Barli schoenen zelf ontwerpen

Direct je Barli schoenen zelf ontwerpen? KLIK HIER!

Barli schoenen zelf ontwerpen afbeeldingen heren online fotos77-zwart-print-john1barli schoenen zelf ontwerpen afbeeldingen heren online fotos58 zwart grijs leon1abarli schoenen zelf ontwerpen afbeeldingen heren online fotos71 paars print leon3a

Barli schoenen zelf ontwerpen: De schoenen van Barli staan bekend om hun personals. Want je hebt keuze uit acht verschillende modellen. En deze kan je zelf design-en. Daarmee ligt de schoenenwereld aan uw voeten. Ofwel een schoenen merk van hoge kwaliteit die aan al uw verwachtingen voldoet.

Made in Portugal, waar alle grote bekende merken hun collecties laten vervaardigen, zelfs in dezelfde fabriek. Want gepersonaliseerde Barlies verander je in een paar eenvoudige stappen tot een eigen uniek design. Of kiest u juist om het modebeeld te volgen en stelt u de schoen samen die overal is uitverkocht?

Met Barli personals is het allemaal mogelijk. Dus bespaar u zelf het afstruinen van verschillende winkels en stap in een personal!

Barli schoenen configurator:

Barli schoenen zelf ontwerpen configurator: Vanaf nu kunt u eenvoudig uw eigen design samenstellen vanuit huis. En uiteraard bij ons in de winkel. Want via een online programma dat werkt via de browsers chrome of internet explorer behoort de tekentafel tot het verleden.

Hiermee heeft u keuze uit acht verschillende modellen. Van elegant, klassiek en gedistingeerde modellen tot aan sportieve sneakers toe.

Hoe werkt het:

  • Maak eerst een keuze uit één van de acht modellen.
  • Vervolgens maak je een keuze uit de leersoorten en kleur. Plaats deze vervolgens op één van de omlijnde vlakken op de schoen tot de schoen volledig af is.
  • Vergeet niet de kleur van de veters, stiksel of gesp, voering en zool aan te geven. Deze vindt u aan de rechterzijde van het scherm.

Barli schoenen & riem:

  • Ga naar “kies riem” en maak een keuze uit één van de door u gebruikte leersoorten en kleuren.
  • Vervolgens “bevestiging van uw ontwerp” en vul hier uw gegevens in. Daarna drukt u op de knop “verzenden” en u krijgt uw ontwerp, met het ontwerpnummer, in uw mailbox gestuurd.
  • Neem de uitdraai van uw ontwerp of ontwerpnummer mee naar Rings & Suits.

 Nu je Barli schoenen zelf ontwerpen? KLIK HIER!

In de winkel leggen we samen de laatste hand aan uw personals. Aan de hand van de modellen en leerstalen wordt de laatste hand aan uw design gelegd. Tussentijds laten wij u alle verschillende modellen schoenen zien in combinatie met alle leersoorten en kleuren. Vervolgens nemen wij u schoenmaat en bepalen wij de benodigde leest.

Alle personals zij leverbaar vanaf maat 38 tot en met maat 48 in een G en een H breedte leest. U dient rekening te houden met een levertijd van circa vier weken.

Schoenen prijzen:

Barli schoenen zelf ontwerpen prijzen: Het Barli configuratie programma is transparant. Want bij iedere verandering die u aan de schoen toepast, veranderd de huidige prijsstelling direct mee. Voordat u naar de winkel komt beschikt u altijd over de juiste prijzen. Dus geen verrassingen of kleine lettertjes, want de Barli schoenen prijzen zijn altijd up to date.

De vermelde prijzen zijn altijd inclusief de bijpassende leren riem. Bij bestelling van uw Barli personals dient u rekening te houden met een aanbetaling, de helft van het aangegeven bedrag. Dan volgt de andere helft bij aflevering van uw schoenen.

Wanneer u de schoenen in de winkel ervaart en voelt dan beloven wij u een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. En dit is nu waar Barli schoenen zelf ontwerpen voor staat.

Barli schoenen zelf ontwerpen op afspraak:

Barli schoenen op afspraak: We laten graag alle mogelijkheden aan u zien en nemen hiervoor alle tijd. Daarom bent u van harte welkom op afspraak in onze speciaalzaak aan de Ginnekenmarkt te Breda. Dit voorkomt eventuele wachttijden en werkt prettig voor beiden partijen.

Dus bent u toevallig in de buurt dan bent u uiteraard van harte welkom. En voor ontvangst met een kopje koffie maken we altijd tijd.

U bent van harte welkom.

Simone & William Albers

Rings & Suits – Barli schoenen zelf ontwerpen.

*