Zilveren Verlovingsringen

Zilveren verlovingsringen nemen in populariteit enorm toe. De reden hiervan is dat veel trendmerken hun sieraden in zilver uitvoeren. Hierdoor sluit deze uitstekend aan bij de rest van de sieraden. Daarnaast ligt de aanschaf van deze verlovingsringen beduidend lager dan de gouden variant.

Hierdoor rest er meer budget voor de trouwringen die in een later stadium volgen. Voor de complete verlovingsringen collectie bezoek je onze “verlovingsringkopen.nl” specialisatie site. Klik op de volgende link om naar deze collectie zilveren verlovingsringen website te gaan.

 

zilveren verlovingsringen afbeelding foto8 soltaire ring model 05Zzilveren verlovingsringen afbeelding foto9 soltaire ring model 02Zzilveren verlovingsringen afbeelding foto10 soltaire ring model 04Zzilveren verlovingsringen afbeelding foto11 soltaire ring model 16Z

Zilveren verlovingsringen – modellen

Net als bij de gouden verlovingsring bestaan de zilveren ringen uit tijdloze modellen. De reden hiervoor is simpel. De verlovingsring heeft een net zo grote waarde als de trouwringen. Na het JA woord, wordt de ring aangeschoven en deze gaat niet meer af.

Vandaar dat het belangrijk is dat je hierin het juiste advies krijgt. En daarvoor ga je naar de specialist. Wij nemen de tijd om je te informeren over de mogelijkheden en tonen je graag de verschillende modellen en uitvoeringen.

Ben je opzoek naar iets speciaals? Wij leveren maatwerk, dus je bent aan het juiste adres.

Zilveren Aanzoeksringen – levertijd ?

Alle aanzoek en zilveren verlovingsringen die bij ons op de site staan, zijn ook daadwerkelijk op voorraad. Ben je op zoek naar iets speciaals dat voor je op maat geleverd word, houd dan rekening met een levertijd van circa drie a vier weken.

Wens je een voorradig model op de juiste maat voor het aanzoek, houd dan rekening met twee weken. Echter adviseren wij je de ring achteraf op de juiste maat te laten maken. Je weet tenslotte niet aan welke hand en aan welke vinger ze de ring wenst te dragen.

Daarnaast is nog een maatverschil tussen de linker en de rechter hand. Geen enkel probleem ! Wij leveren achteraf onder service de juiste maat. Daarnaast ontvang je in de ring een gratis gravure. Dit kan je als verrassing voor je aanstaande houden of in overleg met haar laten plaats vinden.

Klik op de volgende link voor meer informatie over zilveren verlovingsringen en de collectie.

Zilveren verlovingsringen – Afspraak

Je bent voor verlovingsringen van harte welkom. Echter vragen wij je om hiervoor met ons een afspraak te maken.
Hierdoor is er alle tijd om je goed te informeren en te oriënteren. De koffie staat klaar en succes verzekerd.

Simone & William Albers

Rings & Suits