dames trouwring perfect afstemmen op haar verlovingsring. Dan kunnen deze samen aan één vinger als set gedragen worden. Uiteraard ben je hier vrij in. Valt de keuze om de ringen los van elkaar te dragen, dan bieden we zelfs nog meer mogelijkheden.

En mocht je nog geen verlovingsring gegeven hebben? Dan is het nooit te laat.

Maak een afspraak

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kijk hiervoor op de contact gegevens en maak met ons een afspraak.

Dit kan bij ons zeven dagen per week. En ook in de avonden ! Want wij nemen graag de tijd, zodat je in alle rust de mogelijkheden kunt doornemen.

Je bent van harte welkom !

trouwpakken bergen op zoom foto

Rings & Suits – trouwpakken bergen op zoom