Trouwschoenen Rotterdam

Direct naar trouwschoenen Rotterdam zelf designen? KLIK HIER

De perfecte trouwschoenen vind je op nog geen 50 kilometer van Rotterdam! Speciaalzaak Rings & Suits heeft alles wat je zoekt op het gebied van trouwschoenen, trouwpakken en andere accessoires voor de grote dag. Kom vanuit Rotterdam of een andere stad eens langs voor persoonlijk advies en een blik op ons assortiment met trouwschoenen.

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

trouwschoenen Rotterdam afbeeldingen heren online fotos77-zwart-print-john1

Voor de mooiste trouwschoenen rijd je graag even van Rotterdam naar Breda

Goede trouwschoenen zijn veel waard. Je loopt er immers de hele dag van de bruiloft op. Dit brengt een aantal eisen met zich mee. De schoenen moeten er perfect uitzien en volledig passen bij jouw trouwpak en jouw wensen. Daarnaast moeten ze ook aanvoelen als wolkjes, zodat je goed de dag doorkomt en op goede voet het huwelijk instapt! Hoe wij dit doen? In onze winkel laten we je verschillende modellen trouwschoenen zien, in combinatie met meerdere leersoorten. Alle trouwschoenen zijn beschikbaar van maat 38 tot en met maat 48. Samen zoeken we naar de trouwschoenen die het beste bij jouw smaak en voeten passen en maken deze indien nodig nog op maat.

Zet de eerste stap naar de ideale trouwschoenen

Vanuit Rotterdam bereik je eenvoudig onze winkel in Breda om de perfecte trouwschoenen aan te laten meten. We nemen de tijd voor je om alle mogelijkheden aan je te laten zien, van ene maatpak tot trouw- en verlovingsringen. Bij voorkeur doen we dit op afspraak. Zo krijg je de aandacht die je verdient en voorkomen we tegelijkertijd eventuele wachttijden. Een afspraak maak je eenvoudig door te bellen naar 076-7370220. Ben je toevallig in de buurt? Loop dan zeker spontaan even binnen. Wij zorgen voor een fijn ontvangst met een drankje en alle informatie die je nodig hebt.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

* * * * *