Trouwpakken Den Bosch

Ben je op zoek naar een trouwpak op maat in de buurt van Den Bosch? Loop dan eens binnen bij Rings & Suits in Breda. Deze specialist levert altijd maatwerk voor trouwpakken, trouwringen en meer in heel Nederland.

Klik op de volgende link voor de trouwpakken Den Bosch.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwpakken-den-bosch-fototrouwpak-den-bosch-foto2bruidspaar-foto3 trouwpakken den bosch wit trouwpak den bosch foto4trouwpakken den bosch lang colbert foto5

Meer dan 2.500 stoffen voor trouwpakken Den Bosch

Je vindt in ons assortiment meer dan 2.500 verschillende stoffen, welke allemaal weer een ander kleuren pallet hebben. Iedere stof en kleur beschikt over andere designmogelijkheden. Een uniek resultaat? Je krijg het bij Rings & Suits.

Vind je het lastig om te bepalen wat voor trouwpak bij je past? Met behulp van ons trouwpakken Den Bosch systeem, ontwerpen we in een mum van tijd een passend pak. Hierbij wordt zowel gekeken naar ultiem comfort als een krachtige uitstraling.

Men rijdt graag vanuit Den Bosch naar Rings & Suits voor het perfecte trouwpak.

Alleen van de beste weverijen

Speciaal voor de trouwpakken Den Bosch selecteren wij enkel stoffen van de beste weverijen, zodat deze uiteindelijk bij ons in Breda en bij jou in Den Bosch en omstreken terecht komen. Jij bepaalt zelf hoe deze stoffen uiteindelijk jouw pak vormen: modern, uniek, klassiek of weer iets anders.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de uitvoering en afwerking van de productie van je pak; die nemen wij voor onze rekening. Ondertussen denk jij na over de gewenste finishing touch van je pak.

Ga bijvoorbeeld voor mooie trouwschoenen met bijpassende riem en een passende stropdas. Daarnaast ben je bij ons zelfs welkom om de trouwringen die jullie speciale dag bezegelen.

Heren schoenen configurator

Wanneer je voor de riem kijkt. Vergeet dan niet om even de schoenen configurator op te starten. Hier kan je direct de trouwschoenen afstemmen voor de trouwpakken Den Bosch. In de winkel showen we vervolgens de modellen, leersoorten en mogelijkheden.

Zo bepaal je zelf de kleurstelling in de leersoorten, de kleur van het stiksel en veters etc. Design er maar op los.

De schoenen worden vervolgens speciaal voor je vervaardigd in Portugal. In dezelfde fabriek waar Van Bommel schoenen grotendeels worden gemaakt. Gebruik makend van dezelfde leest en hoge afwerkingsgraad.

Alles bij de prijs inbegrepen voor trouwpakken Den Bosch

De prijs die wordt opgegeven voor jouw trouwpak is afhankelijk van de stofkeuze die je maakt. Iedere stof brengt weer een andere prijscategorie met zich mee. Wil je graag extra details toevoegen aan je pak? Iets nieuws met de stiksels, teksten op je pak, afwijkende biezen?

Geen probleem, alles zit bij de trouwpakken Den Bosch prijs inbegrepen. Als je bij ons je trouwpak koopt, krijg je niet te maken met onaangename verrassingen.

De prijzen beginnen bij € 795 voor een trouwpak. Je ontvangt altijd een lederen riem ter waarde van € 100 euro, wat ervoor zorgt dat je een trouwpak hebt voor € 695 euro!

Maatpakken

Daarnaast leveren we maatpakken voor de casual en zakelijke markt. Hiervoor bepaal je zelf de stijl en look, want we gaan samen aan de slag met het design en het samenstellen. Klik op de volgende link voor je maatpak Den Bosch.

Dus wens je bijvoorbeeld een Engelse snit. Een Italiaans getailleerd pak. Of een pak in “Peaky Blinders” stijl ? Het is allemaal mogelijk. En voor alle seizoenen in alle mogelijk dessins, kleuren en patronen.

Trouwringen en verlovingsring Den Bosch

En daarnaast bieden we nog meer. Want naast je trouwpak leveren wij trouwringen. En net als de maatpakken stel je deze helemaal zelf samen. Hierdoor worden het altijd unieke ringen. Dus een reden te meer voor een bezoek aan de winkel. Dus ook voor jullie persoonlijk samengestelde trouwringen ben je op het juiste adres.

Zo kunnen we de dames trouwring perfect afstemmen op haar verlovingsring. Dan kunnen deze samen aan één vinger als set gedragen worden. Uiteraard ben je hier vrij in. Valt de keuze om de ringen los van elkaar te dragen, dan bieden we zelfs nog meer mogelijkheden.

En mocht je nog geen verlovingsring gegeven hebben? Dan is het nooit te laat.

Kom langs voor persoonlijk advies

Graag zien we jou vanuit Den Bosch in onze winkel verschijnen om je trouwpak uit te zoeken. We maken er werk van om het perfecte pak te vinden en te maken! Met ons persoonlijk advies is dat pak dichterbij dan je denkt. Wil je graag meer informatie?

Heb je al vragen? Mail of bel dan even naar 076-7370220.

Graag op afspraak

We ontvangen je graag op afspraak. Dit doen we in twee sessies. Tijdens de eerste sessie van circa een uur starten we met de oriëntatie. Hier leggen we de eerste hand in de samenstelling van de trouwpakken Den Bosch.

Bij de tweede sessie gaan we echt aan de slag. Hierin leggen we het design vast en gaan we passen en meten. Voor deze sessie dien je rekening te houden met circa twee en half uur.

trouwpakken den bosch groepsfoto

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor trouwpakken Den Bosch? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Rings & Suits – Trouwpakken Den Bosch