Schoenen voor heren Breda

Schoenen voor heren: Trek de stoute schoenen aan !

Wij maken heren schoenen 100 % naar jouw wensen.

schoenen voor heren afbeelding breda zelf ontwerpen herenschoen afbeelding foto 190 bruin print leon3schoenen voor heren afbeelding breda zelf ontwerpen herenschoen afbeelding foto192 blauw john2

schoenen voor heren afbeedling breda zelf ontwerpen herenschoen afbeelding foto191 bruin print leon4schoenen voor heren afbeelding online breda herenschoenen foto 001 blauw beige john3

Schoenen voor heren vind je in alle soorten en maten, maar zijn deze wel passend bij je outfit? Dan pak je naast de juiste kleur. Is je kleur er wel dan hebben ze net je maat niet meer. Zijn deze er wel, dan is de breedte van de leest niet conform je voet, et cetera. Maar dat behoord vanaf nu tot het verleden.

Wat wij voor jou kunnen betekenen:

Rings & Suits levert schoenen voor heren op maat. Leverbaar in verschillende modellen en helemaal zelf samen te stellen. Vanaf nu Design je ze zelf !

Schoenen configurator:

Wanneer je de bovenstaande link aanklikt kom je op de “Barli” website terecht. Hier kan je aan de slag door op “Ontwerp je eigen personal” te drukken. Vervolgens kan je aan de slag met de volgende keuzes:

 • Keuze uit schoen plus riem ontwerpen of enkel de leren riem.
 • Acht verschillende modellen.
 • Hoge en lage modellen.
 • Uitvoering met veters of gesp.
 • Zakelijk, vrijetijd en sneaker.
 • Acht verschillende leersoorten; “Nappa, Nubuck, Suede, Painted (hoogglans), Pull up, Fantasy, Anaconda, Croco”.
 • Nappa: zwart, wit, blauw, donkerblauw, donkerbruin, donkergrijs, bordeaux rood, rood, hazelnoot, cognac”.
 • Nubuck: zwart, donker blauw, kobalt blauw, donkerbruin, midden bruin, taupe”.
 • Suede: zwart, crème wit, donker blauw, donker bruin, hazelnoot, taupe, beige”.
 • Painted: zwart, wit, donkerblauw, donkerbruin, bordeaux rood, fel rood”.
 • Pull upp: antraciet grijs, donker bruin, paars”.
 • Fantasy: Zilver spikkels – zwart, zilveren spikkels-paars, jeans zwart, jeans donker bruin, jeans blauw, rib zwart, rib bruin, rib cognac bruin, pony zwart”.
 • Anaconda: zwart, blauw, beige, zwart-paars, zwart-brons, zwart-grijs”.
 • Croco: zwart mat, bruin mat, zwart glans”.
 • Zestien kleuren stiksel.
 • Zestien kleuren veters.
 • Negen verschillende voeringen.
 • Tien verschillende zolen.
 • Zolen met of zonder anti-slip.

configurator vervolg

Wanneer je unieke schoenen zijn samengesteld, klik je op vervolgens op “volgende stap – kies riem”. Maak nu eerst je keuze uit de verschillende gesp varianten. Vervolgens laat de configurator de verschillende leer mogelijkheden zien. Deze heeft het programma zelf gegenereerd uit de leersoorten die je hebt toegepast op de schoenen.

Kies je favoriete uitvoering hieruit en klaar is je ontwerp. Ga hierna naar “volgende stap – uw gegevens”. Vul de gevraagde gegevens in en je ontvangt het design in de mail box. Hierin staat een persoonlijk ontwerp nummer vermeld. Neem dit nummer mee naar Rings & Suits, waar wij aan de hand van de voorbeeld schoenen en leerstalen uw persoonlijk design tot leven brengen.

De schoenen voor heren zijn leverbaar vanaf maat 38 tot en maat 48. Je hebt keuze uit een smalle G-leest en de bredere variant H-leest. De levertijd bedraagt ongeveer drie tot vier weken.

Schoenen prijzen

De prijzen van de heren schoenen staan online vermeld. Deze zijn inclusief 21 % BTW en inclusief de bijpassende leren riem. Bij iedere verandering die je in de configurator toepast, veranderd de prijs direct mee. Deze schoenen prijzen zijn altijd actueel en wijken dus niet af met de prijzen in de winkel. Je bepaald helemaal zelf wat het uiteindelijke design gaat kosten.

Wat je keuze hierin ook is, je krijgt altijd waar voor je geld. De Barli schoenen worden in Portugal vervaardigd. Een land dat bekend staat om hun vakmensen binnen de schoenen productie.

Daarnaast worden in deze fabriek schoenen geproduceerd van de meest vooruitstrevende en bekendste schoenen merken. De kwaliteit laat dan ook niets te wensen over. Naast uw eigen personal kies je daarnaast voor lang draagplezier.

De Barli schoenen voor heren zijn door hun flexibel design inzetbaar voor verschillende doeleinden. Vandaar dat wij deze promoten voor business, vrijetijd en trouwen.

Schoenen voor heren trouwen

Trouwschoenen moeten net zoals de rest van je trouw outfit perfect zijn. Daarom zijn de personals van Barli uiterst geschikt voor de mooiste dag van je leven. Vaak is het trouwpak net even anders samengesteld dan een regulier pak. Vandaar dat de zoektocht naar bijpassende trouwschoenen een ware uitdaging wordt.

Bij de personals van Barli behoord dit tot het verleden. zoals je net hebt kunnen lezen zijn de variaties legio. Daarnaast heb je direct de bijpassende riem te pakken. Wil je het jezelf  helemaal makkelijk maken, dan kom je niet enkel voor je trouwschoenen naar Rings & Suits.

Ook voor je trouwpak ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard valt deze ook helemaal samen te stellen naar eigen idee en wensen.

Schoenen voor heren business

Business schoenen vind je al wat eenvoudiger, aangezien hier meer aanbieders voor zijn. Echter spreken we vaak hier over tien uit een dozijn en ben je altijd seizoen gebonden. Iedereen heeft wel een outfit in de kast hangen waar je nog steeds verliefd op bent, maar door het ontbreken van de juiste combinatie van schoenen en riem, blijft deze in de kast hangen.

Doodzonde uiteraard en vandaag de dag ook niet meer nodig. Kon gewoon naar Rings & Suits. Neem je outfit mee en we gaan samen aan de slag om de juiste combinatie met je te designen. Uiteraard kan je vanuit huis zelf al de eerste hand aan je ontwerp leggen. In de winkel kunnen we dan samen de laatste hand hieraan leggen.

Klik op de volgende link om te starten met je persoonlijke en unieke schoenen ontwerp.

Schoenen voor heren op afspraak

Voor het juist bij te kunnen staan van onze klanten, werken wij graag op afspraak. Hierdoor is er alle rust om de modellen en collecties door te nemen. Je kan een afspraak telefonisch maken of via mail. Dit kan ook via onze reguliere openingstijden om, mits minimaal een week op voorhand de afspraak met ons is ingepland. Kijk weer een extra service van ons voor u.

Je bent van harte welkom.

Simone en William Albers

Rings & Suits – Schoenen voor heren Breda