Trouwschoenen Breda

Direct naar meer trouwschoenen Breda afbeeldingen? Klik HIER

De zoektocht naar de ideale trouwschoenen wordt afgerond bij Rings & Suits in Breda. Hier ontwerp je zelf je eigen schoenen, net als de trouwringen, maatpakken en overhemden. Kort gezegd: voor je complete trouwoutfit inclusief trouwschoenen kom je naar ons in Breda!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

trouwschoenen breda heren online foto77 zwart print john1

Trouwschoenen maken de man, ook in Breda

Het is belangrijk dat je trouwschoenen er perfect uitzien en heerlijk zitten op jullie grote dag. Je wilt tenslotte geen last van je voeten krijgen! Samen met ons stem je je gehele outfit van begin tot het einde af, zodat je vol comfort schittert op de trouwdag. In onze winkel in Breda laten we je verschillende modellen trouwschoenen zien in combinatie met de leersoorten. Alle modellen zijn leverbaar van maat 38 tot en met maat 48 met een G en H breedte leest. Houd rekening met een levertijd van circa vier weken. Het is je trouwdag, dus kies voor zekerheid en bestel je trouwschoenen ongeveer acht weken voor de bruiloft! Begin nu vast met designen.

Ben je nog niet zover, maar wil je wel graag je geliefde ten huwelijk vragen? Dan vind je bij ons ook de mooiste verlovingsringen.

Maak een afspraak en ervaar ons persoonlijke advies

Onze winkel is gevestigd aan de Ginnekenmarkt in Breda, waar we je graag alle trouwschoenen laten zien. We nemen de tijd om je nader kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Bij voorkeur doen wij dit op afspraak. Dit voorkomt eventuele wachttijden en zorgt ervoor dat we je de aandacht kunnen geven die je verdient. Toch toevallig in de buurt? Loop dan zeker spontaan even binnen voor een eerste kennismaking. Wij zorgen voor een fijn ontvangst met een drankje en voldoende informatie. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

* * * * *