Trouwschoenen Breda voor heren

Je trouwschoenen Breda stel je zelf samen !

De zoektocht naar de ideale trouwschoenen wordt afgerond bij Rings & Suits in Breda. Hier ontwerp je zelf je eigen schoenen, net als de trouwringen, maatpakken en overhemden. Kort gezegd: voor je complete trouwoutfit inclusief trouwschoenen kom je naar ons in Breda!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwschoenen breda heren online foto77 zwart print john1

Trouwschoenen Breda maken de man

Het is belangrijk dat je trouwschoenen er perfect uitzien en heerlijk zitten op jullie grote dag. Je wilt tenslotte geen last van je voeten krijgen! Samen met ons stem je je gehele outfit van begin tot het einde af, zodat je vol comfort schittert op de trouwdag.

In onze winkel in Breda laten we je verschillende modellen trouwschoenen zien in combinatie met de leersoorten. Alle modellen zijn leverbaar van maat 38 tot en met maat 48 met een G en H breedte leest.

Houd rekening met een levertijd van circa vier weken. Het is je trouwdag, dus kies voor zekerheid en bestel je trouwschoenen ongeveer acht weken voor de bruiloft! Begin nu vast met designen.

Ben je nog niet zover, maar wil je wel graag je geliefde ten huwelijk vragen? Dan vind je bij ons ook de mooiste verlovingsringen.

Maak een afspraak en ervaar ons persoonlijke advies

Onze winkel is gevestigd aan de Ginnekenmarkt in Breda, waar we je graag alle trouwschoenen laten zien. We nemen de tijd om je nader kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Dit doen we op afspraak. Dit voorkomt eventuele wachttijden en zorgt ervoor dat we je de aandacht kunnen geven die je verdient.

Toch toevallig in de buurt? Loop dan zeker spontaan even binnen voor een eerste kennismaking. Wij zorgen voor een fijn ontvangst met een drankje en voldoende informatie. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 076-7370220.

 

trouwpakken op maat

Alles onder één dak – Maatwerk trouwpakken

We gaven het al in het begin aan. We hebben meer dan alleen trouwschoenen Breda. Want ook voor je trouwpak ben je van harte welkom. Deze maken we op maat. Dus je stelt zelf samen met ons je maatpak samen. Dankzij het maatwerk zorgen wij ervoor dat je op de trouwdag als bruidegom schittert. Maar ook dat je het pak daarna door kunt dragen !

En één ding is al zeker. Het wordt net als de trouwschoenen Breda altijd een uniek trouwpak. Klik op de volgende link voor je trouwpakken Breda.

 

Trouwringen en verlovingsringen naast trouwschoenen Breda

Maar ook voor de trouwringen ben je op het juiste adres. Want deze stel je ook zelf samen. Individueel of per paar. En in ieder edelmetaal leverbaar. Gaan jullie voor een klassiek of juist een stoer uiterlijk? In een bolle, vlakke of uitgeholde uitvoering? Wat jullie keuze ook wordt. Wij kunnen de ringen naar jullie wens maken.

Dus wens je de trouwring naast je verlovingsring aan dezelfde vinger te dragen? Dan stemmen we de trouwring op de verlovingsring af. Hierdoor versterken de ringen elkaar en zien ze er als set waanzinnig uit. Want we kunnen namelijk de trouwringen ook in hoogte / dikte afstemmen. En dit is niet standaard binnen de ringen branche. Klik op de volgende link voor meer informatie over de trouwringen Breda.

verlovingsringen set

En mocht je nog niet in het bezit zijn van een verlovingsring of deze nog niet aangeschaft hebben. Dan kan je ook hiervoor bij ons terecht. We hebben een grote collectie die scherp geprijsd in de markt staat. In combinatie met een goede prijs opbouw.

Hierdoor kan je zelf de prijsklasse van de ring bepalen. En hoef je dus nog niet te kijken naar de combinatie met de trouwring. Want voor iedere verlovingsring kunnen wij de trouwringen  afstemmen.

Jullie zijn van harte welkom.

Contactgegevens

  • Rings & Suits – trouwschoenen Breda
    Ginnekenmarkt 8
    4835 JC Breda
  • +31 (0) 76 – 737 0220
  • info@ringssuits.nl

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur