Trouwpakken Den Bosch

Direct naar trouwpakken Den Bosch afbeeldingen? KLIK HIER

Ben je op zoek naar een trouwpak op maat in de buurt van Den Bosch? Loop dan eens binnen bij Rings & Suits in Breda. Deze specialist levert altijd maatwerk voor trouwpakken, trouwringen en meer in heel Nederland.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwpakken-den-bosch-fototrouwpak-den-bosch-fotobruidspaar-foto4trouwpak-foto4lang colbert-foto4

Meer dan 1.500 stoffen voor trouwpakken Den Bosch

Je vindt in ons assortiment meer dan 1.500 verschillende stoffen, welke allemaal weer een ander kleurenpallet hebben. Iedere stof en kleur beschikt over andere designmogelijkheden. Een uniek resultaat? Je krijg het bij Rings & Suits. Vind je het lastig om te bepalen wat voor trouwpak bij je past? Met behulp van ons trouwpakkenconfiguratieprogramma ontwerpen we in een mum van tijd een passend pak. Hierbij wordt zowel gekeken naar ultiem comfort als een krachtige uitstraling. Men rijdt graag vanuit Den Bosch naar Rings & Suits voor het perfecte trouwpak.

Alleen van de beste weverijen

Speciaal voor jouw trouwpak selecteren wij enkel stoffen van de beste weverijen, zodat deze uiteindelijk bij ons in Breda en bij jou in Den Bosch en omstreken terecht komen. Jij bepaalt zelf hoe deze stoffen uiteindelijk jouw pak vormen: modern, uniek, klassiek of weer iets anders. Je hoeft je geen zorgen te maken over de uitvoering en afwerking van de productie van je pak; die nemen wij voor onze rekening. Ondertussen denk jij na over de gewenste finishing touch van je pak. Ga bijvoorbeeld voor mooie trouwschoenen en een passende stropdas. Daarnaast ben je bij ons zelfs welkom om de trouwringen die jullie speciale dag bezegelen.

Alles bij de prijs inbegrepen voor trouwpakken Den Bosch

De prijs die wordt opgegeven voor jouw trouwpak is afhankelijk van de stofkeuze die je maakt. Iedere stof brengt weer een andere prijscategorie met zich mee. Wil je graag extra details toevoegen aan je pak? Iets nieuws met de stiksels, teksten op je pak, afwijkende biezen? Geen probleem, dit alles zit bij de prijs inbegrepen. Als je bij ons je trouwpak koopt, krijg je niet te maken met onaangename verrassingen. De prijzen beginnen bij € 795 voor een trouwpak. Je ontvangt altijd een lederen riem ter waarde van € 100 euro, wat ervoor zorgt dat je een trouwpak hebt voor € 695 euro!

Kom langs voor persoonlijk advies

Graag zien we jou vanuit Den Bosch in onze winkel verschijnen om je trouwpak uit te zoeken. We maken er werk van om het perfecte pak te vinden en te maken! Met ons persoonlijk advies is dat pak dichterbij dan je denkt. Wil je graag meer informatie? Heb je al vragen? Bel dan even naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken voor trouwpakken Den Bosch? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur