Trouwschoenen Tilburg voor heren

De heren trouwschoenen Tilburg stel je zelf samen !

Jouw trouwschoenen vind je op nog geen half uur rijden van Tilburg. Rings & Suits in Breda is dé speciaalzaak op het gebied van trouwschoenen, trouwpakken, trouwringen en veel meer. Hier slaag je voor je complete trouwoutfit!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

trouwschoenen Tilburg heren online fotos71 paars print leon3a

Nu beginnen met je trouwschoenen Tilburg samen te stellen ? KLIK HIER

Op onze trouwschoenen loop je makkelijk naar Tilburg en weer terug

Twee zaken zijn zeer belangrijk als het gaat om jouw trouwschoenen Tilburg. Ten eerste moeten deze perfect passen bij jouw stijl en smaak. De schoenen maken tenslotte deel uit van de outfit waarin jij trouwt! Ten tweede moeten de schoenen enorm comfortabel zijn.

Je loopt er de hele dag op tijdens de ceremonie en gaat misschien daarna wel los op het trouwfeest. Met het ultieme comfort van onze trouwschoenen zou je makkelijk van Breda naar Tilburg en weer terug lopen!

Hoe krijgen we dat voor elkaar? We maken de schoenen perfect op maat, nadat jij je favoriete model hebt uitgekozen. Dit geldt ook voor onze trouwpakken, waar we de accessoires perfect op afstemmen.

Goede service onder het genot van een drankje

Je bereikt onze winkel met trouwschoenen in Breda eenvoudig vanuit Tilburg met de auto en het openbaar vervoer. We nodigen je uit om langs te komen en kennis te maken met alle trouwschoenen die aan jouw eisen voldoen.

 

trouwpakken op maat

Alles onder één dak – Maatwerk trouwpakken

We gaven het al in het begin aan. We hebben meer dan alleen trouwschoenen Tilburg. Want ook voor je trouwpak ben je van harte welkom. Deze maken we op maat. Dus je stelt zelf samen met ons je maatpak samen. Dankzij het maatwerk zorgen wij ervoor dat je op de trouwdag als bruidegom schittert. Maar ook dat je het pak daarna door kunt dragen !

En één ding is al zeker. Het wordt net als de trouwschoenen Tilburg altijd een uniek trouwpak. Klik op de volgende link voor de trouwpakken Tilburg.

 

trouwringen en verlovingsringen

Trouwringen en verlovingsringen naast trouwschoenen Tilburg

Maar ook voor de trouwringen ben je op het juiste adres. Want deze stel je ook zelf samen. Individueel of per paar. En in ieder edelmetaal leverbaar. Gaan jullie voor een klassiek of juist een stoer uiterlijk? In een bolle, vlakke of uitgeholde uitvoering? Wat jullie keuze ook wordt. Wij kunnen de ringen naar jullie wens maken.

Dus wens je de trouwring naast je verlovingsring aan dezelfde vinger te dragen? Dan stemmen we de trouwring op de verlovingsring af. Hierdoor versterken de ringen elkaar en zien ze er als set waanzinnig uit. Want we kunnen namelijk de trouwringen ook in hoogte / dikte afstemmen. En dit is niet standaard binnen de ringen branche.

verlovingsringen set

En mocht je nog niet in het bezit zijn van een verlovingsring of deze nog niet aangeschaft hebben. Dan kan je ook hiervoor bij ons terecht. We hebben een grote collectie die scherp geprijsd in de markt staat. In combinatie met een goede prijs opbouw.

Hierdoor kan je zelf de prijsklasse van de ring bepalen. En hoef je dus nog niet te kijken naar de combinatie met de trouwring. Want voor iedere verlovingsring kunnen wij de trouwringen  afstemmen.

Maak een afspraak

Dit doen we op afspraak. Op die manier nemen we ruim voldoende tijd voor iedere klant en voorkomen we tegelijkertijd eventuele wachtrijen.

Toevallig net in de buurt? Geen probleem, ook dan ontvangen we je graag. We verwelkomen je altijd met een lekker drankje, om je daarna mee te nemen in ons aanbod variërend van riemen tot trouwringen. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 076-7370220.

Jullie zijn van harte welkom.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur