Trouwschoenen Tilburg

Direct je trouwschoenen Tilburg zelf designen? KLIK HIER

Jouw trouwschoenen vind je op nog geen half uur rijden van Tilburg. Rings & Suits in Breda is dé speciaalzaak op het gebied van trouwschoenen, trouwpakken, trouwringen en veel meer. Hier slaag je voor je complete trouwoutfit!

Bel ons direct: +31 (0) 76 – 737 0220

 

trouwschoenen Tilburg heren online fotos71 paars print leon3a

Op onze trouwschoenen loop je makkelijk naar Tilburg en weer terug

Twee zaken zijn zeer belangrijk als het gaat om jouw trouwschoenen. Ten eerste moeten deze perfect passen bij jouw stijl en smaak. De schoenen maken tenslotte deel uit van de outfit waarin jij trouwt! Ten tweede moeten de schoenen enorm comfortabel zijn. Je loopt er de hele dag op tijdens de ceremonie en gaat misschien daarna wel los op het trouwfeest. Met het ultieme comfort van onze trouwschoenen zou je makkelijk van Breda naar Tilburg en weer terug lopen! Hoe krijgen we dat voor elkaar? We maken de schoenen perfect op maat, nadat jij je favoriete model hebt uitgekozen. Dit geldt ook voor onze trouwpakken, waar we de accessoires perfect op afstemmen.

Goede service onder het genot van een drankje

Je bereikt onze winkel met trouwschoenen in Breda eenvoudig vanuit Tilburg met de auto en het openbaar vervoer. We nodigen je uit om langs te komen en kennis te maken met alle trouwschoenen die aan jouw eisen voldoen. Bij voorkeur werken wij op basis van afspraken. Op die manier nemen we ruim voldoende tijd voor iedere klant en voorkomen we tegelijkertijd eventuele wachtrijen. Toevallig net in de buurt? Geen probleem, ook dan ontvangen we je graag. We verwelkomen je altijd met een lekker drankje, om je daarna mee te nemen in ons aanbod variërend van riemen tot trouwringen. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 076-7370220.

Contactgegevens

Nu open 7 dagen per week op afspraak van 10.00 tot 22.00 !
Afspraak maken? Mail of bel ons.

Regulier:
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur

* * * * *