Barli schoenen afbeeldingen heren

Hieronder vind je de Barli schoenen afbeeldingen heren. Barli heren schoenen zijn leverbaar voor iedere gelegenheid. Stel ze zelf online samen en of kom naar de winkel hiervoor.

Zo passen de schoenen altijd bij je gewenste outfit en of gewenste gelegenheid. Kwalitatief hoogwaardig eigen personals voor reguliere prijzen. Online zijn de prijzen altijd direct inzichtelijk. Leverbaar in een diversiteit aan kleuren en leersoorten. Scrol naar beneden voor de afbeeldingen of begin direct met het zelf samenstellen.

Liever nu designen? KLIK HIER !

barli schoenen afbeeldingen heren online foto58 zwart grijs leon1

barli schoenen afbeeldingen heren online foto85 blauw beige john3

barli schoenen afbeeldingen heren online foto84 zwart blauw wit maxim

barli schoenen afbeeldingen heren online foto66 zwart bruin kroko john1

barli schoenen afbeeldingen heren online foto71 paars print leon3

barli schoenen afbeeldingen heren online foto60 zwart grijs leon4

barli schoenen afbeeldingen heren online foto72 rood lak suede leon2barli schoenen afbeeldingen heren online foto64 blauw beige maximbarli schoenen afbeeldingen heren online foto78 blauw lak rib leon2barli schoenen afbeeldingen heren online foto77 zwart print john1foto63 zwart bruin john3foto56 zwart bruin maximfoto75 zwart turquoise leon2foto86 zwart wit rood leon3

Barli schoenen afbeeldingen heren online

Barli schoenen afbeeldingen heren online: Heeft u voldoende inspiratie opgedaan, dan kan het zelf ontwerpen beginnen. U bent welkom voor een kennismaking of maak direct met ons een afspraak. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien bij het samenstellen van de Barli schoenen geheel naar uw wensen.

Er is keus genoeg. Kies uit diverse leersoorten, kleuren, stiksel, veters enzovoort. Zo design je eenvoudig en snel je eigen personal Barli schoenen samen.

Barli schoenen afbeeldingen heren online configurator:

Barli schoenen afbeeldingen heren online configurator: Het designen van de Barli schoenen kan vanuit iedere locatie. Het enige dat u nodig heeft is een internet aansluiting. Ga naar de website en krijg automatisch toegang tot de design afdeling. Op de site vind je acht verschillende configureer bare modellen.

Voor iedere persoonlijkheid en outfit een bijpassende Barli personal. Kies eerst een schoen uit de acht getoonde modellen. Vervolgens ga je links onder aan de pagina om uit de leersoorten een keuze te maken. Dan selecteer je de gewenste kleur. Vervolgens breng je deze naar de gewenste positie op de schoen. Wanneer alle posities zijn ingevuld volgt de keuze van; voering, zool, stiksel en veters.

Barli schoenen afbeeldingen heren online & riem:

Barli schoenen afbeeldingen heren online & riem: Wanneer alle velden op het scherm zijn ingevuld, volgt de bijpassende riem. De riem wordt automatisch samengesteld naar gelang de keuze van de schoen. Des te meer leersoorten en kleuren in de schoen verwerkt zitten, des te meer voorbeelden van riemen er samengesteld worden.

Hiervoor ga je naar “volgende stap / kies riem”. Nu volgt eerst de gesp keuze. Maak een keuze en de leren riem voorbeelden verschijnen op het scherm. Vervolgens kies je de favoriete uitvoering van de riem. Nu bestaat nog er wel de mogelijkheid om het stiksel in kleur af te laten wijken van de schoenen.

Barli schoenen afbeeldingen heren online & riem vervolg:

Vul nu nog de gevraagde persoonlijke gegevens in. Deze worden gebruikt om een mail met het ontwerp naar u te mailen. In deze mail wordt het ontwerp getoond, waarbij een persoonlijk en uniek ontwerpnummer is bijgevoegd. Vervolgens neem je dit nummer mee naar de winkel. In de winkel laten wij u de ontworpen schoenen zien aan de hand van voorbeelden.

Desgewenst leggen we hier samen de laatste hand aan. De Barli heren  schoenen zijn leverbaar vanaf maat 38 tot maat 48. Zowel  in een normaal als een extra breed uitgevoerd model leest. Daarin tegen kan de riem in iedere gewenste lengte geleverd worden. De maximale levertijd bedraagt circa 4 vier weken. Reken hierbij nog een passende termijn voor het inlopen van de schoenen en u weet wanneer te bestellen.

U bent van harte welkom in onze speciaalzaak aan de Ginnekenmarkt. Hier nemen we de tijd om nader kennis te maken en bespreken we de mogelijkheden. Vandaar dat we graag op afspraak werken. Eventuele wachttijden zijn dan niet aan de orde en er is tijd om de collectie door te nemen en vragen te beantwoorden. Bent u in de buurt?, loop dan zeker even binnen. Er is altijd tijd voor een vrijblijvende kennismaking. Wij zorgen in ieder geval dat de koffie klaar staat.

Simone & William Albers
Rings & Suits

*