Verlovingsringen Turnhout

Je zoekt een verlovingsring, spannend! Geen stress, want je bent nu op het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in aanzoeksringen en verlovingsringen Turnhout.

Klik op de volgende link voor de verlovingsringen Turnhout.

verlovingsringen-turnhout-1024x398

 

Verlovingsringen Turnhout informatie:

De verlovingsringen Turnhout bieden we aan in zilver, goud en platina. De zilveren verlovingsringen zijn leverbaar met zirkonia en de platina en gouden verlovingsringen zijn uitgevoerd met diamant. En met prijzen vanaf Euro 48, – geschikt voor iedere portemonnee. Jij, de klant bepaald hoe je de ring wilt samenstellen. Je bent van harte welkom !

Lees meer ▼

verlovingsringen-witgoud-solitaire-ring-diamant-150x150

Verlovingsring Turnhout namen

Wanneer je gaat informeren voor een aanzoeksring ofwel verlovingsring Turnhout dan blijkt dat deze meerdere namen kent. Althans, er worden meerdere namen voor gebruikt. Dit leggen we even uit. Verlovingsringen is de verzamelnaam waar alle andere naam varianten onder vallen. Dit zijn de verlovingsring, de aanzoeksringen en de aanzoeksring.

Vaak zijn de verlovingsringen Turnhout tijdloze modellen en dat heeft een reden. De verlovingsring heeft net zoveel waarde voor je aanstaande als de toekomstige trouwring zelf. Tenslotte gaat ze deze de rest van haar leven dragen. Daarom is het belangrijk dat je bij het uitkiezen van de ring de juiste keuze hierin maakt. Geen nood, wij zijn er om je hierbij te helpen. Samen komen we er zeker uit.

Ringen in Goud of Zilver

Net vermelde we al dat de verlovingsringen Turnhout een leven lang word gedragen. Vandaar dat wij een ring in goud hiervoor adviseren. Deze is namelijk harder en daardoor slijt vaster dan een zilveren uitvoering. Het andere voordeel is dat een gouden verlovingsring vaak beter combineert met je trouwringen.

Deze worden namelijk in gouden uitvoeringen het meest verkocht. Steeds vaker zien we terug dat de aanzoeksring zelfs naast de trouwring gedragen wordt. Het voordeel van goud ten op zichtte van zilver is dan ook dat deze in meerdere kleuren leverbaar zijn. Namelijk in de kleuren rood, rosé,  geel, grijs en wit.

verlovingsring-alliance-ringen-150x150

Kleuren goud

Maar hoe komen deze kleuren tot stand? Wanneer we goud in de aarde vinden dan is de kleur hiervan altijd geel. Alle afwijkende kleuren goud voor je verlovingsringen Turnhout zijn dus door de mens op kleur gebracht. Dit doen we door andere metalen aan het geelgoud toe te voegen. En deze metalen noemen we de bijzet.

Voor witgoud wordt hiervoor vaak zilver en palladium gebruikt. Voor rood en rosé goud wordt hoofdzakelijk rood koper toegevoegd. En voor grijs goud is de toevoeging voornamelijk palladium.

Karaat gehalten

Daarnaast kan het karaatgehalte van het goud ook nog eens de kleur bepalen. Dit is wel afhankelijk van de kleur. Bij geelgoud is een verlovingsring Turnhout bijvoorbeeld in een 18 karaat uitvoering donkerder geel dan in een 14 karaat uitvoering. En bij een roodgoud is de 18 karaat variant juist weer iets minder rood dan bij een 14 karaat uitvoering.

Vergelijk daarom de kleuren in de winkel om de juiste keuze hierin te maken. Rekening houdend met bestaande sieraden en de toekomstige trouwring.

verlovingsringen-geelgoud-rozetring-150x150

Karaatgehalte is prijsbepalend

Des te hoger het karaat gehalte des te meer goud er in de verlovingsringen Turnhout verwerkt zit. En dus des te kostbaarder. Maar toch zal je zien dat het prijsverschil relatief laag ligt. Dit komt vanwege het gebruik van de diamant in de ring. Deze bepaald voornamelijk de prijs van de verlovingsring.

Ook hiervoor geld, des te groter de diamant des te kostbaarder. Maar we dienen hier ook nog rekening te houden met de kwaliteit en kleur gradatie van de diamant.

Diamant kwaliteit voor je verlovingsringen Turnhout

Voor de verlovingsringen Turnhout gebruiken we hoofdzakelijk twee diamant kwaliteiten en twee diamant kleuren. En dan hebben we het over witte diamant. Ten eerste de meest gebruikte kwaliteit wereldwijd in combinatie met de meest gebruikte kleur wereldwijd. En dit is de S.I. kwaliteit met een Wesselton kleur.

Daarnaast en eigenlijk daarboven komt de V.S./V.V.S. diamant kwaliteit, welke wordt gecombineerd met een Top Wesselton kleur.

Kwaliteit onderscheiden

Deze kwaliteiten worden bepaald aan de hand van een loep die tien maal vergroot. Hiermee kijken we in de diamant naar kleine imperfecties in de steen. Dus deze kan je met het blote oog tussen deze twee kwaliteiten niet onderscheiden. En je kan ze met het blote oog in de verlovingsring Turnhout niet zien.

Wanneer je deze wel met het blote oog kunt zien, dan spreken we over een Piqué kwaliteit. Maar deze verkopen wij niet en dit is dus precies de reden, waarom niet. En de kleur gradatie dien je te zien als een kleur nuance. Top Wesselton is net iets witter dan de Wesselton gradatie. We laten de verschillen graag in de winkel aan je zien.

verlovingsring-platina-verlovingsringen-150x150

Verlovingsring Turnhout ringmaten

De juiste ringmaat voor de verlovingsringen Turnhout is vaak een veel gestelde vraag. En toch zeggen wij hier niet te zwaar aan te tillen. Want deze maken we naderhand voor je op de juiste maat. Of je nu de ring in de winkel of online aanschaft. Maar weet je de juiste maat, dan kunnen we deze uiteraard direct voor je verzorgen.

En mocht de ring dan alsnog niet passen. Geen nood, want dan maken we de ring onder service alsnog voor je op de juiste maat.

Je online bestelling maken we compleet

Want wanneer je de verlovingsring Turnhout online bij ons besteld. Dan ontvang je direct hierbij een retour formulier en pas ringen. Op het formulier kan je dan de juiste maat aangeven, die je met behulp van de pas ringen na het aanzoek kunt meten. Vervolgens stuur je de ring kosteloos retour en wij zorgen voor de rest.

Tevens kan je op het formulier een gewenste gravure noteren. Ook deze verzorgen wij onder service. En de ring zelf wordt in een luxe houten ring verpakking, inclusief diamant certificaat naar je verstuurd. Dus de afgebeelde prijzen zijn netto prijzen. Naderhand komen er geen extra kosten bij. Niet voor de eventuele retour zending. Niet voor een benodigde maat verandering. En ook niet voor een gravering.

Verlovingsringen Turnhout prijzen

We hebben al een verlovingsring voor Euro 48, – Deze is dan uitgevoerd in zilver met een zirkonia. Een verlovingsring Turnhout in goud met een diamant begint bij Euro 218, – De verlovingsringen prijzen zijn buiten de keuze voor zilver of goud, vooral afhankelijk van de steen grote en de kwaliteit hiervan. We leggen het graag allemaal uit in de winkel aan de hand van voorbeeld ringen.

Nog een leuk weetje om af te sluiten. Voor een gemiddelde aanzoeksring wordt in Nederland Euro 750, – uitgegeven. Maar wat voor verlovingsringen prijs je ook in gedachte hebt, wij zorgen voor de juiste ring binnen je budget.

Trouwringen Turnhout

En na het bevrijdende “JA” woord ben je voor de trouwringen ook aan het juiste adres. Want bij ons kan je namelijk de trouwringen Turnhout zelf naar wens samenstellen. Leverbaar in ieder edelmetaal, model, breedte en hoogte. En hierdoor ideaal om de trouwringen op de verlovingsring Turnhout af te stemmen.

Hierdoor kan de verlovingsring samen met de trouwring aan de zelfde vinger gedragen worden. En wij zorgen ervoor dat deze twee ringen elkaar versterken, waardoor de verlovingsringen Turnhout nog mooier uitkomen. Zeg maar gerust een schitterende combinatie.

Trouwpakken Turnhout

Maar we bieden nog meer ! Ja en zelfs onder hetzelfde dak. Namelijk ook de trouwpakken. Deze kan je net als de ringen helemaal zelf samenstellen en designen. Uiteraard is dit maatwerk voor 100 % comfort en uitstraling. En design je samen met ons de ideale outfit voor je trouwdag. Dus ook voor je trouwpak Turnhout kom je naar Rings & Suits.

En wist je dat wij als geen ander ervoor kunnen zorgen dat je na de trouwdag het pak door kunt dragen? Terwijl je juist op de trouwdag er echt als een bruidegom uitziet ! Wil je weten hoe we dit doen? Maak dan een afspraak en we laten het je zien.

Verlovingsringen Turnhout op afspraak

Wij werken op afspraak. Dit voorkomt wachttijden en hierdoor plannen we ruim de tijd voor je in. Zo kunnen we in rust alle mogelijkheden met je doornemen. Maar dan kan je ook bij ons na aanschaf van je verlovingsring Turnhout samen met je verloofde voor de trouwringen Turnhout altijd terecht. En hiervoor zijn jullie zeven dagen per week welkom. Ook in de avonden !

En ditzelfde geld voor je verlovingsring en voor je trouwpak Turnhout op maat.

Combinatie voordeel

En je diverse aankopen worden beloond. Zo ontvang je bij aanschaf van je verlovingsring Turnhout naast de scherpe prijzen een gratis gravure in de ring. Schaf je vervolgens ook de trouwringen bij ons aan. Dan ontvang je in beiden ringen een gratis gravure en een gratis briljant !

Kom je voor een trouwpak dan ontvang je van ons hierbij een lederen riem naar keuze. Maar doe je dit in combinatie met de trouwringen dan doen we hierboven op nog een overhemd op maat bij.

Ben je in de buurt ?

Voor een spontane kennismaking ben je altijd van harte welkom. Is er tijd dan helpen we je uiteraard graag direct. Zo niet, dan plannen we direct een afspraak met je in.

Je bent van harte welkom!

Rings & Suits
Simone en William Albers – Verlovingsringen Turnhout

Lees meer ▼