Trouwpakken Dordrecht

Direct naar de trouwpakken Dordrecht afbeeldingen? KLIK HIER

trouwpakken-dordrecht-fototrouwpak-dordrecht-fotobruidspaar-foto5trouwpak-foto5lang colbert-foto5

Trouwpakken Dordrecht staat voor veelzijdigheid. Voor de ene bruidegom is een pak een nieuw fenomeen en voor de ander gesneden koek. Vandaar dat je bij Rings & Suits zelf je trouwpak helemaal kunt stijlen en samenstellen. Zo bieden wij voor iedere bruiloft een passende mogelijkheid. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in trouwpakken en leveren deze ook nog eens naar volledig maatwerk. Vandaar dat je trouwpak eenvoudig kan worden afgestemd op de bruid of op bijvoorbeeld het trouw thema. Daarom ga je voor trouwpakken Dordrecht naar Rings & Suits.

Trouwpakken Dordrecht:

We hebben 1500 verschillende stoffen in een breed kleurenpallet op voorraad. Vele extra design mogelijkheden binnen ons trouwpakken configuratie programma bieden unieke resultaten. Door dit programma personaliseer je in een handomdraai een trouwpak dat bij je past. Tenslotte wens je niet enkel een comfortabele tweede huid voor een ultiem conform, maar ook een comfortabel pak in uitstraling en design. Wij zorgen hiervoor, waarbij altijd de kwalitatieve eisen blijven gewaarborgd. Wij meten de pakken in door middel van ruim dertig meetpunten en staan je bij met de keuze mogelijkheden. Design en denk out of the box of hou juist de uitstraling van het pak ingetogen met slechts een knipoog in enkele afwijkende details. Het is aan de bruidegom zelf. Voor trouwpakken Dordrecht ga je naar Rings & Suits.

pakken Dordrecht:

Voor ieder trouwpak ben je bij Rings en Suits, trouwpakken Dordrecht aan het juiste adres. Speciaal geselecteerde stoffen uit de beste weverijen worden omgevormd tot de mooiste pakken. Je bepaald zelf tot in detail hoe je de trouwdag tegemoet treed. Dit kan een pak zijn waarbij je in het middelpunt gaat staan of juist niet. Voor the finishing touche, eventueel afgewerkt met een stropdas, pochette en een bijpassend overhemd, uiteraard allemaal wederom; maatwerk. Met een maatpak voorzie je altijd in je persoonlijk gewenste modebeeld en het geeft alle mogelijkheden voor eigen design en inzichten.

pak Dordrecht prijzen:

De prijzen van een trouwpak varieert naar gelang de stofkeuze. Aan de hand van de stofkeuze bepaal je zelf de prijsklasse. De trouwpakken Dordrecht prijzen worden overzichtelijk in categorieën op voorhand weergegeven. Alle extra details die je aan het maatpak toevoegt of veranderd, verhogen de prijzen niet. Denk hierbij aan verschillende voeringen, contrasterende kleuren stiksels, afwijkende knopen, afwerking met biesjes, toevoegen van tekst en of monogrammen en ga zo maar door. Dit alles is in de prijs inbegrepen. Zo weet je op voorhand waar je aan toe bent en komen er achteraf geen onaangename verrassingen.

Je hebt al een trouwpak vanaf Euro 795, –

Alle trouwpakken Dordrecht worden geleverd met een zelf te ontwerpen lederen riem ter waarde van Euro 100, -. Kijk voor de riem op de volgende link. Dit betekent dat je feitelijk al een maatpak hebt voor Euro 695, – Kijk dat zijn nog eens aangename trouwpakken prijzen.

Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Kijk hiervoor op de contact gegevens en maak met ons een afspraak. Wij nemen graag de tijd, zodat je in alle rust de mogelijkheden kunt doornemen.

Rings & Suits – Trouwpakken Dordrecht.