Zilveren Verlovingsring afbeeldingen Aanzoekring

Hieronder vindt je zilveren verlovingsring afbeeldingen, ook wel aanzoeksringen genoemd. Alle ringen worden vooraf of achteraf kosteloos op de juiste maat gemaakt en voorzien van de verlovingsdatum.

Bezoek onze ringen specialisatie site “www.verlovingsringkopen.nl” om de gehele verlovingsringen collectie te bekijken. Hier vindt je naast de afbeeldingen alle product informatie en de bijbehorende zilveren verlovingsringen prijzen. Klik op de volgende link voor de zilveren verlovingsringen collectie.

 

zilveren verlovingsring afbeeldingen foto1 soltaire ring model 02Z

zilveren verlovingsring afbeeldingen foto2 soltaire ring model 04Z

zilveren verlovingsring afbeeldingen foto3 soltaire ring model 05Z

zilveren verlovingsring afbeeldingen foto4 soltaire ring model 12Z

 foto5 soltaire ring model 16Z

 foto6 soltaire ring model 18Z

 foto7 soltaire ring model 22Z

 

Zilveren verlovingsring afbeeldingen

De zilveren verlovingsring afbeeldingen geeft je vast een preview van de mogelijkheden. Al de getoonde ringen zijn daarnaast in goud leverbaar. We leveren de gouden uitvoeringen in de kleuren wit, geel en rosé/rood. Tevens zijn deze in verschillende karaat gehalten leverbaar.

De zilveren modellen worden enkel in het hoogste gehalte zilver geleverd. Ze zijn standaard uitgevoerd met een zirkonia, maar kunnen op wens met iedere steen worden uitgevoerd. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag en geheel afhankelijk van je voorkeur hierin.

Dit brengt ons gelijk op onze wijze van werken en dat is maatwerk. De klant geeft zijn wensen aan en wij leveren, adviseren en tonen de verschillende mogelijkheden in de winkel.

Zilveren verlovingsring Afbeeldingen

De zilveren verlovingsring afbeeldingen bestaan uit solitair ringen. Dit is namelijk de meest voorkomende aanzoeksring. Vandaar dat we deze in veel verschillende modellen op voorraad hebben. Daarnaast is ieder model nog eens voorradig in verschillende steen maten. Zo vind je altijd de geschikte ring voor een succesvol aanzoek.

Houd er rekening mee dat je partner aan de verlovingsring net zoveel waarde hecht dan aan de toekomstige trouwring. Probeer daarom zo goed mogelijk in te schatten naar wat voor trouwringen straks de voorkeur uit gaat. Wij adviseren je dan welke aanzoeksring het beste hierbij past, zodat het direct een schot in de roos is. Klik op de volgende link on naar de gehele verlovingsringen collectie te gaan op deze site.

Verlovingsring Prijzen:

De zilveren Verlovingsringen prijzen variëren naar gelang de steen grote. Des te groter de steen, des te zwaarder de ring wordt. Dit heeft effect op zowel de prijs van het zilver en van de steen. Wanneer je de ringen naast elkaar ziet, wordt het al snel duidelijk. Echter heb je al een zilveren verlovingsring vanaf Euro 49, – Dit is inclusief het afleveren van de juiste maat en we graveren daarnaast de ring naar wens van bijvoorbeeld de verlovingsdatum.

Je bent van harte welkom in de winkel, zodat we alles kunnen tonen en je vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor werken we graag op afspraak. Dit voorkomt eventuele wachttijden en hierdoor wordt er altijd tijd ingepland om je informeren. Echter, ben je voor een eerste kennismaking van harte welkom. Is er tijd dan helpen we je uiteraard graag direct. Zo niet, dan plannen we direct een afspraak met je in.

Rings & Suits
Simone en William Albers