Trouwschoenen Dordrecht voor heren

Bij trouwschoenen Dordrecht stel je de heren schoenen zelf samen !

trouwschoenen Dordrecht heren schoenen online afbeeldingen foto6155 trouwschoen wit leon1trouwschoenen Dordrecht heren schoenen online afbeeldingen foto7256 trouwschoen wit leon4trouwschoenen Dordrecht heren schoenen online afbeeldingen foto83857 trouwschoen wit john1

 

Trouwschoenen Dordrecht: De zoektocht naar passende schoenen bij je trouw outfit is vaak een hele zoektocht.

Die tijd is voorbij, want voor je trouwschoenen ga je naar Rings & Suits. Hier kan je zelf schoenen designen naar eigen wens, net als de trouwringen, maatpakken en overhemden.

Anders gezegd; bespaar je zelf de zoektocht en kom direct voor je outfit naar ons. Vanaf het begin tot het einde kan je alles op elkaar afstemmen om op je trouwdag te schitteren!

Schoenen configurator:

Trouwschoenen Dordrecht configurator: Het designen kan bij ons in de winkel of bij je thuis. Via een schoenen online programma krijg je toegang tot de design wereld. Je hebt de keuze uit acht verschillende schoenen modellen. Van een klassieke vormgeving tot aan sneakers toe.

Maak eerst je keuze hieruit en dan begint het designen. Klik eerst aan de linker onderzijde om je keuze te maken uit een scala van leersoorten. Vervolgens klik je op je favoriete kleur en daarna op de schoen waar je deze wilt plaatsen.

Wanneer je alle posities hebt ingevuld ga je verder met het aangeven van de kleur veters, stiksels, voering en als laatste de lederen zool.

Trouwschoenen Dordrecht & riem:

Trouwschoenen Dordrecht & riem: Klik nu op de button “volgende stap / kies riem”. Het programma post nu een foto van je ontwerp op het beeldscherm. Je hebt nu keuzes uit twee verschillende gespen, één met een extra leerstukje en zonder leerstukje.

Nadat je hieruit een keuze hebt gemaakt krijg je alle mogelijkheden te zien. Aan de hand van de gekozen kleuren en leersoorten op de schoen, wordt automatisch een bijpassende riem samengesteld. Als extra optie heb je hier nog de keuze om de kleur van het stiksel aan te passen.

Vervolgens klik je rechts bovenaan op de button “volgende stap / uw gegevens”. Wanneer je nu de aangegeven velden invult en op de button “ontwerp opslaan” klikt, wordt het ontwerp via de mail naar je verstuurd.

Nu je trouwschoenen Dordrecht designen? KLIK HIER!

In deze mail ontvang je een persoonlijk ontwerp nummer van je ontworpen schoenen. Neem deze mee naar de winkel en we gaan samen de laatste hand leggen aan je ontwerp. We laten je de verschillende modellen schoenen zien in combinatie met alle leersoorten.

Wanneer het ontwerp definitief is, gaan we je maat nemen en kijken we welke breedte van schoenleest nodig hebt. Alle modellen zijn leverbaar vanaf maat 38 tot en met maat 48 in een G en een H breedte leest. Je dient rekening te houden met een levertijd van circa vier weken.

Aangezien het hier om je trouwschoenen gaat, adviseren we je deze acht weken voor je bruiloft te bestellen.

Trouwschoenen Dordrecht prijzen:

Trouwschoenen Dordrecht prijzen: Aangezien het configuratie systeem alles transparant weergeeft beschik je altijd over de juiste prijs.

Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je vooraf waar je aan toe bent. De weergegeven schoenen prijzen zijn dus altijd inclusief een bijpassende leren riem.

Bij de bestelling dien je rekening te houden met een aanbetaling a 50 %. Het restant van de betaling volgt bij levering. Wanneer we vermelden dat de schoenen in dezelfde Portugese fabriek worden geproduceerd, net als Nederlands bekendste merk heren schoenen, dan spreken we over een prima prijs – kwaliteit verhouding. Dat is nu trouwschoenen Dordrecht.

 

trouwpakken op maat

Alles onder één dak – Maatwerk trouwpakken

We gaven het al in het begin aan. We hebben meer dan alleen trouwschoenen. Want ook voor je trouwpak ben je van harte welkom. Deze maken we op maat. Dus je stelt zelf samen met ons je maatpak samen. Dankzij het maatwerk zorgen wij ervoor dat je op de trouwdag als bruidegom schittert. Maar ook dat je het pak daarna door kunt dragen !

En één ding is al zeker. Het wordt net als de trouwschoenen altijd een uniek trouwpak. Klik op de volgende link voor de trouwpakken Dordrecht.

 

trouwringen en verlovingsringen

Trouwringen en verlovingsringen

Maar ook voor de trouwringen ben je op het juiste adres. Want deze stel je ook zelf samen. Individueel of per paar. En in ieder edelmetaal leverbaar. Gaan jullie voor een klassiek of juist een stoer uiterlijk? In een bolle, vlakke of uitgeholde uitvoering? Wat jullie keuze ook wordt. Wij kunnen de ringen naar jullie wens maken.

Dus wens je de trouwring naast je verlovingsring aan dezelfde vinger te dragen? Dan stemmen we de trouwring op de verlovingsring af. Hierdoor versterken de ringen elkaar en zien ze er als set waanzinnig uit. Want we kunnen namelijk de trouwringen ook in hoogte / dikte afstemmen. En dit is niet standaard binnen de ringen branche.

verlovingsringen set

En mocht je nog niet in het bezit zijn van een verlovingsring of deze nog niet aangeschaft hebben. Dan kan je ook hiervoor bij ons terecht. We hebben een grote collectie die scherp geprijsd in de markt staat. In combinatie met een goede prijs opbouw.

Hierdoor kan je zelf de prijsklasse van de ring bepalen. En hoef je dus nog niet te kijken naar de combinatie met de trouwring. Want voor iedere verlovingsring kunnen wij de trouwringen  afstemmen.

Trouwschoenen Dordrecht op afspraak:

Trouwschoenen Dordrecht op afspraak: We laten graag alle mogelijkheden aan je zien. Hiervoor ben je van harte welkom in onze trouw speciaalzaak aan de Ginnekenmarkt. We nemen de tijd hiervoor om je nader kennis te laten maken met alle mogelijkheden.

Vandaar dat we op afspraak werken en dit voorkomt eventuele wachttijden. Maar ben je in de buurt, loop dan zeker spontaan eens binnen voor een eerste kennismaking. Wij zorgen in ieder geval voor ontvangst met een drankje en de tijd om je volledig te informeren.

Jullie zijn van harte welkom.

Simone & William Albers

Rings & Suits