Alle trouwringen informatie op een rij

Op zoek naar uitgebreide trouwringen informatie? Lees dan verder op deze pagina. De inhoud van deze pagina wordt regelmatig aangevuld. Hierdoor is de informatie altijd up to date. En klik indien gewenst op de aangegeven linken in de teksten. Want hier gaan we nog verder in op desbetreffend onderwerp !

Of klik op de volgende link voor de collectie en bekijk alle trouwringen.

trouwringen informatie afbeelding

Trouwringen informatie binnen onze webshop

We hebben onze website speciaal in een webshop module ingericht. Echter kan je bij ons de online trouwringen niet vanuit huis bestellen. En dit is voor een reden !

Waarom dan gebruik maken van een webshop? Wij kiezen hier speciaal om voor de bezoeker alles overzichtelijk in beeld te brengen. Maar waarom dan niet de trouwringen online verkopen? Kijk, tegenwoordig stel je zelf de ringen persoonlijk samen. Dit kan per ringen paar, maar ook individueel. Hierin bieden we oneindig veel mogelijkheden. En vandaar dat je onmogelijk de ringen online kan bestellen.

Zo wel, dan kies je voor standaard ringen. En neem je genoegen met minder ! In onze ogen een gemiste kans. Want wij verkopen hierdoor altijd persoonlijk afgestemde en unieke trouwringen. En dat er veel te kiezen valt. Dat vind je hieronder terug in onze uitgebreide uiteenzetting.

Trouwringen informatie over Trouwringen set ‘s

trouwringen set foto tr0824

Zoals we al vermelden is deze site in een webshop opgericht. En op de gebruikte afbeeldingen vind je set ’s van trouwringen terug. Hierop staan meestal een heren en een dames trouwring afgebeeld. Die samen een trouwringen paar of set vormen. Maar dit zijn slechts voorbeelden. Want je kan de ringen helemaal naar wens individueel samenstellen.

Zo kan je kiezen voor twee heren uitvoeringen, wanneer je niet van stenen houd. Of voor twee maal de damesring, wanneer de man ook graag een steen of meerdere stenen wenst. En de ringen zelf kan je daarnaast nog veranderen naar persoonlijk inzicht volgens je eigen wensen. Dus eigenlijk is alles mogelijk. Hoe leuk is dat !

Naast deze gepresenteerde ringen paren, die gebaseerd zijn op een huwelijk tussen man en vrouw. Kennen we uiteraard ook de trouwringen paren voor twee mannen en twee vrouwen. Hierover direct meer.

Maar aansluitend op de gepresenteerde ringen paren in combinatie voor man en vrouw. Bestaat er ook nog een andere set vorm. Namelijk die tussen de aanzoek ring en de trouwring.

Trouwringen informatie voor een gecombineerde set van Trouwring en verlovingsring

Naar deze set vorm wordt steeds vaker gevraagd. Dit is een set die gevormd wordt door de verlovingsring en de trouwring samen aan één vinger te dragen. Het kan zijn dat vaak de man in dit geval hier al rekening mee houd bij de keuze van de verlovingsring. Maar dit is niet handig en niet nodig.

trouwring en verlovingsring set

Het is ten eerste niet handig. Want hierin beperk je aanstaande in haar keuze binnen de trouwringen collecties en mogelijkheden voor het zelf samen stellen.

Ten tweede is het niet nodig. Want we kunnen iedere trouwring naderhand afstemmen op de verlovingsring. Aan de hand van verschillende voorbeelden die we speciaal voor deze set vorm ontwikkeld hebben. Zorgen wij ervoor dat in de combinatie haar bestaande verlovingsring nog beter tot haar recht komt.

Dus leg de focus voor je aanzoek bij de verlovingsring c.q. aanzoek ring. En samen zorgen we naderhand voor de perfecte match met de trouwring.

Trouwringen informatie voor trouwringen mannen

Wanneer de zoekopdracht trouwringen voor mannen op het internet wordt ingegeven. Dan zijn meerdere opties mogelijk. Dit kan betekenen dat de damesring al is bepaald en dat er een passende heren trouwring wordt gezocht. Bijvoorbeeld wanneer een erfstuk uit de familie wordt doorgegeven aan de dame in kwestie. Of dat de keuze voor de dames trouwring is gevallen op een model ring uit een niet reguliere trouwringen collectie. Hierdoor is er geen passende mannen trouwring voorhanden.

mannen trouwringen twee heren foto tr0564

In beiden gevallen kan je bij ons gewoon terecht voor enkel de heren trouwring. En hiervoor geld dat je deze exact kan afstemmen op het model van je aanstaande. Rekening houdend met je eigen voorkeuren in edelmetaal, model, breedte en uitvoering.

De andere optie is dat de zoek opdracht betekent dat je op zoek bent voor trouwringen voor twee mannen. En is dit het geval, dan hebben we goed nieuws. Want alle opties voor het zelf samenstellen van de trouwringen geld ook voor twee mannen ringen. Vaak wordt er dan gezocht naar stoerdere trouwringen. Dit kan je benadrukken door de ringen breder uit te laten voeren. En in het gebruik van de buitenzijde bewerkingen van de ringen. Zoals een stoere mattering of een motief dat aan de ringen wordt aangebracht.

Trouwringen informatie inzake voegen en frees-lijnen

Het gebruik van voegen en freeslijnen is daarin tegen ook populair bij de mannen trouwringen. Voegen zijn aangebrachte verdiepte lijnen in de ring. Hierin heb je keuze voor verschillende uitvoeringen en het aantal dat je in de ring wenst aan te brengen. Denk hierbij aan rechte lijnen die in de lengte richting van de ring lopen. Maar deze zijn ook mogelijk in een diagonale uitvoering over de ring. Of wat dacht je van een golfmotief en ga zo maar door.

trouwringen twee mannen met carbon foto tr0522

Freeslijnen daarin tegen worden meestal gebruikt om hoogte verschillen in de ring te creëren. En vaak worden deze aan de zijkanten van de ring aangebracht. In ieder geval genoeg mogelijkheden om de juiste uitstraling te creëren. En alle mogelijkheden hierin zijn te bezichtigen in de winkel.

Maar ook door de juiste keuze te maken in materiaal gebruik bereik je vaak de gewenste uitstraling. En hierin is het gebruik van carbon een veel gemaakte keuze. Dit materiaal wordt veel gebruikt in de auto industrie en heeft daardoor een link naar het mannelijke geslacht. De kleur is zwart met een geblokt patroon.

Verdere informatie over de carbon uitvoeringen vind je hieronder in de tekst weergegeven. En je persoonlijke wensen voor het materiaal en voegen kan je individueel per ring bepalen. Hierdoor ontstaat altijd een uniek design en wordt het altijd een uniek mannen ringen paar. En uiteraard behoort het verfraaien met edelstenen tot de mogelijkheden.

Trouwringen informatie over trouwringen vrouwen

Wat voor de mannen geld is uiteraard ook van toepassing op de vrouwen trouwringen. Enkel wanneer deze zoekopdracht wordt ingegeven is het vaak al duidelijk dat er gezocht wordt naar trouwringen voor twee vrouwen.

dames trouwringen twee vrouwen foto tr0659

Het is mogelijk dat de eventuele man in kwestie al een ring heeft. Vanwege een ring van de ouders of grootouders die hij vanwege de emotionele waarde wenst te gaan dragen als trouwring. Of dat hij weduwnaar is en zijn trouwring als eerbetoon door wenst te dragen.

Maar de ervaring leert dat dit minder snel het geval is dat dan bij deze zoekopdracht er daadwerkelijk wordt gezocht naar twee dames trouwringen.

En waar de heren koppels eerder op zoek zijn naar de stoere uitvoering. Gaan de dames meestal op zoek naar een elegante uitvoering van de ringen. Er wordt in de basis meestal gekozen voor een model ring met een bolling. Deze heeft een romantische uitstraling dan een vlak of uitgehold model. Vaak in combinatie met een glanzende bewerking aan de buitenkant van de ring.

En niet te vergeten het gebruik van edelstenen in beiden ringen. Want de trouwringen voor twee vrouwen worden meestal beiden uitgevoerd met stenen. En meestal is dit diamant in de slijpvorm briljant. Deze ronde slijpvorm past goed bij de vriendelijke en romantische modellering van de ringen.

Populair voor deze dames trouwringen is het gebruik van twee kleuren. Ofwel de zo geheten bicolor uitvoeringen. Deze zijn eenvoudig te combineren met de huidige sieraden van de dames als ook de toekomstige. Vaak wordt dan de hoofdkleur. Dus de kleur die het meeste in verhouding wordt gebruikt, glanzend bewerkt. En de andere kleur. Die in een kleinere verhouding in de ring terugkomt, juist mat bewerkt. Hierdoor ontstaat er een extra contrast tussen de twee kleuren, waardoor de toevoeging van de extra kleur de juiste meerwaarde bied.

trouwringen vrouwen en dames foto tr0664

Trouwringen informatie op de vraag; Trouwringen welke hand?

Een van de meest gestelde vragen is; “Aan welke hand draag je de trouwringen?”. En het antwoord is eenvoudig. Want dit mag je zelf bepalen. Wel zijn er aantal richtlijnen waar je rekening mee kunt houden. Deze invalshoeken komen uit het geloof, praktisch gebruik en de romantiek. En deze lichten we kort toe.

We beginnen met het geloof. En hier kijken we naar het meest voorkomende geloof in Nederland. Dit zijn het katholiek en het protestants geloof. Volgens de katholieken draag je de trouwring aan de linkerhand. En volgens de protestanten, draag je deze aan de rechterhand. Kijken we naar de praktische invalshoek voor de vraag aan welke hand draag je de trouwringen. Dan is dit afhankelijk of je rechtshandig of linkshandig bent. Ben je rechtshandig dan draag je de trouwring aan de linkerhand. En ben je linkshandig dan draag je de trouwring aan de rechterhand.

Wanneer we kijken naar de romantische invalshoek dan draag je de trouwring aan de linkerhand. Waarom? Aangezien je dan de ring dichter bij je hart draagt. En er is nog een vierde. Maar aangezien deze meer onder de praktische invalshoek valt, blijven het drie invalshoeken. Maar je kan ook kijken naar de verlovingsring of bestaande sieraden die je draagt. Dus draag je aan een bepaalde hand al een ring. Dan kies je voor de andere hand om je trouwring te gaan dragen. Voor uitgebreide informatie over de invalshoeken, overige religie en gebruiken in andere landen. Klik dan op de bovenstaande link. Dan kunnen jullie straks beantwoorden aan welke hand je de trouwringen gaat dragen.

Trouwringen informatie over Gouden trouwringen

De trouwringen van goud zijn de meest verkochte ringen. Dit komt door de hardheid, variëteit en duurzaamheid van goud. Daarnaast is het in vele kleuren verkrijgbaar. En in verschillende karaat gehalten. Des te hoger het goud gehalte. Des te hoger het goud aandeel in de ring. Scheikundig wordt het aangeduid met de letters “Au”. Het wordt gewonnen uit goud houdend erts of in een pure vorm van goud schilfers of nuggets.

trouwringen in goud foto tr0808

Deze zijn altijd geel van kleur en hebben meestal een karaat gehalte tussen de twintig en maximaal vierentwintig karaat. Afhankelijk hoe zuiver het goud is naast andere aanwezige metalen. Deze worden vervolgens gesmolten waarbij we enkel het goud overhouden. In deze vorm spreken we over puur goud en dit is altijd vierentwintig karaat.

Extra kleur nuances

Dit is de basis die ten grondslag ligt van alle verkrijgbare goud legeringen, waar we hieronder verder op in gaan. Aangezien goud in oorsprong altijd een gele kleur heeft, wordt vaak de associatie gelegd dat trouwringen van goud geel van kleur zijn.

Maar wanneer de over gouden ringen spreken, dan dienen we rekening te houden met een breed verkrijgbaar kleuren palet. Want deze zijn leverbaar in de kleuren; geel, rosé, rood, groen, wit, grijs en donkergrijs. Daarnaast per kleur verkrijgbaar in verschillende legeringen. Hierdoor zijn er nog extra kleur nuances mogelijk.

Trouwringen informatie over Trouwringen geelgoud

De geelgouden ringen zijn nog altijd veel gevraagd binnen de collecties. Dit komt dat er door veel klanten de link wordt gelegd met en de gele keur associatie voor trouwringen. Dit kunnen uiteraard moderne uitvoeringen zijn. Maar veelal zijn dit gladde en klassieke. Al dan wel of niet voorzien van een steen of meerdere stenen in de damesring.

Ze zijn leverbaar in maar liefst vier verschillende legeringen. Namelijk in een 9 karaat, 14 karaat, 18 karaat tot aan een 22 karaat uitvoering toe. Bij geelgoud is de legering bepalend voor de gele kleur. Deze vier gele legeringen zijn dus verschillend in kleur. Hierin geld dat des te groter het goud aandeel in de legering. Des te donkerder geel de ring wordt.

gladde trouwringen in geelgoud foto tr0821

14 karaat goud is Nederlands maat staf

De meest verkochte legering in Nederland is die van 14 karaat. Hierin speelt de Nederlandse wetgeving een grote rol. Deze zegt namelijk dat men pas iets goud mag noemen, wanneer desbetreffend item uit minimaal een 14 karaat legering bestaat. Vandaar dat de consument door het landelijk aanbod als het ware is opgevoed met 14 karaat sieraden en dus ook voor 14 karaat geelgouden trouwringen.

Hiervoor gelden in andere landen weer andere regels. Zo vind je bijvoorbeeld in Engeland een groot aanbod in 10 karaat sieraden. En kan je stellen dat des te zuidelijker je binnen Europa en de wereld komt. Des te hoger het karaat gehalte wordt dat men gebruikt. Dit is dan veelal 18 karaat, waarbij men in Azië de kroon spant met sieraden van 22 tot aan 24 karaat toe.

Trouwringen informatie over het Gebruik van metalen naast het geelgoud

Binnen de geelgouden legeringen wordt naast het goud gewerkt met zilver en koper. Hierin is het aandeel zilver groter dan koper dat ten goede komt van de legering. Want zilver behoort tot de edelmetalen groep en koper niet. Wanneer we spreken over de 9 karaat legering. Dan zitten hier 375 delen goud op totaal 1.000 delen verwerkt. Bij 14 karaat zijn dit 585 delen goud. Bij 18 karaat 750 delen en bij 22 karaat zijn dit er 916.

Waar in het verleden gold dat des te hoger het aandeel goud in de legering werd. Des te zachter of wel minder duurzaam de legering werd. Is in de huidige tijd met de nieuwe technieken deze waarheid 180 graden omgedraaid. Want nu geld dat des te hoger het aandeel goud er in de ringen verwerkt zit, des te harder en duurzamer de ringen zijn. Wat hierin niet veranderd is de prijs. Want aangezien goud het kostbaarste bestanddeel van de legering is. Neemt de prijs toe naar gelang het karaat gehalte toeneemt.

trouwringen in rosé goud foto tr0644

Trouwringen rosé goud

De rosé gouden ringen worden vaak verward met roodgoud. Waar in werkelijkheid de kleur van rosé goud eerder dichter bij de kleur geel ligt dan rood. Het rosé goud heeft een mooie warme kleur ten op zichtte van de vaak koele gele kleur. Dit is dan wel afhankelijk van de legering. Aangezien 18 karaat geelgoud een overeenkomstig warme kleur heeft met de 14 karaat rosé gouden variant.

Vandaar dat veel klanten prijstechnisch kiezen voor 14 karaat trouwringen in rosé goud. Want deze is eenvoudig met geelgouden sieraden te combineren. Daarnaast staat deze mooier en warmer op de gemiddelde vaak bleke Nederlandse huid. Ook is het zeer geschikt voor het gebruik in de combinatie met witte edelmetalen. Want de rosé kleur zorgt voor een hoger contrast dan in de combinatie met geel. Verkrijgbaar in een 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat legering.

Waarbij des te hoger het karaat gehalte van de legering, des te meer de rosé kleur afvlakt. En hierdoor dichter naar de kleur geel neigt. Dit komt door de bijzet aan rood koper. Want waar bij de gele ringen in de legering geel koper wordt toegevoegd. Zit er in de rosé gouden trouwring een toevoeging van rood koper in de legering. En vandaar dat de rosé kleur afvlakt bij toename van de gele delen aan goud. Vanwege deze chique en warme kleur zien we een jaarlijkse toename in verkoop binnen het klassieke ringen segment.

Trouwringen informatie over Trouwringen roodgoud

De roodgouden ringen roepen vaak herinneringen op uit het verleden. En dit komt vooral vanwege de associatie met grootouders en soms nog onze ouders. In die tijd was het heel normaal dat de trouwringen in roodgoud werden vervaardigd. En hierdoor is een roodgouden uitvoering heel speciaal. Want juist vanwege deze reden is er niet veel vraag naar roodgouden ringen. Maar toch verkopen we heel veel roodgoud en waarom is het dan speciaal?

trouwringen in roodgoud foto tr0602

Hierboven spreken de uitspraken elkaar tegen. En toch is het op waarheid berust. Want aan de ene kant is er nauwelijks vraag naar ringen die in het geheel uit roodgoud zijn gemaakt. Want zoals eerder vermeld roept dit een ouderwets beeld op.

Maar des te meer is er de vraag naar roodgoud in combinatie met andere kleuren. En dan vooral in de combinatie met witte en grijze kleuren. Want dan zorgt juist de toevoeging van roodgoud voor een moderner uiterlijk. En vandaar dat er toch veel vraag is naar roodgoud.

Het roodgoud is leverbaar in de legeringen 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat. En hiervoor geld hetzelfde als bij de rosé uitvoeringen. Des te hoger het karaat gehalte, des te lichter de kleur rood wordt. Met dezelfde reden, dat wanneer het karaat gehalte toeneemt het aantal gele delen aan goud toeneemt. En hierdoor vlakt de rode kleur meer af.

Trouwringen informatie over Trouwringen grijs goud

trouwringen in grijsgoud met roodgoud foto tr0631

Zoals hierboven beschreven voegen we vaak zilver en koper toe aan de legeringen. Maar wanneer we vervolgens het koper vervangen door palladium. Dan ontstaat in de basis witgoud. Maar wanneer we vervolgens het palladium aandeel vergroten naar circa elf procent in de legering. Dan ontstaat grijs goud.

En de trouwringen in grijs goud zijn leverbaar in de legeringen 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat. En hiervoor geld dat wanneer het karaatgehalte van de legering toeneemt. Tevens de grijze kleur van het goud donkerder wordt.

Kies altijd voor edelmetaal !

Grijs goud is een legering die qua kleur vergelijkbaar is met edelstaal. En hierdoor juist een prima vervanger is voor edel stalen trouwringen. Want staal of noem het edelstaal, valt niet onder de edelmetalen. En dit betekent dat je een stalen trouwring nooit meer kan vergroten of verkleinen.

Aangezien het niet te solderen of te smeden valt. En dit betekent dat je op een gegeven moment je ring niet meer kunt dragen. Of je dient deze te vervangen voor een nieuwe ring.

Maar dan is dit symbolisch niet meer de ring waarmee je ooit getrouwd bent. En wat wanneer je hier genoegen mee neemt en desbetreffende trouwringen firma niet meer bestaat? Dan ben je alsnog de Sjaak.

En dit is exact de reden, waarom wij enkel trouwringen vervaardigd uit edelmetaal verkopen !

Trouwringen donkergrijs goud

trouwringen in donkergrijs goud foto tr0747

Hierboven omschreven we al hoe je van een in de basis witgouden legering naar een grijs gouden legering toewerkt. Om nu naar een donkergrijze legering toe te werken is een kleine stap vooruit. Want in plaats dat we hieraan circa elf procent palladium toevoegen. Verhogen we dit aandeel aan palladium naar circa twintig procent. En op dat moment spreken we over donker grijs goud.

De kleur en uitstraling van donker grijs goud komt aardig overeen met titanium. En aangezien titanium net als staal of edel staal niet tot de edelmetalen groep behoord. En dus dezelfde nadelen kent. Verkopen wij geen titanium trouwringen.

Trouwringen informatie met een simpele rekensom

Waar in beiden gevallen het prijsverschil tussen de edelmetalen en niet edelmetalen ringen groot is. Geven we toch graag een rekensom mee. Want uiteindelijk ga je de trouwringen dagelijks de rest van je leven dragen. Wanneer we dan een gemiddelde nemen van Euro 2.00o, – per paar voor de grijs gouden ringen.

En we combineren dit met een cyclus van vijftig jaar dat je de ringen draagt. Dan spreken we over een éénmalige investering die per jaar neerkomt op Euro 20, – per ring. Dan ben je zeker van je zaak dat maatveranderingen geen enkel probleem zijn. En wanneer de fabrikant niet meer bestaat dan kan een andere firma dit overnemen.

Versterkt door de wetenschap dat 80 procent van de Nederlandse bevolking te maken krijgt met verandering van kraakbeen in de gewrichten. Hierdoor dienen vaak de ringen minimaal één keer in je leven, maar gemiddeld twee tot keer van ringmaat te veranderen.

Trouwringen informatie over Trouwringen witgoud

trouwringen in witgoud foto tr0742

We sluiten de gouden legeringen af met de witgouden trouwringen. Dit doen we met een reden om daarna het overzicht te kunnen vervolgen met de overige witte edelmetalen. Zo sluiten ze op kleur mooi op elkaar aan. En kan je de eigenschappen van de verschillende witte legeringen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Maar eigenlijk hadden we ook kunnen beginnen met witgoud. Want deze schitterende trouwringen in witgoud zijn al sinds vele jaren de meest populaire binnen het trouw segment. En dit komt door het mode beeld binnen de sieraden branche. Hierin neemt het zilver segment de grootste verkoop voor haar rekening. En hierdoor wensen veel klanten dat hun ringen hierop aansluiten.

Extra rodium wit

Aangezien witgoud qua kleur hierop aansluit en duurzamer is dan zilver. Kiezen de meeste klanten voor witgoud. En daarnaast vanwege de kleur. Aangezien dit de witste legering van alle edelmetalen is.

Althans niet in de basis, maar wel wanneer deze is voorzien van een rodium laag. Deze laatste valt ook onder de edelmetalen groep en zorgt voor een spierwit oppervlak die ook nog eens harder glanst. Nu heeft rodium ook een nadeel.

Want aangezien het een oplaag is, slijt deze door het dagelijks gebruik van de ringen af. Maar wees gerust. Dit is een geleidelijk proces en de rodium oplaag valt vrij eenvoudig weer terug aan te brengen. Gemiddeld genomen zien wij onze klanten ééns in de drie jaar terug om de ringen opnieuw te voorzien van nieuw rodium.

Trouwringen informatie voor het bepalen van je legering in witgoud

witgouden trouwringen foto tr0724Maar het grote voordeel van rodium buiten de witste kleur is de ondergrond. Het maakt dus niet uit voor het uiterlijk aan de buitenzijde op welke ondergrond je de rodium aanbrengt. Zo zijn de witgouden ringen verkrijgbaar in de 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat goud. En door de hoeveelheid toenemende palladium in de hogere legeringen. Veranderen deze respectievelijk van een gelig witte naar een grijzig witte legering.

Dus wanneer de rodium oplaag eraf slijt dan valt dit bij een hoger karaat gehalte legering minder snel op dan bij een lager karaat gehalte legering. Is dit een groot verschil ? Jazeker. Want een gelige ondergrond wijkt van de witte rodium kleur het meeste af. Dus hier zit zeker een verschil in. Echter kan je dit pas ervaren wanneer je de ringen gaat dragen.

Vandaar dat wij in de winkel, zowel de ringen met rodium oplaag als de verschillende witgoud legeringen zonder oplaag kunnen laten zien. Zo kan je zelf ervaren en zien in combinatie en inzichtelijk met alle verschillende prijzen naast elkaar. Welke uitvoering jullie het beste past. Daarnaast staan wij jullie hierin bij en zetten we graag alle feiten en eigenschappen voor jullie op een rij.

Trouwringen informatie voor de Trouwringen zilver

Tijdens jullie oriëntatie naar ringen ga je ervaren, dat niet alle merken en of verkooppunten zilveren trouwringen verkopen. Vaak gepaard met de opmerking dat deze te zacht zijn om een leven lang mee te gaan. Op dat moment weet je dat het hier om ringen gaat, die gemaakt zijn uit buis. En deze zijn inderdaad te zacht voor levenslang dagelijks gebruik. Maar bij de gesmede ringen is dit geen enkel probleem. Want deze zijn namelijk wel hard genoeg en duurzaam. En gaan zelfs langer dan een leven lang mee!

trouwringen in zilver foto tr0713.jpg

Gelukkig maar, want zilver is het meest gebruikte edelmetaal binnen de sieraden branche. Daarom is er een grote kans dat je al zilveren sieraden draagt. En is het logisch dat je hierbij een zilveren trouwring wil combineren. Daarnaast is zilver in verhouding veel voordeliger in prijs ten op zichtte van de andere edelmetalen. Heeft het een door en door witte kleur. Daardoor ideaal en geschikt voor het bezetten van stenen. En laat het zich ook nog eens eenvoudig met andere kleuren combineren.

Verschillende zilver gehalten en legeringen

Bij ons worden alle zilveren trouwringen worden uit het eerste gehalte zilver vervaardigd. Aangeduid met de scheikundige benaming “Ag” en gestempeld met het cijfer “925”, noemen we dit “sterling zilver”. Dit betekent dat er van de in totaal duizend delen. Er 925 delen uit puur zilver bestaan.

Of anders gezegd. In deze zilver legering zit 92,5 % puur zilver verwerkt. En door dit hoge aandeel aan zilver oxideert het edelmetaal niet tot minder snel. In vergelijk met wereldwijd het meest gebruikte tweede zilver gehalte. Waarvan de legering uit 83,5 procent puur zilver bestaat.

De anderen delen die niet uit zilver bestaan noemen we de bijzet. En dit geld overigens voor alle edelmetalen en hun legeringen. Door middel van deze bijzet kunnen we de uiteindelijke kleur bepalen. Daarnaast zorgen deze voor de hardheid en smeedbaarheid van de legering. Voor zilver wordt vaak koper, nikkel en zink als bijzet gebruikt. Deze bijzet metalen zijn voordelig, waardoor de zilveren ringen binnen een gunstige prijsrange vallen.

Trouwringen informatie voor de ultieme zilver legering

trouwringen in palladium-zilver foto tr0512

Maar naast sterling zilver, leveren wij ook nog een hoogwaardigere legering voor onze zilveren trouwringen. Namelijk ringen die uit een palladium-zilver legering zijn vervaardigd. Hierin zitten 800 delen puur zilver verwerkt. Maar door de toevoeging van het edelmetaal palladium in de bijzet. Stijgt deze boven het sterling zilver uit. Want palladium is een edeler edelmetaal dan zilver. En zorgt ervoor dat deze legering voornamelijk taaier en harder wordt dan de sterling variant.

Daarnaast behoord eventuele oxidatie bij normaal gebruik tot het verleden. Deze duurzame legering kan zich zelfs bijna meten met de hardheid van 14 karaat goud. En daardoor kan je met een gerust hard voor deze ultieme zilver legering kiezen. De zilver kleur is iets grijzer dan de sterling zilver uitvoering. Maar in combinatie met andere kleuren edelmetalen, zorgt dit juist voor een hoger kleur contrast. De prijs van een palladium-zilver legering ligt boven een vergelijkbare uitvoering in sterling zilver. Maar is nog altijd veel gunstiger dan een vergelijkbare uitvoering in de andere witte edelmetalen.

Trouwringen platina, de edelste onder de metalen

Zoals bijvoorbeeld het edelmetaal platina. Dit is het edelste en zuiverste edelmetaal dat er is. Binnen de scheikunde aangeduid met de letters “Pt”. Want een reguliere platina legering bestaat maar liefst uit 950 delen puur platina. Of wel 95 procent. En dit hoge aandeel aan platina zorgt ervoor dat de platina trouwringen absoluut hypo allergeen zijn. Handig voor beroepen die in aanraking met chemicaliën komen, zoals bijvoorbeeld kappers en mensen binnen de chemie.

trouwringen in platina foto tr0516

Platina heeft het hoogste soortelijk gewicht van alle edelmetalen. En is door en door wit. Maar heeft wel een eigen specifieke witte kleur. Deze kleur kan je het beste vergelijken met het maan licht en heeft hierdoor iets mystieks over zich. Want bij een glanzende ringen bewerking, blijft deze bij dagelijks gebruik gewoon glanzen. Wel in mindere mate in vergelijk met de nieuw staat van de ring. Waar andere glanzende edelmetalen vanwege het dagelijks gebruik krassen en hierdoor een matter uiterlijk vertonen. Behoud platina een natuurlijke glans.

Een taaie rakker

Hierin speelt de taaiheid en duurzaamheid van platina een grote rol. Want door deze eigenschappen ontstaat door het stoten van de ringen een minder dieper kras dan bij de andere edelmetalen. Een uitzondering hierop is palladium die dezelfde taaie samenstelling heeft. Om uit te kunnen leggen waar hier het verschil in zit, het volgende voorbeeld. Wanneer we met een steker op de edelmetalen voorwaarts steken, dan ontstaat er een krul. Wanneer deze krul te lang wordt. Breekt deze vervolgens af. Bij platina en palladium is dit niet het geval. Je kan enigszins iets van het materiaal verdrijven, maar in veel mindere mate. En het laat vervolgens niet los.

De prijs van een platina ring zit tussen een 14 karaat en een 18 karaat gouden uitvoering in. Deze ligt dichter tegen de prijs van 18 karaat aan. Maar eigenlijk betaal je minder voor een platina trouwringen uitvoering ! We snappen dat dit nogal een uitspraak is. En vandaar dat we deze graag toelichten. Bij een 14 karaat gouden uitvoering zit er 58,5 % puur goud in de ring verwerkt. Bij een 18 karaat uitvoering is dit 75 %. En bij een vergelijke platina ring zitten 95 % pure platina delen verwerkt.

Dus wanneer je kijkt naar de prijs in verhouding tot de aandelen edelmetaal in een ring. Dan is platina voordeliger dan goud. Dit is wel gebaseerd op de huidige edelmetaal prijzen. Aangezien de edelmetaal prijzen fluctueren kan dit op enig moment anders zijn. Maar het geeft je wel een ander inzicht wanneer je ringen uitvoeringen met elkaar gaat vergelijken.

Trouwringen informatie over de Platina 600 legering

En wanneer je voor een platina 600 legering kiest. Dan is deze zelfs voordeliger dan een vergelijkbare 14 karaat witgouden uitvoering ! Weer even terug naar de basis. We spreken dan over een platina legering waar 60 % pure delen platina in verwerkt zitten. En ondanks de relatief grote bijzet van 40 procent is deze legering taaier en harder dan een 14 karaat witgouden uitvoering. En de legering is door en door, massief.

trouwringen in river platina foto tr0581

Je hebt dus geen last dat de aangebrachte rhodium laag net als op witgouden ringen eraf slijt. Echter is deze variant wel iets grijzer dan de platina 950 versie. Maar kies je liever voor wit? Dan kan je altijd nog ervoor kiezen om deze alsnog te rhodineren. Dan zien deze er wit uit. Vergelijkbaar met de kleur van  witgoud. Met het grote verschil dat je een hardere en voordeligere ring draagt. Daarnaast valt het vervagen van de rhodium laag minder snel op in vergelijk tot witgoud.

Wanneer je voor wit kiest, dan is de alles overtreffende optie “River platina”. Dit is een wereldwijde gepatenteerde legering van onze trouwringen leverancier. Enkel leverbaar in een 950 / 1000 platina samenstelling. En verkrijgbaar bij een hand vol speciaal geselecteerde specialisten.

Om dit te bereiken is er jaren lang ontwikkeld aan een platina die witter is. Zonder dat de eigenschappen veranderen van de vergelijkbare platina 950 legering. Na het bereiken hiervan is de legering hierop getoetst door een wereldwijd overkoepelend orgaan. En na de positieve uitslag is de river platina legering officieel gecertificeerd en als patent vastgelegd. River platina, ultiem duurzaam wit.

Trouwringen informatie over Trouwringen palladium

En ‘last but not least’ binnen de witte edelmetalen volgen nog de palladium ringen. Dit edelmetaal wordt scheikundig aangeduid met de letters “Pd” en behoort tot de platina groep. Dit hiervan afgeleide edelmetaal heeft daarom dezelfde sterke eigenschappen. Met uitzondering van de kleur en het soortelijk gewicht. Op dit moment is palladium het kostbaarste edelmetaal. Dit komt door de industriële veelzijdigheid van het edelmetaal. En vandaar de wereldwijde grote vraag op de financiële edelmetalen markt.

trouwringen in paladium foto tr0678

Daarom is het door deze veelzijdigheid niet verwonderlijk dat dit edelmetaal ook veel als bijzet voor witgoud wordt gebruik. Want des te meer we hiervan aan goud toevoegen, des te grijzer de kleur wordt. In plaatst van gelig wit veranderen we de basis hiervan naar grijs wit.

De kleur is veel grijzer dan die van platina. Dit zorgt voor een robuust en stoer uiterlijk van de ringen. Vandaar dat we veelal moderne ringen uitvoeringen verkopen in palladium. Vaak in combinatie met andere kleuren edelmetalen. Want het grijze palladium zorgt voor een verhoogd contrast naast het gebruik van andere kleuren.

Diverse palladium legeringen

Verkrijgbaar in een trouwringen palladium 950 legering. Een 585 op 1.000 delen variant. En een platina-palladium 600 legering. Iedere legering heeft haar unieke kleur en eigenschappen. Deze kunnen jullie in de winkel naast elkaar zien om tot de juiste keuze te kunnen maken.

Wanneer jullie kiezen voor dit prestigieuze en luxe edelmetaal. Dan gaat er een wereld voor jullie open. Want dit is een alleskunner. Dankzij de veelzijdigheid van palladium hebben jullie in de combinatie met andere edelmetalen de meeste mogelijkheden voor jullie palladium trouwringen. Dus garanderen wij dankzij de veelzijdigheid van palladium altijd unieke ringen.

Trouwringen informatie over Meer kleuren bicolor trouwringen

Nu hebben we alle edelmetalen voor je op een rij gezet. Maar kan je nu deze materialen ook combineren in een ring of paar ringen? Dit is vaak wel het geval. Maar het ligt aan de legeringen die je met elkaar wenst te combineren of dit mogelijk is. Want niet alle legeringen kunnen met elkaar verbonden worden. Hierbij kan je stellen dat een hoge karaat legering verbonden kan worden met een andere hogere karaat legering.

Bijvoorbeeld een 950/1000 platina legering kan je combineren met een gouden legering vanaf 14 karaat. En je kan aan de andere kant lagere karaat legeringen weer met elkaar combineren. Dus er is meer mogelijk dan dat er niet mogelijk is. Voor een juist overzicht van de mogelijkheden kan je binnen het configuratie systeem met één druk op knop alle mogelijkheden onder elkaar zien van je favoriete uitvoering.

trouwringen meer kleuren bicolor foto tr0806

Meest gebruikte bicolor meer kleuren combinaties.

De naam bicolor staat voor een combinatie die bestaat uit twee kleuren. Wanneer we drie kleuren samen in een ring combineren. Dan noemen we dit tricolor. Maar naar de trouwringen in meer kleuren bicolor wordt het meest gevraagd. En staan in verkoop met kop en schouders bovenaan.

Hierin is de kleur combinatie wit en geel in goud het meest populair. Maar ook in combinatie met de kleuren rosé en rood komt steeds vaker voor. Dus kunnen we rustig stellen dat de kleur wit in de basis voor de ring het meest populair. Deze neemt dan ook vaak het grootste ring oppervlak voor zijn rekening.

En hierdoor zijn er veel verschillende legeringen voor de meer kleuren ringen mogelijk. Steeds vaker wordt voor het witte edelmetaal voor palladium-zilver gekozen. Deze kleur is grijzer en zorgt voor een verhoogd contrast met de gecombineerde kleur. Wanneer je dan kiest om de ene legering te matteren en de andere legering glanzend te bewerken. Dan geef dit een extra verhoogd contrast effect.

Daarnaast zorgt de keuze voor het palladium-zilver voor een heel andere prijs klasse ten op zichtte van een vergelijkbare gouden uitvoering.

Trouwringen informatie over Trouwringen met zwart carbon

De carbon trouwringen zijn veelzijdiger dan je denkt. Vaak verwachten de mensen een grof en stoer uiterlijk. Echter kunnen de ringen met carbon eleganter zijn dan je wellicht op je netvlies hebt.

carbon trouwringen zwart roodgoud foto tr0524

Want wanneer je deze met een bolle modellering ring combineert. Vervolgens glanzend laat bewerken. En dan ook nog eens verfraaid met het gebruik van diamant. Dan ontstaat ineens een chique en luxe trouwring.

Kijk maar eens naar dit afgebeelde paar ringen. Hier zie je dat de ringen in roodgoud zijn uitgevoerd. Hier ben je overigens vrij, want ook de trouwringen met carbon zijn in alle edelmetalen leverbaar. Maar wanneer je aan de binnenzijde van de damesring kijkt. Dan zie je direct wat we bedoelen. Deze glans in combinatie met het zwart carbon en diamant maakt het geheel af.

Toch wordt carbon vaker voor stoere en design ringen gekozen. Dit komt door het uiterlijk van het zwarte carbon. Maar ook zeker waarvoor carbon wordt gebruikt. Je vindt het terug in de luchtvaart, auto industrie en scheepvaart, waar men masten en gieken ervan maakt.

Wat is nu precies carbon?

Het materiaal carbon is een koolstofvezel. Deze bestaat uit extreem dunne vezels van circa vijf tot tien micrometer. Deze vezels worden in matten gevlochten. Hierdoor wordt het carbon zeer stug en heeft het een immense trekkracht. Daarnaast oxideert het niet onder invloed van water en zuurstof. En daardoor past het perfect bij de andere edelmetalen die deze eigenschappen delen.

trouwringen met carbon en diamant foto tr0536

Door de stugge eigenschappen heeft het een groot krasbestendigheid. Ideaal voor het gebruik van trouwringen. Krast het dan helemaal niet? Helaas. Alles kan krassen. Zelfs diamant. Heeft het verder geen nadelen? Niet echt.

Maar je kan het niet solderen zoals de edelmetalen. Dus mocht je ring een keer vergroot of verkleint worden van ringmaat. Dan wordt de ring naar de fabrikant retour gestuurd. Deze maakt de ring vervolgens op de juiste ringmaat en voorziet de ring van nieuw carbon. Het bestaande carbon zal dan in zijn geheel vervangen te worden.

Trouwringen informatie over de Trouwringen prijzen

De prijzen van de trouwringen lopen nogal uiteen. Dit komt vanwege het brede aanbod en mogelijkheden. Maar hoe komen nu eigen de trouwringen prijzen tot stand? Dit heeft voornamelijk te maken met de edelmetaal keuze. Hierin zitten grote prijs verschillen. Maar ook het makelij en de kwaliteit van de ringen. Hebben we te maken met een eenvoudige uitvoering of een gecompliceerde uitvoering. Daarnaast het gebruik van stenen in een ring. Kies je hierin voor diamant, dan zijn de mogelijkheden in combinatie met het budget eindeloos.

Wanneer we nu eerst eens kijken naar het edelmetaal. Dan is naast je keuze de uitvoering van de ring bepalend. Hierin spelen de breedte en de hoogte / dikte van de ringen een belangrijke rol. Want des te breder en des te hoger de ring. Des te meer materiaal we voor de ring nodig hebben. En andersom geld uiteraard hetzelfde. In combinatie met het makelij gaat de prijs omhoog wanneer we meerdere vergelijkbare kleur legeringen combineren in een ring.

trouwringen prijzen foto tr0798

En dan een hele belangrijke. De kwaliteit ! Want binnen de trouwringen aanbieders zijn er veel verschillen in kwaliteit. Hierin hebben de ringen producenten een stapje voor op de goudsmeden. Want waar je bij de goudsmeden kiest voor het ontwerp, kies je niet voor duurzaamheid. Dit komt door het ontbreken van geavanceerde machinerieën. Waardoor goudsmeden vaak niet de juiste hardheid van het materiaal kunnen leveren.

Ringen gemaakt uit buis zijn minder duurzaam

De meeste trouwringen aanbieders verkopen trouwringen vervaardigd uit buis materiaal. Dit is een voordeligere manier van produceren, aangezien ze de verschillende legeringen aankopen bij derden partijen. Met als nadeel dat dit buismateriaal zachter is. Daarnaast ben je beperkter in je aanbod. Aangezien je hieruit niet ieder model kunt produceren.

Kies voor gesmede ringen

Vandaar dat wij enkel gesmede ringen verkopen. Dit is de best verkrijgbare kwaliteit in de markt en daardoor de duurzaamste. Want bij gesmede ringen wordt er in het productie proces een heel belangrijke extra stap gezet. We beginnen om de juiste legering te verhitten, waardoor deze smelt. Vervolgens wordt deze uitgegoten in een rechthoekige mal. Na afkoeling hiervan ontstaat een rechthoekige plaat van circa een 2 centimeter hoog. Deze wordt vervolgens meerdere malen gewalst tot deze de juiste hoogte bereikt.

Ieder keer dat de plaat wordt gewalst, worden de moleculen dichter tegen elkaar gedrukt. En hierdoor wordt het materiaal na iedere wals harder en harder. Je kunt dit proces vergelijken met het zelf pasta maken. Wanneer de plaat de juist hoogte heeft. Wordt deze vervolgens onder een kamer grote pers gelegd. Hier worden uit de plaat ronde ringen uit één stuk gestanst. En in het verdere verloop binnen de productie blijft deze ring uit één stuk bestaan. Vanwege dit proces worden de ringen gemiddeld 40 % harder en daardoor duurzamer dan vergelijkbare ringen vervaardig uit buismateriaal.

De hardheid van de legering wordt in de term Vickers uitgedrukt. Vraag hier zeker naar tijdens jullie oriëntatie naar ringen. Want dan weet je direct of je te maken hebt met een verkoper met de juiste kennis. En je hebt deze waardes nodig om ringen van verschillende aanbieders naast elkaar te leggen. Anders ben je appels met peren aan het vergelijken. En aangezien je trouwringen maar één keer in je leven aanschaft, dient dit wel de juiste keuze te zijn.

trouwringen prijs foto tr0704

Trouwringen informatie over Eenvoudig of gecompliceerde ringen

En dan zijn we bij de laatste in de rij gekomen die de trouwringen prijzen bepalen. Want is het ontwerp van jullie ringen eenvoudig. Dan nemen deze minder tijd in beslag. Zijn ze daarin tegen gecompliceerd, dan neemt de productie hiervan meer tijd in beslag. En tijd is geld, aangezien het uurloon van de medewerkers hierin doorweegt.

Ditzelfde geld voor het steen gebruik in je ringen. Want laat je de ring met veel stenen uitvoeren. Dan is iedere zetting waar de steen in gezet wordt een extra handeling. Kies je daarnaast voor diamant. Dan komt er een meerwaarde bovenop van deze kostbare edelsteen. En des te groter de diamant des te kostbaarder deze wordt.

Maar dan staat hier wel één keer zetwerk tegenover. Kies je voor meerdere diamanten met een vergelijk diamant gewicht tot die ene steen. Dan betekent dit meer zet kosten. Je gaat dan ook zien dat dit tot een bepaalde grote van diamant geen groot verschil maakt. Maar daarna telt de regel. Des te groter de diamant, des te zeldzamer. En daardoor des te kostbaarder.

De trouwringen prijzen bepaal je zelf !

Daarom is het maar goed dat je bij ons alle prijzen overzichtelijk en in één oog opslag met elkaar kunt vergelijken. Want het trouwringen configuratie systeem kent geen geheimen. Deze maakt voor jullie alle mogelijkheden in makelij, uitvoering, bewerking, model keuze en ga zo maar door, direct inzichtelijk. Hierdoor kan je zelf de trouwringen prijs bepalen. Dit kan door de keuze van legeringen. Het aanpassen van de breedte en de hoogte. En het gebruik van diamanten, waarbij je zelf ook de diamant kwaliteit kunt instellen.

Hierdoor heb je binnen het configuratie systeem de prijzen in eigen hand. Want bij iedere verandering die je aan de ringen aanbrengt. Veranderd de prijs direct in beeld mee. En deze zijn gekoppeld aan de huidige edelmetaal koersen. Altijd accuraat. Zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Een prettige bijkomstigheid al zeggen we het zelf.

Vandaar dat bij de afgebeelde trouwringen op onze website een “prijs op aanvraag” vermeld staat. Hierdoor ontvang je altijd de juiste prijs van dat moment. Niets is vervelender om een winkel binnen te stappen, waarbij je daarna te horen krijgt dat de online ringen prijzen verouderd zijn. En daarom vind je altijd wel ergens op de website, dat de prijzen onder voorbehoud zijn !

Trouwringen informatie over Gladde trouwringen

gladde trouwringen foto tr0830

De gladde ringen bieden wij in ieder edelmetaal en legering aan. Hierbij is er keuze uit achttien verschillende modelleringen. Van een bol model, vlakke uitvoering tot aan een uitgeholde ring toe. En hier weer varianten op. Verkrijgbaar vanaf twee millimeter breed oplopend per halve millimeter tot aan tien millimeter breedte. En aanpasbaar in hoogte en dikte van de ring.

Hierdoor kan je de gladde trouwringen, wel of niet verreikt met edelstenen exact afstemmen in hoogte op je verlovingsring. Zodat je deze samen aan dezelfde vinger kunt dragen. Door onze ervaring en assortiment hebben wij veel mogelijkheden om hier een fantastische combinatie van te maken. En op een manier dat beiden ringen elkaar versterken. En hierdoor wordt de individuele schoonheid per ring tot een hoger niveau getild.

Hierin zijn de gladde trouwringen bezet met briljant in een kanaalzetting favoriet. Een voorbeeld hiervan zie je op onderstaande foto. Of in plaats van een kanaalzetting worden de briljanten op een rij gezet in pavé zettingen. Dit geeft de trouwring een klassiekere look mee.

Daarnaast kan je de ringen aan de buitenzijde bewerken met verschillende matteringen en groeven. Laat je bijvoorbeeld je gladde trouwring glanzend of ga je voor een stoere ijs mattering. Waarbij het lijkt dat er ijskristallen op je ring zitten. We hebben alle tools in huis om de ringen de gewenste uitstraling mee te geven.

Trouwringen informatie over de Klassieke trouwringen

klassieke trouwringen met briljant in kanaalzetting foto tr0751

Onder de klassiek ringen verstaan veel mensen dat deze glad zijn uitgevoerd. En dit klopt. Althans, de gladde modellen maken hier onderdeel van. Maar onder klassieke trouwringen bieden we zo veel meer. Hoe kan je deze groep dan het beste omschrijven? Hier bestaat niet echt een definitie van. Maar wij omschrijven het als ringen die geen of een lichte bewerking hebben, waardoor ze een rustige uitstraling behouden.

Denk hierbij dat de ringen zijn uitgevoerd met een summier lijntje aan één of beiden zijkanten. Of dat deze zijkanten verlaagd liggen door middel van een freeslijn. Andersom kan uiteraard ook dat je juist de ringen klassiek bewerkt met een specifieke bewerking. Zoals bijvoorbeeld met een parelmotief rand aan te brengen. Dan benadruk je juist een klassieke look van de ringen.

En daarnaast vallen de ringen gewoon met stenen te bezetten. Vaak is er dan sprake van een enkele steen die we in de ringen aanbrengen. Of wanneer de voorkeur naar meerdere stenen uit gaat. Dan wordt gekozen voor een zet wijze die rust uitstraalt. Zoals de foto hier rechtsboven. Hier zijn zet poten zichtbaar, aangezien deze er niet zijn. Bij deze kanaalzetting liggen de stenen verlaagd in het goud. En zijn deze tussen twee banen gezet, waar ze worden vastgeklemd. Overigens kan je hier zelf het aantal stenen en soort stenen voor bepalen.

Trouwringen informatie over Exclusieve trouwringen

Wanneer we over exclusieve ringen spreken. Dan zijn dit voor velen ringen die uitgevoerd zijn met behoorlijk of veel diamant. En uiteraard begrijpen we dit standpunt. Maar dan koppel je exclusief aan kostbaar. En bij kostbaar hebben wij een andere gedachte. Want wij verkopen inderdaad enkel exclusieve trouwringen. En dit bedoelen we niet vanwege de prijsklasse, maar vanwege de originaliteit. Want bij ons stel je zelf de ringen samen. Individueel of per paar. En hierdoor worden het altijd unieke ringen. En in onze ogen spreek je dan pas over exclusief.

exclusieve trouwringen foto tr0746

Exclusieve keuze in alle edelmetalen en legeringen. Waar andere aanbieders slechts een selectie hieruit aanbieden. Diamant zettingen die we exclusief voor onze klanten bieden. De trouwringen exclusief in ieder model qua breedte en hoogte aan te passen, voor de juiste match aan je vinger en hand. En zo kunnen we nog even doorgaan. Dus één ding is zeker. De exclusiviteit zit hem bij ons niet in de prijs !

Trouwringen met diamant

Nu we toch in de exclusieve hoek zijn beland. Gaan we verder met de diamanten trouwringen. En hier gaat weer een aparte wereld voor jullie open. Want de mogelijkheden hierin zijn ongekend. En dan spreken we niet enkel over de diversiteit aan diamant zettingen. Maar ook in de kwaliteit van de diamant zelf. En daar komt ie weer. Waar anderen een bepaalde diamant kwaliteit leveren en zich daaraan houden.

Kan je bij ons deze zelf kiezen. Net naar gelang je behoefte ligt. Dit kan een gevoel zijn. Hoe je bent opgegroeid. Met of zonder sieraden en diamant kennis. Of juist een budgettaire keuze zijn. En waar velen met diamant een connectie maken met een witte kleur. Leveren wij de trouwringen met diamant in een diversiteit aan kleuren. Deze diamant kleuren zijn; wit, zwart, geel, cognac, ijsblauw, hemelsblauw, oceaan blauw, appel groenen kersen rood.

En wanneer we het over de gekleurde diamant hebben. Dan hebben we het over natuurlijke diamant die gemanipuleerd zijn op kleur. Dus geen natuurlijke gekleurde diamanten. Of wel diamant die een bepaalde kleur kregen vanuit de natuurlijke omstandigheden. Want deze zijn te schaars en niet voldoende voorradig om consistent te kunnen leveren. Niet in gewicht van de diamant en niet in de juiste kleuren.

Trouwringen informatie voor Trouwringen met steen

trouwringen met steen foto tr0511

En wanneer de voorkeur niet naar diamant uitgaat. Dan zijn er nog andere opties en mogelijkheden. En hierin is er keuze van zirkonia tot aan de edelstenen groep. Wanneer je bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan de maandsteen waarin je geboren bent. Of dat de keuze valt voor je favoriete kleur. Wij leveren de trouwringen met stenen naar wens.

Passend bij het samengestelde ontwerp en jullie wensen. De stenen kunnen zowel aan de oppervlakte, als aan de zijkanten van de ringen bezet worden. Hiervoor geld wel dat hiervoor voldoende materiaal of wel edelmetaal aanwezig dient te zijn. Dus des te groter je de stenen wenst, des te hoger dien je de ring uit te voeren. Daarnaast komen witte en kleurstenen het mooist uit in wit edelmetaal.

Dit geeft het grootste contrast en de stenen absorberen niet de kleur van het edelmetaal op. Hierdoor kunnen de stenen afwijken van kleur. We bespreken graag de mogelijkheden met jullie. En adviseren over het gebruik van de stenen en hun specifieke eigenschappen.

Goedkope trouwringen

In ieder ringen aanbod mogen ze niet ontbreken, de trouwringen goedkoop van aard. Vandaar dat wij deze zeker ook aanbieden. En uiteraard is goedkoop een relatief begrip. Maar we bieden zeker trouwringen die goedkoop zijn aan. En dan niets van een beperkt aanbod en kiezen maar uit de voorbeeld modellen. Maar gewoon zelf je ringen samen stellen. Wel vallen er vaak bepaalde edelmetalen af. Aangezien de ringen dan snel boven het budget uitstijgen.

goedkope trouwringen foto tr0532

Laten we de proef op de som nemen. Wat denken jullie dat de hieronder afgebeelde ringen per paar kosten. En dan is dit inclusief de uitgevoerde diamant. Deze ringen zijn 6 millimeter breed en twee briljant geslepen diamanten van 0,01 ct. per stuk. Dus in totaal 0,02 ct. aan diamant gewicht. Nou? Wanneer we nu het antwoord hier gelijk onder zetten, dan is dit uiteraard te eenvoudig.

Het antwoord is nabij

Vandaar dat je het zo meteen kunt lezen. En we schrijven het voluit, zodat het niet direct binnen de tekst opvalt. Deze goedkope trouwringen van 6 millimeter breed, inclusief de diamant komen op driehonderd en vijfenzestig euro per paar. En dan zijn het ringen van de hoogste kwaliteit. Dus gesmede ringen. Die langer dan een leven lang mee gaan en duurzaam in gebruik zijn. En dit is slechts een voorbeeld, want het kan nog voordeliger !

En dit bepaal je helemaal zelf. Want bij het zelf samen stellen heb je alle tools in de hand om de prijzen zelf te reguleren. Ideaal om binnen budget te blijven. Of juist om een budget te kunnen bepalen. En vanwege het makelij, spreken we hier dus absoluut over het feit. Dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn !

Trouwringen informatie over het gebruik van de Trouwringen configurator

Zoals we al in het begin aangaven. Zijn wij geen voorstander om je trouwringen online te kopen. Maar je kan uiteraard wel heel goed online oriënteren. Want bij het lezen van deze tekst zijn jullie dit precies aan het doen. Maar wanneer je trouwringen online wilt vergelijken. Gebruik dan wel hiervoor een configureer systeem. Want een plaatje is en blijft geduldig.

Met dit systeem kan je zelf het ontwerp wijzigen. En dit zorgt ervoor dat je ziet, wat je wel en juist niet mooi vind. En hierdoor kan je sneller de juiste keuze maken.Vandaar dat we hieronder een korte handleiding weergeven. Zodat je daarna via onderstaande link aan de slag kan.

trouwringen configurator online foto

Verkorte configurator handleiding

Zodra je op de link van de trouwringen configurator klikt, dan word de website www.detrouwringjuwelier.nl geopend. Klik vervolgens rechts bovenaan de pagina in de menubalk op “Configurator”. Scrol vervolgens naar beneden en klik op de button “klik hier voor de configurator”. Nu opent de configurator zich en laat deze de damesring zien onder ring nummer: 1.

Onder ring nummer:2 vind je de bijpassende herenring terug. Maar dan zonder diamant uitgevoerd. Maar dat is voor later. Laten we eerst terug gaan naar  de damesring. Want alle wijzigingen die je nu aan de damesring gaat aanbrengen, veranderen automatisch ook bij de herenring.

Trouwringen informatie over de verschillende ring profielen

Klik maar eens rechts op het pijltje naast “profiel”. Nu zie je verschillende modelleringen van de trouwringen. Klik er maar eens één aan. Nu zie je dat de dames trouwring direct verandert in het model van je keuze. Klik vervolgens maar eens op breedte. Nu zie dat je een ringbreedte kunt ingeven.

Dit kan je vanuit huis lastig inschatten en dit dien je in de winkel aan je vinger en hand te zien. Maar de meest voorkomende dames breedte ligt tussen 4 en 5 mm breedte. Ditzelfde geld voor de hoogte die je in kan stellen. Deze ligt gemiddeld tussen de 1,6 en 2,0 millimeter.

Gaan we vervolgens één vakje naar rechts. Dan zie je hier “Gehalte staan”. Wanneer je deze opent. Dan zie je alle leverbare edelmetalen staan met de daarbij horende damesring prijs. De opties die je hierin terug vind is afhankelijk van de kleur keuze die je voor de ring hebt gemaakt. Ga maar eens linksonder naar het woord “kleur” bij de afgebeelde onderste ring.

trouwring ontwerp foto

Dan laat de trouwringen configurator de dichtstbijzijnde kleuren van het ingestelde grijs zien. Maar wanneer je nu eerst op de bovenste kleur “donkergrijs” klikt. En vervolgens nogmaals op het pijltje naast de kleuren klikt. Dan worden de andere kleuropties ook zichtbaar.

En rechts van de onderstaande ringen foto zie je het woord “oppervlakte” staan. Wanneer je nu op het pijltje hiernaast klikt. Dan zie je verschillende mogelijkheden m de buitenzijde van de ring te bewerken. Hierdoor krijgt de ring al snel een geheel ander uiterlijk.

Rechts bovenaan de pagina vind je de trouwringen prijzen terug. Deze zijn actueel gekoppeld aan de edelmetaal koersen, waardoor dit altijd de juiste prijs is. En bij iedere wijziging  die jullie aan de ringen doorvoeren, verandert de prijs direct mee.

goud smelten afbeelding

Trouwringen informatie om de trouwringen los ven elkaar te bewerken

Wanneer je nu ring nummer: 2 aanklikt. Dan zie je dat alle wijzigingen aan de damesring bij de herenring ook veranderd zijn. Maar wanneer je nu aan de linkerkant in het rode rijtje op de bovenste button “algemeen” drukt. Dan stelt de trouwringen configurator de vraag of je de heren trouwring los van de damesring wens te veranderen.

Wanneer je nu “los van ring 1 bewerken” aanklikt. Dan kan je veranderingen aan de heren trouwring doorvoeren. Maar blijft de damesring zoals je deze had ingesteld.

En dit is de basis van het configuratie systeem. Want wanneer je nu bovenin op de pagina in de menubalk op het woord “trouwringen” klikt. Dan wordt er een database aan trouwringen ingeladen. Nu krijg je allemaal voorbeelden van trouwringen te zien. Deze kan je vervolgens door een afbeelding aan te klikken vergroot weergeven.

diamant in trouwring zetten

Bestaande trouwringen afbeeldingen inladen

Daarna zie je rechts naast de vergrote ringen weergave, de optie staan “met de configurator bewerken”. Wanneer je deze aanklikt, dan worden de afgebeelde ringen in de configurator ingeladen. En met de basis die we net hebben doorgenomen, kan je nu eenvoudig zelf de ringen veranderen.

Mocht je nu iets aan de ringen veranderen waar je het niets eens mee bent. Dan kan je altijd de configuratie één stap terug zetten. Deze knop vind je links naast de set prijs. Daarnaast kan je ontwerpen printen en je kan ze opslaan. Deze opties vind je aan de rechterkant van de afbeelding in het rood weergegeven.

Klik op de volgende link om nu met behulp van de configurator ringen samen te stellen.

Trouwringen informatie over en waarom Trouwringen Breda

Trouwringen specialist Rings & Suits is gevestigd in de mooie stad Breda. Deze plaats is centraal gelegen in de provincie Noord-Brabant. En is een belangrijk en centraal punt in Nederland voor de transportsector van goederen en mensen. Deze stad wordt door aanwezigheid van historische panden en Bourgondische inslag. Ook wel de parel van het Zuiden genoemd.

De eigenaar is een geboren en getogen Bredanaar en tweede generatie juwelier. Hierdoor staat de firma al ruim 65 jaar op de Bredase markt. In 1999 begon eigenaar William Albers met de trouwringen specialisatie. Vanwege dit succes verhuisde men in 2011 van de binnenstad van Breda naar de wijk het Ginneken te Breda-Zuid. En startte men aldaar een trouwringen speciaalzaak. Door toevoeging van het maatwerk in trouwpakken in 2015 volgde ook direct de naamswijziging.

trouwringen breda interieur foto

De ongedwongen sfeer in het Ginneken. Het amicale en de aanwezigheid van overige sector speciaalzaken. Sluit aan bij de werkwijze voor de trouwringen Breda specialist. Waar het woord “moeten” niet in het vocabulaire te vinden is. Maar de klanten met hun wensen centraal staan. Ze graag een uitdaging aangaan. En niets te veel is. Je klantvriendelijk en professioneel wordt bijgestaan in de zoektocht naar jullie bijzondere trouwringen.

Klanten komen uit heel Nederland

We zijn gevestigd in het zuiden van Nederland. Maar onze klanten komen uit alle hoeken van Nederland. En laten we dan maar gelijk beginnen met de omgeving die je niet verwacht. Namelijk het noorden van Nederland. Verkopen we trouwringen Groningen en omgeving? Jazeker. Echter geld wel de stelregel. Des te verder weg de klant woont, des te minder klanten naar Breda komen.

Maar kijken we naar de omgeving trouwringen Den Haag of de omgeving trouwringen Zoetermeer. Dan kunnen we rustig spreken over regelmatig. Ofwel ontvangen we maandelijks meerdere klanten uit deze regio.

En kijken we naar de omgeving trouwringen Rotterdam of de omgeving trouwringen Amersfoort. Dan spreken we zelfs over wekelijks ontvangst van klanten uit deze regio’s. En daar zijn we uiteraard blij mee. Want zeg nu zelf. Wat is nu een uur of twee uur in de auto zitten voor de ultieme ringen?

Trouwringen informatie over Trouwringen kopen

We hebben hierboven veel trouwringen informatie weergegeven. Zodat jullie goed voorbereid de trouwringen kunnen kopen. Je weet nu dat wij geen trouwringen via de website verkopen en waarom. Tevens weten jullie nu ook dat er veel verschil op de markt is. En dat hierin veel te kiezen valt. Of beter gezegd, dat jullie veel juiste keuzes dienen te maken. Dus ons eerste advies is. Ga voor trouwringen te kopen naar een specialist. Niet diegene die het roepen en schrijven. Maar diegene die hun gehele bedrijfsvoering hierop afgestemd hebben.

Ons tweede en belangrijkste advies is. Kom in je oriëntatie voor trouwringen ook zeker naar ons !

Hieronder vind je de informatie waarom je hiervoor zeker naar Rings & Suits toe gaat. Want de trouwringen kopen kan iedereen en overal. Maar weet wat je koopt en waar je op dient te letten. Want de kwaliteit van de ringen wordt pas na het dragen zichtbaar. En hoe zit het dan met eventuele garantie? Maar vooral met de service? Want trouwringen van hoge kwaliteit, verdienen ook professionele service en onderhoud !

Rings & Suits – Trouwringen informatie

[/read]

 

Trouwringen actie – aanbieding

trouwringen actie aanbieding foto

Nu bij aanschaf van een trouwring of paar trouwringen.

De ring gravure & een briljant gratis !

 

Oneindige cirkel

Wist je dat trouwringen symbolisch voor de oneindige cirkel staan? Want een trouwring wordt altijd uit één geheel gemaakt. En in de wandelgangen wordt gesproken dat een onderbroken trouwring ongeluk brengt. Of dit het geval is weten we niet, maar waarom het risico nemen.

Trouwringen van de hoogste kwaliteit

Maar wat we wel weten. Is dat onze trouwringen sterker zijn. Want deze worden uit één geheel gemaakt. En in ons geval extra sterk ! Want wij verkopen enkel gesmede ringen. Vandaar dat deze gemiddeld 40 % harder zijn dan de gemiddeld verkochte trouwring. En daardoor duurzamer, dus minder kras gevoelig !

Trouwringen informatie over de Garantie

Op onze ringen ontvang je levenslange garantie. Geldig op eventuele productie fouten. Je bent dan altijd verzekerd van nieuwe ringen. Gebruikssporen wegens normaal of verkeerd gebruik zijn uitgezonderd. Maar hiervoor kan je terugvallen op onze uitstekende service.

Ster service

Want hiervoor ontvang je bij ons een levenslange matteer en polijst garantie ! Kom zo vaak naar wens langs voor een service beurt. Je gaat verstelt staan van het resultaat. En geheel gratis ! Daarnaast controleren we direct eventueel aanwezige steen zettingen.

Trouwringen informatie voor Speciale onderhoudsprijzen

En mocht er onderhoud aan de trouwringen nodig zijn die buiten de garantie en of ster service vallen. Dan rekenen we hiervoor speciale service prijzen.

Voordelen van een afspraak maken

In de winkel kan je alle modellen aanpassen. In ieder gewenste breedte en modellering. We tonen je alle edelmetalen en bewerkingen. Op deze wijze kan je eenvoudig de trouwringen zelf samenstellen. En ter inspiratie hebben we bijna 1000 modellen op voorraad.

Je kan bij ons zeven dagen per week op afspraak terecht. Hierin bieden we 100 % aandacht en advies. We plannen twee uur voor jullie in. Hierdoor is er alle tijd om in rust de collecties door te nemen en te passen. En om je vragen te stellen. Want bij Rings & Suits is trouwringen uitzoeken een beleving !

Dus maak een afspraak. Dan gaan we samen aan de slag voor jullie ringen.

Rings & Suits – Trouwringen informatie