Trouwschoenen Rotterdam voor heren

De heren trouwschoenen Rotterdam stel je zelf samen !

De perfecte trouwschoenen vind je op nog geen 50 kilometer van Rotterdam!

Speciaalzaak Rings & Suits heeft alles wat je zoekt op het gebied van trouwschoenen, trouwpakken en andere accessoires voor de grote dag. Kom vanuit Rotterdam of een andere stad eens langs voor persoonlijk advies en een blik op ons assortiment met trouwschoenen.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

trouwschoenen Rotterdam afbeeldingen heren online fotos77-zwart-print-john1

Nu starten met het zelf samen stellen ? Klik HIER

Voor de mooiste trouwschoenen Rotterdam rijd je graag even naar Breda

Goede trouwschoenen zijn veel waard. Je loopt er immers de hele dag van de bruiloft op. Dit brengt een aantal eisen met zich mee. De schoenen moeten er perfect uitzien en volledig passen bij jouw trouwpak en jouw wensen.

Daarnaast moeten ze ook aanvoelen als wolkjes, zodat je goed de dag doorkomt en op goede voet het huwelijk instapt! Hoe wij dit doen? In onze winkel laten we je verschillende modellen trouwschoenen zien, in combinatie met meerdere leersoorten.

Alle trouwschoenen zijn beschikbaar van maat 38 tot en met maat 48. Samen zoeken we naar de trouwschoenen die het beste bij jouw smaak en voeten passen en maken deze indien nodig nog op maat.

Zet de eerste stap naar de ideale trouwschoenen Rotterdam

Vanuit Rotterdam bereik je eenvoudig onze winkel in Breda om de perfecte trouwschoenen aan te laten meten. We nemen de tijd voor je om alle mogelijkheden aan je te laten zien, van een maatpak, trouwpak tot trouwringen en verlovingsringen.

 

trouwpakken op maat

Alles onder één dak – Maatwerk trouwpakken

We gaven het al in het begin aan. We hebben meer dan alleen trouwschoenen Rotterdam. Want ook voor je trouwpak ben je van harte welkom. Deze maken we op maat. Dus je stelt zelf samen met ons je maatpak samen. Dankzij het maatwerk zorgen wij ervoor dat je op de trouwdag als bruidegom schittert. Maar ook dat je het pak daarna door kunt dragen !

En één ding is al zeker. Het wordt net als de trouwschoenen Rotterdam altijd een uniek trouwpak. Klik op de volgende link voor de trouwpakken Rotterdam.

 

trouwringen en verlovingsringen

Trouwringen en verlovingsringen naast trouwschoenen Rotterdam

Maar ook voor de trouwringen ben je op het juiste adres. Want deze stel je ook zelf samen. Individueel of per paar. En in ieder edelmetaal leverbaar. Gaan jullie voor een klassiek of juist een stoer uiterlijk? In een bolle, vlakke of uitgeholde uitvoering? Wat jullie keuze ook wordt. Wij kunnen de ringen naar jullie wens maken.

Dus wens je de trouwring naast je verlovingsring aan dezelfde vinger te dragen? Dan stemmen we de trouwring op de verlovingsring af. Hierdoor versterken de ringen elkaar en zien ze er als set waanzinnig uit. Want we kunnen namelijk de trouwringen ook in hoogte / dikte afstemmen. En dit is niet standaard binnen de ringen branche.

verlovingsringen set

En mocht je nog niet in het bezit zijn van een verlovingsring of deze nog niet aangeschaft hebben. Dan kan je ook hiervoor bij ons terecht. We hebben een grote collectie die scherp geprijsd in de markt staat. In combinatie met een goede prijs opbouw.

Hierdoor kan je zelf de prijsklasse van de ring bepalen. En hoef je dus nog niet te kijken naar de combinatie met de trouwring. Want voor iedere verlovingsring kunnen wij de trouwringen  afstemmen.

Dit doen we op afspraak. Zo krijg je de aandacht die je verdient en voorkomen we tegelijkertijd eventuele wachttijden. Een afspraak maak je eenvoudig door te bellen naar 076-7370220. Ben je toevallig in de buurt? Loop dan zeker spontaan even binnen. Wij zorgen voor een fijn ontvangst met een drankje en alle informatie die je nodig hebt.

Jullie zijn van harte welkom.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur