Trouwringen Rotterdam

Direct naar de trouwringen Rotterdam collectie? KLIK HIER

trouwringen-rotterdam

Voor ringen ga je uiteraard naar de specialist. In onze speciaalzaak presenteren wij trots de ringen collecties. Waan je in de wereld van de trouwringen en kom langs bij Rings en Suits. Jullie zijn van harte welkom!

 

Trouwringen Rotterdam afbeeldingen Blumer witgouden trouwringen foto3288Trouwringen Rotterdam afbeeldingen Blumer geelgouden trouwringen foto2288Trouwringen Rotterdam Blumer roodgouden trouwringen foto4288Trouwringen Rotterdam Blumer witgouden trouwringen foto5288Trouwringen Rotterdam geel gouden trouwringen foto6288bicolor goud foto1288bicolor goud foto7288

Alle gerenommeerde merken vind je bij ons in de winkel. Hiermee voorzien we in alle beschikbare stijlen, maten, vormen, uitvoeringen en kleuren. Deze laten we graag aan jullie zien. We hebben circa 1000 paar ringen op voorraad.

Hierdoor kan je altijd de gewenste ring aan je vinger zien hoe deze staat. Tenslotte moet je een trouwring kunnen voelen, beleven, ervaren.  Eenmaal je droomring gevonden gaan we nog een stapje verder. Bij ons heb je de mogelijkheid om iedere trouwring aan te passen naar je eigen wensen.

Hierdoor ben je spelenderwijs zelf aan het ontwerpen. Dit gaat eenvoudig met behulp van speciale ringen software en voorbeeldringen. Ieder model kan je aanpassen in verschillende breedtes en hoogte van de ringen. In een hand omdraai toveren we je ringen op het scherm.

Trouwringen Rotterdam configurator:

Trouwringen Rotterdam: Hoe werkt dit? Met de configurator kan je snel en ook vanuit huis beginnen met het samenstellen van je ringen. Ga hiervoor naar de website www.detrouwringjuwelier.nl. Vervolgens klik je op trouwringen, dan “alles”.

Dan kies je een afbeelding uit de getoonde ringen foto’s. Deze wordt nu vergroot op je scherm weergegeven. Daarna klik je op “configurator”. Hierdoor worden de ringen ingeladen en kan het designen beginnen. Het veranderen van de ringen geeft je een uitstekend beeld wat de mogelijkheden zijn.

Maak de ringen maar eens wat breder of juist smaller, verander ze van kleur en pas maar eens een andere bewerking toe. Je zult zien dat bij iedere wijziging de prijs mee verandert. Aangezien dat het programma gekoppeld zit aan de edelmetaal koersen, geeft deze altijd de actuele prijzen weer. Niet geheel onbelangrijk in jullie zoektocht naar ringen.

Trouwringen Rotterdam programma:

Het programma werkt als een prima tool om inzicht te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kan je aan de slag gaan om de mooiste ringen te ontwerpen tot aan je gesteld budget. Uiteraard kan je dit ook omdraaien en gewoon je droomringen samenstellen.

Tenslotte ga je na het huwelijk de ring iedere dag dragen. Ons advies is daarom om op de ringen niet bezuinigen, want wanneer je dit per dag uitrekent voor de rest van je leven, valt de aanschaf reuze mee.

Trouwringen Rotterdam: De door jullie ontworpen ringen kan je altijd tussentijds opslaan in je favorieten. In de winkel kunnen we deze voor jullie inladen en kunnen we direct aan de slag om jullie de ringen te tonen. Hiermee wordt de vertaalslag wat voor ringen jullie wensen een stuk eenvoudiger. Nieuwsgierig? Nou, waar wacht je nog op, klik HIER om met configureren te beginnen.

Hadden jullie al begrepen dat wij ook onder andere trouwpakken leveren?

Ringen in de regio van Rotterdam:

Trouwringen Rotterdam: Voor al ons maatwerk werken we graag op afspraak. Dit voorkomt wachttijden en hierdoor wordt er ruim voldoende tijd ingepland om alle mogelijkheden door te nemen. Voor een spontane kennismaking zijn jullie altijd van harte welkom. Is er tijd dan helpen we jullie uiteraard graag direct. Zo niet, dan plannen we direct met jullie een afspraak in. Jullie zijn van harte welkom!

Trouwringen Rotterdam is Rings & Suits

Simone en William Albers – Trouwringen Rotterdam